13 Haziran 2026, 18:37:15 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Bağlantılar Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: « 1 2 3 »
  Yazdır  
Gönderen Konu: üsteki üyeyi nasıl tanırsınız...??  (Okunma Sayısı 21755 defa)
Mehmet Sayın
Aliçerçili
*

Sülale: Meyreli

« Yanıtla #15 : 23 Kasım 2008, 20:34:56 »

Soner kardeşim'i meyre com'da tanıdım mili ve manevi degerlerine sahip soner kardeşim Passiflore çiçeği gibi kendisini her koşulda korumasını bilir Allah gönlüne göre versin kardeşim

Passiflore çiçeği
İlgi çekici bir güzellikte olan Passiflore çiçeği, yaprakları üzerinde yer alan küçük iğneler sayesinde düşmanı olan tırtıllara karşı koyabilmektedir. Bu iğneler, yumurtadan çıkan tırtılların en ufak bir yer değiştirmesi halinde bedenlerine saplanır. Böylece, passiflore çiçeği, bu tırtıllar henüz doğup ona zarar vermeden önlemini almış olur

Ayşe Gürarslan
Aliçerçili
*

Sülale: Iskenderel

« Yanıtla #16 : 23 Kasım 2008, 21:30:00 »

Mehmet Bey, olumlu düşüncelere sahip, araştırmacı, katılımcı, site bağımlısı, duygularında samimi bir abimiz. Şahsım adına söylüyorum, kendisinden çok şey öğrendim. Dahada çok şey öğreneceğime inanıyorum. Katılımlarının daim olmasını istiyorum.
Karalar
Aliçerçili
*

Sülale: karalar

« Yanıtla #17 : 23 Kasım 2008, 21:59:00 »

Ayse Guraslan , bir Alicerci sevdalisi , sila hasreti ile  www.alicerci.org un yollarini , kaldirimlarini eskiten ama yazdigi guzel yazilar ile guzel siir ve bilgiler ile koydeki diger cicekleri suluyan ,faydalandiran bir uyemiz cicekler biz oluyoruz bu arada   dahada guzel paylasimlarinin devami dilekleri ile yeri doldurulmaz uyemiz Ayse hanim  , iyiki varsiniz.
Ali Rıza Özaslan
Aliçerçili
*

« Yanıtla #18 : 23 Kasım 2008, 22:08:05 »

Ayşe Güraslan,Öğretmenimiz,sual de sorar,cevab da verir suallerimize,yeni sualleri sabırsızlıkla bekler cümle üyelerimizden.

Olsa da Meyre & Aliçerçi köylerimiz,görmeden kurulmuştur mesajlarla köprüler,Hüyükarkasından,geçsinler diye ırahatlıkla selamlar...

Bilmem farkında mıyız,pedallerimizi,ayağımıza göre ince bir ayar yapsak,gaz pedali iyice sıfır noktaya gider,dıkıcık frene dokunsak derim de,sürçi lisan mı ederim...

Haaaa bi dakka mı?

"Asıl azmaz,Bal bozulmaz!" Karizmatik

Kulluğun İdrakinde / Kul Olmadık Mevlaya
Öksüz
Aliçerçili
*

Sülale: Bozkırlı

« Yanıtla #19 : 23 Kasım 2008, 22:19:24 »

Öksüz, Ali Rıza Özaslan, Mehmet Sayın, Furkan Kavalci, Andrea Oğuz, Karalar, H. Kübra Oğuz, Abdullah Uçan, Sevil Ünal, Mehmet Atalay OĞUZ, Ahmet Oğuz, Menzilli, Ramazan Oğuz, Sabiha Oğuz, Meryem Zengin, Ayşe Gürarslan, Ahmet Yıldız, Zuhdü Celebi, Ferdane Koçak, Yasin Koçak, Hüseyin Gülercan, Hüseyin Ertuğrul Oğuz, Şamil Oğuz, İlker Yüksel, Aydoğan Tümay, Esra Uçar, Durmuş Uçar, Hasan Hüseyin Aktuna, Kübra Yıldız, Ali Ihsan Çiçek, Muharrem Özkaya, Osman Aksöz, Orhan Oğuz, Çaglar Uçan, Reşat ( Hüseyin Oğuz), Zeki 42, Hasan Aksöz, Mehmet Akif Oğuz, Burcu Gönül, Ali Yildiz, Zeynep Dayan, Murat, Hakan Boran, Mustafa Doğan, Selahattin Erdal, Harun Namal, Resul Ekrem Guven, Mehmet Bütün, Rabia Yılmaz

