21 Nisan 2026, 22:33:41 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Bağlantılar Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: 1
  Yazdır  
Gönderen Konu: Yeni nesil gelin ve damat yeminleri  (Okunma Sayısı 2432 defa)
Ayşe Gür Teke
Yönetici Yardımcısı

Sülale: Dervişler..

« : 25 Şubat 2008, 11:59:37 »

Gelin Yemini:

İki yarımdan bir tam olmaya adım attığımız bugünde; kredi kartlarını çökertip seni üzmeyeceğime, sık sık ağlayarak annemin evine gitmeyeceğime, pahalı hediyeler istemeyeceğime, sürekli şikayet etmeyeceğime, her gün sana mükellef sofralar hazırlayacağıma, seni anlamaya çalışacağıma, hayatım boyunca seni seveceğime söz veriyorum.

* * *

Damat Yemini:

İki yarımdan bir tam olmaya adım attığımız bugünde; futbol maçlarını seni sıkacak kadar izlemeyeceğime, televizyon kumandasını arada bir sana vereceğime, fazla mesai bahanesiyle arkadaşlara uymayacağıma, kayın validemin ev ziyaretlerinden rahatsız olmayacağıma, özel gün ve haftalarımızı asla unutmayacağıma, arada sırada da olsa sana hediyeler alacağıma, seni daima koruyup kollayacağıma söz veriyorum .

Güven tek kullanımlıktır
Hasan Dursun
Aliçerçili
*

Sülale: Ben Soğucaklıyım.bize Paşalar Derler.

Ölüm ve ötesi

« Yanıtla #1 : 25 Şubat 2008, 14:19:26 »

Kahkaha güzel hoş...

Ama gelin yok ki yemin etsek. Ben yemin değilde söz verir ve söz isterim o da şöyle: senin ahiretini kurtanman hususunda ben senin için bol bol dua edecem ama; sende benim için dua et

Farzetki öldün ve kabrinin ilk gecesi..
Sayfa: 1
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!