|
Ayşe Gür Teke
|
 |
« : 20 Kasım 2008, 22:27:58 » |
|
Es Selamu Aleykum
bazı sitelerde böyle güzel bir oyun dolaşıyor son zamanlarda..üsteki üyeyi nasıl tanırsınız...bakalım biz hemşerilerimizi nasıl tanırmışız..ilk ben yazdım madem, benden sonraki benim hakkımda düşüncelerini söyleye bilir..
|
|
|
|
|
|
Güven tek kullanımlıktır
|
|
|
Karalar
Aliçerçili
Sülale: karalar
|
 |
« Yanıtla #1 : 21 Kasım 2008, 00:10:50 » |
|
Cok iyi taniyoruz, iyi biliyoruz diyecegim, ama ben sozu engin bilgisi, ve hos sozu ile Ali Riza abiye birakiyorum, bakalim o bir anlatsin 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Muharrem Özkaya
Aliçerçili
Sülale: Topasanlar&araphocalar&gatıran
|
 |
« Yanıtla #2 : 21 Kasım 2008, 07:20:34 » |
|
Eyi tanırız eyi... Bir birimizden uzaklarda olup da daha bir birimizi görmeden kanımızın kaynayacağı kadar sıcak biliriz kendimize.. bilgili kültürlü, dinini seven, milliyetçi, araştırmacı, bildiği ve bulduklarını sevdikleriyle paylaşan............ bizim HÜRGENERALİMİZ... devamıda başkalarına kalsın,....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ayşe Gür Teke
|
 |
« Yanıtla #3 : 21 Kasım 2008, 14:04:54 » |
|
EVET Bİ ÜSTTEKİ ÜYE MUHARREM ABİ.. HİÇ TANIMIYORUM İYKİ SİTEMİZ VARDA TANIYCAZ BİRBİRİMİZİ..ASLINDA BEN ÇOK AZ İNSANI TANIYORUM ..MUHARREM ABİ GALİBA MEYRE .COMDAN..ALLAH RAZI OLSUN BİZİM SİTEYEDE GELİYOR..DEVAMINIDA BEKLERİZ ABİ..ANKARADAMI OTURUYOR ACEBA ASLINDA AİLEMİ TANIYORDUR KENDİSİ..BEN MALESEF TANIMIYORUM..
|
|
|
|
|
|
Güven tek kullanımlıktır
|
|
|
Ali Rıza Özaslan
Aliçerçili
Sülale: Meyreli
|
 |
« Yanıtla #4 : 21 Kasım 2008, 18:07:25 » |
|
Cok iyi taniyoruz, iyi biliyoruz diyecegim, ama ben sozu engin bilgisi, ve hos sozu ile Ali Riza abiye birakiyorum, bakalim o bir anlatsin  Menzilli Hanımefendiyi sitemiz ve ortak tanıdığımız rahmetli Mevlüt Emuce'nin vefat ilanı vesilesiyle tanıdım. Medeni cesareti,bilgi,görgü ve paylaşma adına tam bir Bozgır'lı...  *** Karalar mı? Haaa şu Meyre+Aliçerçi mayalı,yakından tanışma imkanımız oldu Ankara,Konev'de...Ne gözelde çöküp hepbirden Heeeeeeeeeeyyyyyyyyyy çekmiştik.Haydi çöküyoruz ve Heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!...  *** Muharrrem mi? Haa O,müdürümdür.Oreletleri çabuk içelim kaçacaklar'dan, daha gerilere gider tanışmamız. Dıkıcık daha yazacaktım,lakin mürekep bitmesin bir üyemiz daha yazsın.. 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 21 Kasım 2008, 20:32:08 Gönderen: Ali Rıza Özaslan »
|
|
Kulluğun İdrakinde / Kul Olmadık Mevlaya
|
|
|
|
Ayşe Gür Teke
|
 |
« Yanıtla #5 : 21 Kasım 2008, 18:54:43 » |
|
Alirıza abi. yazılarından tanıdıgım kadarıyla tam bi edebiyat adamı..kalbinin güzelligiyle bizleri gezdigi sokaklara kadar götüren kuşlarla selam yollayacak kadar düşünceli bi insan..
|
|
|
|
|
|
Güven tek kullanımlıktır
|
|
|
Arzu Buse Eraslan
Aliçerçili
Sülale: Tekegızıyil
|
 |
« Yanıtla #6 : 21 Kasım 2008, 21:11:35 » |
|
Yazılarından ve bana yazdığı yorumlardan cana yakın samimi biri olarak buluyorum...
|
|
|
|
|
|
ELA DENİZ
|
|
|
|
|
|
Ayşe Gür Teke
|
 |
« Yanıtla #8 : 23 Kasım 2008, 08:57:18 » |
|
Mehmet sayın...
