26 Temmuz 2026, 16:54:52 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Bağlantılar Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: 1
  Yazdır  
Gönderen Konu: İbrahim ÇELİK  (Okunma Sayısı 3425 defa)
Ramazan Oğuz
Yönetici

Sülale: Karalar

« : 28 Eylül 2006, 00:37:30 »

İbrahim ÇELİK

Elmaların toplandığı, bağların bozulduğu Ekim ayının 10. gününde dünya güzeli Aliçerçi Köyünde dünyaya merhaba dedi. Futbola merakı o kadar çoktu ki hava karardıktan sonra bile, yani topun görünmeyeceği kadar bir karanlıkta bile top oynamayı severdi.

İlkokula, bir yıl erken başladı; demek okumaya merakı o zamandan varmış! Kısa zamanda öğretmeninin sevgisini kazandı ve mezun olur olmaz Ahırlı Ortaokuluna kayıt yaptırdı. O zamanlar asker şapkasına benzer siyah sırmalı bir şapka ve takım elbise ile gidilirdi.
         Liseyi Konya Gazi Lisesinde okuyunca, gözü Konya'da kaldı; mezun olunca, Selçuk Üniversitesi Eğitim Enstitüsüne İngilizce öğretmeni olarak kayıt yaptırdı. Üç yıllık bir tahsilden sonra, Denizli'de görev yapmaya başladı.
          Sonra Çorumda üç yıl çalıştıktan sonra, Eşi Fatma’nın memleketi Ankara'da yerleşmeye karar verdi. Mesleğini Şehit Piyade Teğmen Hakan Kabil İlköğretim Okulu Keçiören'de devam etmektedir. Mesleğinde 25 yıllık hizmeti geride bırakan İbrahim Çelik'in, biri hemşire iki kızı, ve 7 yaşında bir oğlu var.
           Aliçerçi aşığı olan Çelik, emekli olunca güzel Aliçerçi'ye yerleşmek istiyor.
Sayfa: 1
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!