Mehmet Sayın
Aliçerçili
Sülale: Meyreli
|
 |
« Yanıtla #15 : 23 Kasım 2008, 20:34:56 » |
|
Soner kardeşim'i meyre com'da tanıdım mili ve manevi degerlerine sahip soner kardeşim Passiflore çiçeği gibi kendisini her koşulda korumasını bilir Allah gönlüne göre versin kardeşim  Passiflore çiçeği İlgi çekici bir güzellikte olan Passiflore çiçeği, yaprakları üzerinde yer alan küçük iğneler sayesinde düşmanı olan tırtıllara karşı koyabilmektedir. Bu iğneler, yumurtadan çıkan tırtılların en ufak bir yer değiştirmesi halinde bedenlerine saplanır. Böylece, passiflore çiçeği, bu tırtıllar henüz doğup ona zarar vermeden önlemini almış olur
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ayşe Gürarslan
Aliçerçili
Sülale: Iskenderel
|
 |
« Yanıtla #16 : 23 Kasım 2008, 21:30:00 » |
|
Mehmet Bey, olumlu düşüncelere sahip, araştırmacı, katılımcı, site bağımlısı, duygularında samimi bir abimiz. Şahsım adına söylüyorum, kendisinden çok şey öğrendim. Dahada çok şey öğreneceğime inanıyorum. Katılımlarının daim olmasını istiyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ali Rıza Özaslan
Aliçerçili
|
 |
« Yanıtla #18 : 23 Kasım 2008, 22:08:05 » |
|
Ayşe Güraslan,Öğretmenimiz,sual de sorar,cevab da verir suallerimize,yeni sualleri sabırsızlıkla bekler cümle üyelerimizden. Olsa da Meyre & Aliçerçi köylerimiz,görmeden kurulmuştur mesajlarla köprüler,Hüyükarkasından,geçsinler diye ırahatlıkla selamlar... Bilmem farkında mıyız,pedallerimizi,ayağımıza göre ince bir ayar yapsak,gaz pedali iyice sıfır noktaya gider,dıkıcık frene dokunsak derim de,sürçi lisan mı ederim...  Haaaa bi dakka mı? "Asıl azmaz,Bal bozulmaz!" 
|
|
|
|
|
|
Kulluğun İdrakinde / Kul Olmadık Mevlaya
|
|
|
Öksüz
Aliçerçili
Sülale: Bozkırlı
|
 |
« Yanıtla #19 : 23 Kasım 2008, 22:19:24 » |
|
Öksüz, Ali Rıza Özaslan, Mehmet Sayın, Furkan Kavalci, Andrea Oğuz, Karalar, H. Kübra Oğuz, Abdullah Uçan, Sevil Ünal, Mehmet Atalay OĞUZ, Ahmet Oğuz, Menzilli, Ramazan Oğuz, Sabiha Oğuz, Meryem Zengin, Ayşe Gürarslan, Ahmet Yıldız, Zuhdü Celebi, Ferdane Koçak, Yasin Koçak, Hüseyin Gülercan, Hüseyin Ertuğrul Oğuz, Şamil Oğuz, İlker Yüksel, Aydoğan Tümay, Esra Uçar, Durmuş Uçar, Hasan Hüseyin Aktuna, Kübra Yıldız, Ali Ihsan Çiçek, Muharrem Özkaya, Osman Aksöz, Orhan Oğuz, Çaglar Uçan, Reşat ( Hüseyin Oğuz), Zeki 42, Hasan Aksöz, Mehmet Akif Oğuz, Burcu Gönül, Ali Yildiz, Zeynep Dayan, Murat, Hakan Boran, Mustafa Doğan, Selahattin Erdal, Harun Namal, Resul Ekrem Guven, Mehmet Bütün, Rabia Yılmaz
Bozkırdan Aliçerçiden Meyreden Soprandan bir araya gelip çiçek bahçesi gibi rengaenk hoş kokulu hoş sohbet ve muhabbeden edenlere selam
|
|
|
|
|
|
Söylediklerinize dikkat edin; düşüncelere dönüşür... Düşüncelerinize dikkat edin; duygularınıza dönüşür... Duygularınıza dikkat edin; davranışlarınıza dönüşür... Davranışlarınıza dikkat edin; alışkanlıklarınıza dönüşür... Alışkanlıklarınıza dikkat edin; değerlerinize dönüşür...
Gandhi
|
|
|
Isa Ege
Aliçerçili
Sülale: Hafızoğlu
YOLUMUZ HAK YOLU OLSUN
|
 |
« Yanıtla #20 : 23 Kasım 2008, 22:52:03 » |
|
|
|
|
|
|
|
MEDİNE GÜLÜ
|
|
|
|
Ayşe Gür Teke
|
 |
« Yanıtla #21 : 23 Kasım 2008, 22:58:33 » |
|
isa abiyide öksüz kardeşide fazla tanımıyorum.öksüz kardeşim güzel paylaşımlarda bulunuyor..isa abi fazla katılmıyor galiba..o bizim sessiz üyelerimizden..her ikisindende Allah razı olsun..
