Ramis
Aliçerçili
Sülale: Karalar
|
 |
« Yanıtla #15 : 03 Mart 2008, 22:50:33 » |
|
Başlatanlardan ve katılanlardan Allah Razı olsun . Ben de 3000 tane alıyorum. hemşerilerimizin katılımlarını bekliyoruz.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 03 Mart 2008, 23:04:08 Gönderen: ramis »
|
|
|
|
|
|
Ayşe Gür Teke
|
 |
« Yanıtla #16 : 03 Mart 2008, 23:00:40 » |
|
Başlatanlardan ve katılanlardan Allah Razı olsun . Ben de 3000 tane alıyorum. hemşerilerimnizn katılımlarını bekliyoruz.
GALİBA 36 BİN OLDU..AMA ASIL HESABI YARIN İNŞ HASAN KARDEŞİMİZ YAPAR..ALLAH RAZI OLSUN..DUYARLILIGINIZ BENİ ÇOK MUTLU ETTİ..SİTEMİZE GÜL KOKULAR GELDİ SANKİ...SELAM OLSUN EN SEVGİLİYE...ONA NE KADAR SELAVATLAR GETİRSEK AZ BİLİYORUZ..DOGDU ÜMMETİİİ DEDİ..MİRACA ÇIKTI ÜMMETİİİ DEDİ...SON NEFESİNE KADAR O BİZİDÜŞÜN DÜ...HEP ÜMMETİNİ..... İNŞ KARDEŞİM DEDİGİ BU AHİR ZAMAN ÜMMETİNDEN RAZI OLURDA ŞEFAATİNİ KAZANIRIZ..O HEP ÜMMETİYLE ÖVÜNDÜ..BİZ ONLA NE KADAR ÖVÜNSEK AZ...........
|
|
|
|
|
|
Güven tek kullanımlıktır
|
|
|
Mehmet Sayın
Aliçerçili
Sülale: Meyreli
|
 |
« Yanıtla #17 : 03 Mart 2008, 23:15:42 » |
|
Menzilli kardeşim bu bir günün bereketi inşallah yarınlar katlanarak gider nede olsa Aliçerçililer Memiş efendinin torunları Sitelerde başlatılan Selavat yarışmasında Bu Gidişle Aliçerçi birinciligi alır
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ayşe Gür Teke
|
 |
« Yanıtla #18 : 03 Mart 2008, 23:58:49 » |
|
İNŞAALLAH ABİ...RABBİM BU GİBİ FALİYETLERDE YARIŞMAYI HEPİMİZE NASİP ETSİN...
|
|
|
|
|
|
Güven tek kullanımlıktır
|
|
|
Hasan Dursun
Aliçerçili
Sülale: Ben Soğucaklıyım.bize Paşalar Derler.
Ölüm ve ötesi
|
 |
« Yanıtla #19 : 04 Mart 2008, 11:51:22 » |
|
Başlatanlardan ve katılanlardan Allah Razı olsun . Ben de 3000 tane alıyorum. hemşerilerimnizn katılımlarını bekliyoruz.
GALİBA 36 BİN OLDU..AMA ASIL HESABI YARIN İNŞ HASAN KARDEŞİMİZ YAPAR..ALLAH RAZI OLSUN..DUYARLILIGINIZ BENİ ÇOK MUTLU ETTİ..SİTEMİZE GÜL KOKULAR GELDİ SANKİ...SELAM OLSUN EN SEVGİLİYE...ONA NE KADAR SELAVATLAR GETİRSEK AZ BİLİYORUZ..DOGDU ÜMMETİİİ DEDİ..MİRACA ÇIKTI ÜMMETİİİ DEDİ...SON NEFESİNE KADAR O BİZİDÜŞÜN DÜ...HEP ÜMMETİNİ..... İNŞ KARDEŞİM DEDİGİ BU AHİR ZAMAN ÜMMETİNDEN RAZI OLURDA ŞEFAATİNİ KAZANIRIZ..O HEP ÜMMETİYLE ÖVÜNDÜ..BİZ ONLA NE KADAR ÖVÜNSEK AZ...........39 Bin olmuş ablacım Allah razı olsun herkesten bozkırneti geçtiniz 
|
|
|
|
|
|
Farzetki öldün ve kabrinin ilk gecesi..
|
|
|
|
Ayşe Gür Teke
|
 |
« Yanıtla #20 : 04 Mart 2008, 18:12:40 » |
|
kardeşim ben bi 5 bin daha alıyorum..