Bozkırdan Aliçerçiden Meyreden Soprandan bir araya gelip çiçek bahçesi gibi rengaenk hoş kokulu hoş sohbet ve muhabbeden edenlere selam

Söylediklerinize dikkat edin; düşüncelere dönüşür...
Düşüncelerinize dikkat edin; duygularınıza dönüşür...
Duygularınıza dikkat edin; davranışlarınıza dönüşür...
Davranışlarınıza dikkat edin; alışkanlıklarınıza dönüşür...
Alışkanlıklarınıza dikkat edin; değerlerinize dönüşür...

Gandhi
Isa Ege
Aliçerçili
*

Sülale: Hafızoğlu

YOLUMUZ HAK YOLU OLSUN

« Yanıtla #20 : 23 Kasım 2008, 22:52:03 »

Yazılar çok güzel lakin sizleri pek tanımıyorum hemşeriniz olarak kişiler hakkında yorum yazamıyorum Ben:Gündüğünlü İsa EGE gerçi Aliçerçide akraba çok bunlardan bazıları

Durmuş Yüksel eski muhtar( kızı Emine gelinimiz)
Hacı Ahmet dayım
Sebahattin Altunay
Ramazan-Soner Oğuz kardeşler
Arife yenğem Erdoğan dayımın eşi

HAYIRLI GÜNLER DİLERİM.....
Ankara'dan sevgiler

MEDİNE GÜLÜ
Ayşe Gür Teke
Yönetici Yardımcısı

Sülale: Dervişler..

« Yanıtla #21 : 23 Kasım 2008, 22:58:33 »

isa abiyide  öksüz kardeşide fazla tanımıyorum.öksüz kardeşim güzel paylaşımlarda bulunuyor..isa abi fazla katılmıyor galiba..o bizim sessiz üyelerimizden..her ikisindende Allah razı olsun..

Güven tek kullanımlıktır
Hasan Hüseyin Aktuna
Aliçerçili
*

Sülale: Meyre'liyim

Sevelim Sevilelim Dünya Kimseye Kalmaz.Yunus Emre

« Yanıtla #22 : 24 Kasım 2008, 15:32:36 »

Menzilli kardeşimizi ben önce bozkır netten yazılarından bilirim, sonra sitenize üye olunca burda hoşgeldin mesajından sonra daha iyi tanıma fırsatım oldu.Ben Meyre'liyim Menzilli kardeşin halası bizim belediye başkanımızın eşiymiş burda öğrenmiştim sanırım.
   Benimde burda akrabalarım var.
   Nazmi Soner,Ramazan Oğuz kardeşler ilk aklıma gelenler ve bildiklerim.

Her Ama'yı Kör Sanma,Göze Nur Gönülden Gelir,En Büyük Körlük Nankörlüktür.
Ali Rıza Özaslan
Aliçerçili
*

« Yanıtla #23 : 24 Kasım 2008, 15:38:09 »

Öksüz, Ali Rıza Özaslan, Mehmet Sayın, Furkan Kavalci, Andrea Oğuz, Karalar, H. Kübra Oğuz, Abdullah Uçan, Sevil Ünal, Mehmet Atalay OĞUZ, Ahmet Oğuz, Menzilli, Ramazan Oğuz, Sabiha Oğuz, Meryem Zengin, Ayşe Gürarslan, Ahmet Yıldız, Zuhdü Celebi, Ferdane Koçak, Yasin Koçak, Hüseyin Gülercan, Hüseyin Ertuğrul Oğuz, Şamil Oğuz, İlker Yüksel, Aydoğan Tümay, Esra Uçar, Durmuş Uçar, Hasan Hüseyin Aktuna, Kübra Yıldız, Ali Ihsan Çiçek, Muharrem Özkaya, Osman Aksöz, Orhan Oğuz, Çaglar Uçan, Reşat ( Hüseyin Oğuz), Zeki 42, Hasan Aksöz, Mehmet Akif Oğuz, Burcu Gönül, Ali Yildiz, Zeynep Dayan, Murat, Hakan Boran, Mustafa Doğan, Selahattin Erdal, Harun Namal, Resul Ekrem Guven, Mehmet Bütün, Rabia Yılmaz

Bozkırdan Aliçerçiden Meyreden Soprandan bir araya gelip çiçek bahçesi gibi rengaenk hoş kokulu hoş sohbet ve muhabbeden edenlere selam

Bir gamyon dolusu,köy sevdalısı,delisi güzel insanlarımızın...