|
|
|
|
|
|
Güven tek kullanımlıktır
|
|
|
Hasan Hüseyin Aktuna
Aliçerçili
Sülale: Meyre'liyim
Sevelim Sevilelim Dünya Kimseye Kalmaz.Yunus Emre
|
 |
« Yanıtla #22 : 24 Kasım 2008, 15:32:36 » |
|
Menzilli kardeşimizi ben önce bozkır netten yazılarından bilirim, sonra sitenize üye olunca burda hoşgeldin mesajından sonra daha iyi tanıma fırsatım oldu.Ben Meyre'liyim Menzilli kardeşin halası bizim belediye başkanımızın eşiymiş burda öğrenmiştim sanırım. Benimde burda akrabalarım var. Nazmi Soner,Ramazan Oğuz kardeşler ilk aklıma gelenler ve bildiklerim.
|
|
|
|
|
|
Her Ama'yı Kör Sanma,Göze Nur Gönülden Gelir,En Büyük Körlük Nankörlüktür.
|
|
|
Ali Rıza Özaslan
Aliçerçili
|
 |
« Yanıtla #23 : 24 Kasım 2008, 15:38:09 » |
|
Öksüz, Ali Rıza Özaslan, Mehmet Sayın, Furkan Kavalci, Andrea Oğuz, Karalar, H. Kübra Oğuz, Abdullah Uçan, Sevil Ünal, Mehmet Atalay OĞUZ, Ahmet Oğuz, Menzilli, Ramazan Oğuz, Sabiha Oğuz, Meryem Zengin, Ayşe Gürarslan, Ahmet Yıldız, Zuhdü Celebi, Ferdane Koçak, Yasin Koçak, Hüseyin Gülercan, Hüseyin Ertuğrul Oğuz, Şamil Oğuz, İlker Yüksel, Aydoğan Tümay, Esra Uçar, Durmuş Uçar, Hasan Hüseyin Aktuna, Kübra Yıldız, Ali Ihsan Çiçek, Muharrem Özkaya, Osman Aksöz, Orhan Oğuz, Çaglar Uçan, Reşat ( Hüseyin Oğuz), Zeki 42, Hasan Aksöz, Mehmet Akif Oğuz, Burcu Gönül, Ali Yildiz, Zeynep Dayan, Murat, Hakan Boran, Mustafa Doğan, Selahattin Erdal, Harun Namal, Resul Ekrem Guven, Mehmet Bütün, Rabia Yılmaz
Bozkırdan Aliçerçiden Meyreden Soprandan bir araya gelip çiçek bahçesi gibi rengaenk hoş kokulu hoş sohbet ve muhabbeden edenlere selam
Bir gamyon dolusu,köy sevdalısı,delisi güzel insanlarımızın... Muhabbetler,Hasbihaller,Yarenlikler sığmaz kağnılara,at arabalarına, Nuri Bey'in gamyonuna belki sığar... 
|
|
|
|
|
|
Kulluğun İdrakinde / Kul Olmadık Mevlaya
|
|
|
Ali İhsan Çiçek
Aliçerçili
|
 |
« Yanıtla #24 : 24 Kasım 2008, 20:36:44 » |
|
AlirızaÖzaslan Bozkir ve köylerinin sevdalısı kardeşimiz işin içindeyse Öksüz kardeşimizin Bozkırdan Aliçerçiden Meyreden Soprandan bir araya gelip çiçek bahçesi gibi rengaenk hoş kokulu hoş sohbet ve muhabbeden edenleri Çiçek bahçesini Nuri beyin gamyonuda almaz 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 24 Kasım 2008, 20:38:29 Gönderen: Ali Ihsan Çiçek »
|
|
|
|
|
|
Ramazan Oğuz
|
 |
« Yanıtla #25 : 24 Kasım 2008, 22:06:36 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Muharrem Özkaya
Aliçerçili
Sülale: Topasanlar&araphocalar&gatıran
|
 |
« Yanıtla #27 : 25 Kasım 2008, 07:01:21 » |
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 25 Kasım 2008, 07:05:05 Gönderen: Muharrem Özkaya »
|
|
|
|
|
|
|
Karalar
Aliçerçili
Sülale: karalar
|
 |
« Yanıtla #29 : 25 Kasım 2008, 10:50:03 » |
|
Eveeet Menzilli kardesimiz Onun memleket sevdasindan once gelen bir sevdasi var zaten onun icin burada, aman bunu memleketi sevmiyor diye algilamayin.O nun sevdasi Kainatin efendise hemde oyle boyle degil Allahim onu bizlerle bereber Cennete MUHAMMED MUSTAFA'nin komsusu yapsin. Bende kendisini www.bozkir.net te tanidim orada Menzilli buradada Menzilli ,ahhaa tamam dedim Alicerci koyumuzde boyle bir maden var ve Bozkir yararlanirken biz yararlanamiyoruz bundan dedim, ve kendisine mesaj attim , dedim boyle boyle www.alicerci.org da seni daha fazla yazilarinida ayni guzellikte daha cok gormek istiyoruz dedim Allah razi olsun kirmadi geldi ve bir gunes gibi dogdu sitemizin ustune. iyiki varsin Menzilli kardesim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|