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 04 Mart 2008, 18:20:44 Gönderen: menzilli »
|
|
Güven tek kullanımlıktır
|
|
|
|
Ayşe Gür Teke
|
 |
« Yanıtla #21 : 04 Mart 2008, 20:12:17 » |
|
2OOO DAHA GELDİ...
|
|
|
|
|
|
Güven tek kullanımlıktır
|
|
|
Fatma Yılmaz
Aliçerçili
Sülale: Yilmazlar
|
 |
« Yanıtla #22 : 04 Mart 2008, 21:19:16 » |
|
ÇOK GÜZEL Bİ PAYLAŞIM ALLAH RAZI OLSUN BEN DE 20 BİN ALIYORUM ALLAH KABUL ETSİN.. DUAYLA.. ALLAHA EMANET OLUN.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Öksüz
Aliçerçili
Sülale: Bozkırlı
|
 |
« Yanıtla #23 : 04 Mart 2008, 21:24:12 » |
|
Böyle güzel bir paylaşıma katılan ve arzu edip katılamayan herkezden Allah razı olsun 1000 Salavat ta Öksüzden Allah şimdiden kabul etsin Cennette Peyğamberimiz S A V me komşu etsin
|
|
|
|
|
|
Söylediklerinize dikkat edin; düşüncelere dönüşür... Düşüncelerinize dikkat edin; duygularınıza dönüşür... Duygularınıza dikkat edin; davranışlarınıza dönüşür... Davranışlarınıza dikkat edin; alışkanlıklarınıza dönüşür... Alışkanlıklarınıza dikkat edin; değerlerinize dönüşür...
Gandhi
|
|
|
|
Ayşe Gür Teke
|
 |
« Yanıtla #24 : 04 Mart 2008, 21:24:55 » |
|
ÇOK GÜZEL Bİ PAYLAŞIM ALLAH RAZI OLSUN BEN DE 20 BİN ALIYORUM ALLAH KABUL ETSİN.. DUAYLA.. ALLAHA EMANET OLUN.
ALLAH RAZI KARDEŞİM..ÇOK MUTLU OLDUM..HERKESE VERELİM TANIDIK..HERKES NASİPLENSİN..BİR SELAVAT BİR ADIM..KOŞARAK GİDİYORUZ İNŞ...
HASAN KARDEŞİM HESAPLARI SEN YAP..BENİM AKLIM ERMİYO FAZLA..
|
|
|
|
|
|
Güven tek kullanımlıktır
|
|
|
|
Ayşe Gür Teke
|
 |
« Yanıtla #25 : 04 Mart 2008, 21:27:38 » |
|
Böyle güzel bir paylaşıma katılan ve arzu edip katılamayan herkezden Allah razı olsun 1000 Salavat ta Öksüzden Allah şimdiden kabul etsin Cennette Peyğamberimiz S A V me komşu etsin
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM..RABBİM ŞEFAATİNİ KAZANANLARDAN ETSİN HEPİMİZİ..ÜMMETİ MUHAMMEDİ..SANCAGI ALTINDA TOPLANMAYI KEVSERİNDEN İÇMEYİ CENNETİNİ CENNETİNDENDE GEÇTİK CEMALİNİ NASİP ETSİN..NE MUTLU ONUN ÜMMETİNE...SELAM OLSUN BİR KEZ DAHA EN SEVGİLİYE
|
|
|
|
|
|
Güven tek kullanımlıktır
|
|
|
|
Abdulkadir
|
 |
« Yanıtla #26 : 05 Mart 2008, 08:43:02 » |
|
Selamun Aleyküm, Aliçerçili hemşerilerim ben de kampanyanıza 1000 Salavat ile katılıyorum. Selamlar. Aliçerçi Köyü İmamı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hasan Dursun
Aliçerçili
Sülale: Ben Soğucaklıyım.bize Paşalar Derler.
Ölüm ve ötesi
|
 |
« Yanıtla #27 : 05 Mart 2008, 14:52:00 » |
|
68 Bin oldu bozkır.net daha 10bin  Şimdi Muhasebeciliğin karşılığını ödeyin çok çalıştım dualara başlayın bu günahkar için....
|
|
|
|
|
|
Farzetki öldün ve kabrinin ilk gecesi..
|
|
|
|
Ayşe Gür Teke