Muhabbetler,Hasbihaller,Yarenlikler sığmaz kağnılara,at arabalarına,

Nuri Bey'in gamyonuna belki sığar...

Kulluğun İdrakinde / Kul Olmadık Mevlaya
Ali İhsan Çiçek
Aliçerçili
*

« Yanıtla #24 : 24 Kasım 2008, 20:36:44 »

AlirızaÖzaslan  Bozkir ve köylerinin sevdalısı kardeşimiz işin içindeyse
Öksüz kardeşimizin 
  Bozkırdan Aliçerçiden Meyreden Soprandan bir araya gelip çiçek bahçesi gibi rengaenk hoş kokulu hoş sohbet ve muhabbeden edenleri

Çiçek bahçesini
 Nuri beyin gamyonuda almaz
« Son Düzenleme: 24 Kasım 2008, 20:38:29 Gönderen: Ali Ihsan Çiçek » Logged
Ramazan Oğuz
Yönetici

Sülale: Karalar

« Yanıtla #25 : 24 Kasım 2008, 22:06:36 »

KARALAR.. Kahkaha Kahkaha

ALLAHIM DEDİM İLK, BOZKIR NETTE OLSA OLSA BU KARALAR BİZİM KÖYDEKİ LAKAP OLUR..
AMA BİLMİYORDUM HEM BİZİM KÖYLÜ HEMDE KÖYÜMÜZÜN SİTE KURUCULARINDAN EMEK VERENLERDEN..AYRICA YAŞLI BAŞLI ŞÖYLE 50 YAŞLARINDA FELAN DİYE DÜŞÜNMÜŞTÜM Kahkaha
MEGER GENCECİK Bİ ABİMİZMİŞ..VEDE İSMİ SONERMİŞ..ÖZEL MESAJLARLA TANIŞTIK BOZKIR NETTE..ABİ HATIRLARSAN BİRDE AVATAR YARIŞMAMIZ VARDI..NE GÜZELDİ YA...BİR ATIM VARDI DERVİŞİN BİNDİGİ SON HIZLA MENZİLE KOŞAN BİR ATLA O AVATAR YARIŞMASINI BEN KAZANMIŞTIM..HEMDE ÇOK BÜYÜK BİR FARKLA..SONRADA HAFTASINA MENZİLE GİTMİŞTİM.. Kahkaha Kahkaha Kahkaha
İŞTE BÖLE TANIŞTIK KARALAR ABİYLE.. DAHA SONRA SİTEMİZE GELDİM ONUN VESİLESİYLE DAHA ADIMIMI ATAR ATMAZ BİDE BAKTIM Kİ BENİ YARDIMCI YAPMIŞLAR..İNŞ LAYIK OLMAYA ÇALIŞMAKTAYIM..İYKİ TANIŞTIK..İYKİ VARSINIZ..HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN..ALLAH AYIRMASIN NE SİTEMİZDEN NEDE KÖYLÜMÜZDEN..

Herkese Selam,
Menzilli kardeşimizi bozkır.net'te  kardeşim Sonerle muhabbet kurmuşlar ve bozkır.net'tede bayağı güzel yazmışlar . Bir de baktım bizim köyün sitesinde yazışmaya başlamışız. Ben de böyle değerli bir kardeşimizi bulunca kendisine böyle bir görevi sundum, kendiside kırmadı ve kabul etti. Kendisinden Allah razı olsun.
Ayşe Gür Teke
Yönetici Yardımcısı

« Yanıtla #26 : 24 Kasım 2008, 22:26:18 »

