|
Ayşe Gür Teke
|
 |
« : 03 Mart 2008, 09:57:44 » |
|
S.A. KARDEŞLERİM..BAKIYORUM EN KÜÇÜK SİTELER BİLE ONU KARŞILAMAYA HAZIRLANIYOR...EMİNİM Kİ SİZLERDE ONU KARŞILAMAK İSTERSİNİZ..SELAVATLARLA KARŞILAYALIM ONU ...SELAMLARLA..20 NİSANA KADAR ÇEKELİM SELAVATLARIMIZI..İNŞ...EGER SİZLERDE DESTEK OLURSANIZ DUASINI EYÜPSULTANDA HEPİNİZ ADINA YAPARIM...BU KONUDA HEPİNİZDEN DESTEK BEKLİYORUM..BUNU YALNIZ SİTEMİZDEKİ KÖYLÜLERİMİZ DEGİL KÖYDEKİ HEMŞERİLERİMİZEDE DUYURALIM..ONLARDA NASİPLENSİN..UMARIM BU KONUDA KÖY İMAMIMIZ DESTEK OLUR..ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN..BİR SELAVAT RASULLAHA BİR ADIM YAKLAŞMAK DEMEKTİR..ONA ADIMLARLA DEGİL KOŞARAK YAKLAŞALIM..İNŞ..BU KONUDA BİRBİRİMİZLE YARIŞALIM..ŞEFAATİNE NAİL OLMAK DİLEGİYLE HEPİNİZİ MUHABBETLE SELAVAT KAMPANYAMIZA BEKLİYORUZ..
|
|
|
|
|
|
Güven tek kullanımlıktır
|
|
|
|
|
Hasan Dursun
Aliçerçili
Sülale: Ben Soğucaklıyım.bize Paşalar Derler.
Ölüm ve ötesi
|
 |
« Yanıtla #2 : 03 Mart 2008, 11:35:43 » |
|
Tamam yaparım ablacım ama karşılıksız yapmam karşılığınıda biliyorsun bu günahkar kula bol bol dua... ben fazla alamam ama bi 3 bin alayım başka kampanyalarada katılıyorum.ne yapalım bizde belki muhasebecilikten yırtrız  son durum 8 bin....
|
|
|
|
|
|
Farzetki öldün ve kabrinin ilk gecesi..
|
|
|
|
Ayşe Gür Teke
|
 |
« Yanıtla #3 : 03 Mart 2008, 11:37:14 » |
|
Tamam yaparım ablacım ama karşılıksız yapmam karşılığınıda biliyorsun bu günahkar kula bol bol dua... ben fazla alamam ama bi 3 bin alayım başka kampanyalarada katılıyorum.ne yapalım bizde belki muhasebecilikten yırtrız  son durum 8 bin.... ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM..ALLAH SENİ BOŞUNA MUHASEBECİ YAPMAMIŞ ..BİZE ÇOK LAZIMSIN SEN...
|
|
|
|
|
|
Güven tek kullanımlıktır
|
|
|
|
|
|
|
Mehmet Sayın
Aliçerçili
Sülale: Meyreli
|
 |
« Yanıtla #6 : 03 Mart 2008, 21:13:54 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ahmet Yıldız
Aliçerçili
Sülale: devrişel_memiler
|
 |
« Yanıtla #8 : 03 Mart 2008, 21:56:27 » |
|
başlatanlardan vesile olanlardan Allah razı olsun..Annem adına 10.binde ben alıyorum...ALLAH kabul etsin..
|
|
|
|
|
|
YILDIZ
|
|
|
|
Ayşe Gür Teke
|
 |
« Yanıtla #9 : 03 Mart 2008, 21:57:47 » |
|
|
|
|
|
|
|
Güven tek kullanımlıktır
|
|
|
Mehmet Sayın
Aliçerçili
|
 |
« Yanıtla #10 : 03 Mart 2008, 22:13:28 » |
|
başlatanlardan vesile olanlardan Allah razı olsun..Annem adına 10.binde ben alıyorum...ALLAH kabul etsin..
Amin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ahmet 85
Aliçerçili
Sülale: koçak
|
 |
« Yanıtla #11 : 03 Mart 2008, 22:21:46 » |
|
selamun aleykum hemşerilerim:) 5000 tanede ben alıyorum,bu güzel kampanyayı başlatanlarada sevgi ve saygılarımı sunuyorum ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ayşe Gür Teke
|
 |
« Yanıtla #12 : 03 Mart 2008, 22:23:05 » |
|
selamun aleykum hemşerilerim:) 5000 tanede ben alıyorum,bu güzel kampanyayı başlatanlarada sevgi ve saygılarımı sunuyorum ...
ALLAH RAZI OLSUN DAYI OGLU....SAG OL..ECMAİN..
|
|
|
|
|
|
Güven tek kullanımlıktır
|
|
|
Mehmet Sayın
Aliçerçili
|
 |
« Yanıtla #13 : 03 Mart 2008, 22:25:04 » |
|
MaşaAllah MaşaAllah Mescid-i Haram ve Mescid-i Aksa'dan sonra en faziletli mescid: Mescid-i Nebevi
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 03 Mart 2008, 22:29:50 Gönderen: Mehmet Sayın »
|
|
|
|
|
|
|