Abimiz ...sitemizin orta diregi..Kendisinin yazılarını ilk Bozkır nette okumaya başladım..Tefekküre götüren Ayrı dünyalara kanat açtıran muhteşem resimleri bizlerle paylaşması ilk dikkatimi çeken şeydi.Meger yabancı degilmiş.. Diyebilecegim en özet anlatım ismi gibi tam bir saygın adam tam bir abi....ALLAH razı olsun..Güzel yazılarını hoş yorumlarını vede güzellik harikası doga resimlerinin paylaşımlarının devamını bekleriz...Emekleriniz daim olsun inş abi..
|
|
|
|
|
|
Güven tek kullanımlıktır
|
|
|
Ali İhsan Çiçek
Aliçerçili
|
 |
« Yanıtla #9 : 23 Kasım 2008, 11:05:21 » |
|
Selam bende diyomki iyiki bozkir .nete üye olmuşum çok değerli kardeşlerle sanalda olsa tanıştım AlirızaÖzaslan , mehmey sayın , menzilli hanfendi ve diğer kardeşler şimdide aliçerçi köyü sitesindeyim burdada değerli kardeşlerle tanışma fırsatı olacak inşallah herkese göndermiş oldukları aydınlatıcı bilgiler ve o güzel anlamlı (AlirızaÖzarslan) kardeşin deyimiyle tafsurları seyretmek ve okumak güzel bir duygu ben bağyurdu köyündenim istanbulda kartalda ikamet ediyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ali Rıza Özaslan
Aliçerçili
|
 |
« Yanıtla #10 : 23 Kasım 2008, 12:01:01 » |
|
Selam bende diyomki iyiki bozkir .nete üye olmuşum çok değerli kardeşlerle sanalda olsa tanıştım AlirızaÖzaslan , mehmey sayın , menzilli hanfendi ve diğer kardeşler şimdide aliçerçi köyü sitesindeyim burdada değerli kardeşlerle tanışma fırsatı olacak inşallah herkese göndermiş oldukları aydınlatıcı bilgiler ve o güzel anlamlı (AlirızaÖzarslan) kardeşin deyimiyle tafsurları seyretmek ve okumak güzel bir duygu ben bağyurdu köyündenim istanbulda kartalda ikamet ediyorum  Hakiki,vay Bozgır'lım,Sopran'lım ne iyi etmişsin "aliçerçi " sitesine üye olmakla,misafir değil,kalıcı olmakla... Dimek Ahırlı bazarına giderken,Merkep'le şöyle bir baktın ki,güzellikler gördün,kendi güzelliğinden,"aliçerçi 'ler arasında buldun bizleri de,sizleri de... Merhabalar efendim,merhabalar!.. 
|
|
|
|
|
|
Kulluğun İdrakinde / Kul Olmadık Mevlaya
|
|
|
Karalar
Aliçerçili
Sülale: karalar
|
 |
« Yanıtla #11 : 23 Kasım 2008, 12:45:42 » |
|
Ali Riza abimi?? Bir cok seyini koyunde birakip Istanbula'a yerlesmis, icinde halen kavgasini yapmaya , devam ediyor Koymu, Istanbulmu diye , bence bu kavgada kazanan hepten hakli, biri Dunyalarin sevgilisi, Istanbul, birisi caninin sevgilisi sila Bozkir. halen yazilarinda hissedersiniz memleketine olan hasretini, Menzilli kardesimizin dedigi gibi bir edebiyat adami, nasil olmasinki?? iki sevgile ortasinda kalmis, ask buyuk olunca insan ister istemez kaleme pardon klavyeye sariliyor, iyiki varsin diyecegim uyelerden bir tanesi kendisi... ahh bir de su cin con'u birakip dogru yolu secip Fenerbahceye geliverse, hazirda Kadikoyde oturuyorken Haydiii cökk cööökkk aslan Mustafam calacak 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mehmet Sayın
Aliçerçili
|
 |
« Yanıtla #13 : 23 Kasım 2008, 14:46:12 » |
|
Menzilli kadeşim'i Bozkır net'te tanımıştım sevgili dosttum belediye başkanımız Abdurrahman ellialtının hanımının yigeni oldugunu söyleyince ayrı bir sevinç duydum yazıları ve yorumları ile günümüzde nesli tükenen sevgi çiçeğini hatırlattı bana Allah bahtını ve gönlünü açık etsin

Sevgi çiçeği (Centaurea tchihatcheffii), Asteraceae familyasından, Türkiye özgü nesli tükenme tehlikesiyle karşı karşıya olan bir çiçek türü.
Peygamber çiçeği olarak da bilinen sevgi çiçeği dünyada yalnızca Ankara’nın Gölbaşı ilçesi Hacı Hasan Köyü yakınında yetişmektedir. Nesli, tarım ilaçları yüzünden yokolma tehlikesi ile karşı karşıya kalınca Bern Sözleşmesi kapsamında koruma altına alınmıştır. İlk kez 1848 yılında Rus bilim insanı Pierre de Tchihatcheff tarafından Afyonkarahisar yakınındaki Mehmetköy’de bulunan çiçek artık Afyon ilinde görülmemektedir.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 23 Kasım 2008, 14:52:13 Gönderen: Mehmet Sayın »
|
|
|
|
|
|
|