Ramazan abiyide hiç tanımazdım dogrusu.. Soner abi tanıştırdı bizi..bir kerede yüzyüze görüştük pilavda..çocukluk arkadaşım Esma tanıştırdı..Ramazan abi ve eşiyle..hatta o gün mehmet abiylede tanışmıştık..aslında Ramazan abiyle bir fikir üretmiştik biz..abi hatırlarsan bir yarışma yapalım dedik..ama dünyalık sınavlar beni bırakmadı..pek hevesim kalmadı..ama inş yapalım..sitemizde baksanıza ne cevherler varmış...edebiyat ustaları.....köyümüzü anlatan en güzel kompsizyon..
İşte böle ...yaklaşık iki yıl olacak galiba sitemizde hep beraberiz..en çok sitemizde beni sevindiren aramızda şimdiye kadar hiç bir üyenin kalp kırmaması kimsenin kimse hakkında kötü yorumlar yazmayışı..
Acısı tatlısıyla  gelip geçiyor günlerimiz..inanın sitemiz olmasa ben zaten kimseyi tanımıyorum hepten kopucam köyden..çünki burda kurtuluşta sırf  karayahyalılar var..genelimiz zetinburnu bahçeli evler felan.burası uzak kalıyor...Ama köyden ilk haberleri ben alıyorum sitemiz sayesinde  Kahkaha Kahkaha Kahkaha
Allah sitemizi muhabbetimizi gönüllerimizi beraber ve daim etsin inş..Emek veren herkesten Allah razı olsun....İyki varsınız...

Güven tek kullanımlıktır
Muharrem Özkaya
Aliçerçili
*

Sülale: Topasanlar&araphocalar&gatıran

« Yanıtla #27 : 25 Kasım 2008, 07:01:21 »

Menzili hanımefendiyi pek tanıdğım söylenemez...  Ama burada takip ediyorumda Soner ve Ramiz abiden sonra Meyre ile ilişkisi olan bir Aliçerçili olarak gördüm.. Haaaa....  birde bizim adımız pilavcıya çıkmıştı..  Hem rahmetli Başaran dayının türküsünde turşucu pilavcı Meyre idik. Hemde meyre.com da pilavcılar olarak tanınmıştık başlarda.. hemen hemen ayda bir arkadaşlar arasında toplanıp pilav yiyip sohbet ettiğimizden...
Ama uzaktan uzağa Menzili hanımı ilk ve son gördüğümde zaten anlamıştım Meyre ile bir bağı olduğunu. Kahkaha Kahkaha Kahkaha Çünkü her ne kadar pancarcı olsada, ben gördüğümde elinde pancar pürçüğü değil, bir poşet düğün pilavı vardı  Kahkaha Kahkaha Kahkaha
« Son Düzenleme: 25 Kasım 2008, 07:05:05 Gönderen: Muharrem Özkaya » Logged
Ayşe Gür Teke
Yönetici Yardımcısı

« Yanıtla #28 : 25 Kasım 2008, 08:20:30 »

inanmıyorum size... ;Do gün o plavı pişiren sizmiydiz yoksa..Elimde gördügünüz o bir poşet pilavı  taaa kurtuluşa kadar taşıdım ..hemde yazın sıcagında..nedenide  o kadar lezzetliydiki...komşularımla paylaşmazsam içime otururdu..biz o pilavı hala komşularla konuşuruz..ellerinize saglık abi....
yaaaaa ben neden kimseyi tanımıyorum herkes beni tanıyorr... Karizmatik Karizmatik Karizmatik
« Son Düzenleme: 25 Kasım 2008, 08:27:35 Gönderen: Menzilli » Logged

Güven tek kullanımlıktır
Karalar
Aliçerçili
*

Sülale: karalar

« Yanıtla #29 : 25 Kasım 2008, 10:50:03 »

Eveeet Menzilli kardesimiz
Onun memleket sevdasindan once gelen bir sevdasi var zaten onun icin burada, aman bunu memleketi sevmiyor diye algilamayin.O nun sevdasi Kainatin efendise hemde oyle boyle degil Allahim onu bizlerle bereber Cennete MUHAMMED MUSTAFA'nin komsusu yapsin.
Bende kendisini www.bozkir.net te tanidim orada Menzilli buradada Menzilli ,ahhaa tamam dedim Alicerci koyumuzde boyle bir maden var ve Bozkir yararlanirken biz yararlanamiyoruz bundan dedim, ve kendisine mesaj attim , dedim boyle boyle www.alicerci.org da seni daha fazla yazilarinida ayni guzellikte  daha cok gormek istiyoruz dedim Allah razi olsun kirmadi geldi ve bir gunes gibi dogdu sitemizin ustune. iyiki varsin Menzilli kardesim.
Sayfa: « 1 2 3 »
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!