Mehmet Sayın
Aliçerçili
Sülale: Meyreli
|
 |
« Yanıtla #60 : 18 Mart 2008, 10:12:00 » |
|
Canlı, cansız tüm varlıkları yaratan Rabbimize şükürler olsun. Derdi yarattığı gibi dermanını da gönderen Şafi’ye ne kadar zikretsek azdır. Rabbim bize; Seni her an düşünecek bir beyin, Senin için atacak bir kalp ve Senin için konuşacak dil ver. Yâ Şâfi, Yâ Rahim, Yâ Rahman…
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mehmet Sayın
Aliçerçili
|
 |
« Yanıtla #61 : 21 Mart 2008, 23:37:12 » |
|
ALLAH BANA KAFİ! Dinim için Allah bana kafi Dünyalığım için Allah bana kafi Bütün mühim işlerim için Allah bana kafi Bana haksızlık etmek isteyenlere ilim ve kuvvet sahibi Ahhah bana kafi bana kötülük düşünenler için Allah bana kafi Ölüm anında merhamet sahibi allah bana kafi (Amin)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mehmet Sayın
Aliçerçili
|
 |
« Yanıtla #62 : 22 Mart 2008, 22:13:55 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mehmet Sayın
Aliçerçili
|
 |
« Yanıtla #63 : 25 Mart 2008, 17:05:34 » |
|
Allahım,
Kusurları görenlerden değil, örtenlerden;
Teselli arayanlardan değil, teselli edenlerden;
Anlayış bekleyenlerden değil, anlayış gösterenlerden;
Yalnız sevilmeyi isteyenlerden değil,
Sevenlerden olmamıza yardım et.
Yağmur gibi hiçbir şey ayırdetmeyip
Aktığı her yere canlılık bahşedenlerden;
Güneş gibi hiçbir şey ayırdetmeyip
Işığıyla tüm varlıkları aydınlatanlardan;
Toprak gibi her şey üstüne bastığı halde
Hiçbir şeyini esirgemeyip
Nimetlerini herkese verenlerden;
Ve gece gibi, ayıp ve kusurları sarıp örten,
Alemin dinlenmesine imkân hazırlayanlardan olmayı
bize lütfet.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 25 Mart 2008, 17:10:27 Gönderen: Mehmet Sayın »
|
|
|
|
|
Öksüz
Aliçerçili
Sülale: Bozkırlı
|
 |
« Yanıtla #64 : 26 Mart 2008, 00:26:34 » |
|
Ey Rabbim! Nice ayakların kaydığı günde benim ayaklarımı sırat üzerinde sabit kıl."
|
|
|
|
|
|
Söylediklerinize dikkat edin; düşüncelere dönüşür... Düşüncelerinize dikkat edin; duygularınıza dönüşür... Duygularınıza dikkat edin; davranışlarınıza dönüşür... Davranışlarınıza dikkat edin; alışkanlıklarınıza dönüşür... Alışkanlıklarınıza dikkat edin; değerlerinize dönüşür...
Gandhi
|
|
|
Furkan Kavalci
Aliçerçili
Sülale: Karalar
|
 |
« Yanıtla #65 : 26 Mart 2008, 09:55:47 » |
|
Ey Rabbim! Nice ayakların kaydığı günde benim ayaklarımı sırat üzerinde sabit kıl."
Amin, tesekkurler guzel dua icin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ayşe Gür Teke
|
 |
« Yanıtla #66 : 27 Mart 2008, 09:07:39 » |
|
Yâ ALLAH! Beni zalimlerin hareketlerinden koru.Başkalarına karşı bana verdiğin esmaları kullanarak senin esmalarına verdiğin her türlü maddi ve manevi nimetlere hakaretden beni koru.Her türlü hakarete, zulme maruz kalırsam senin ne güzel vekil olduğunu bilirim. Ya ALLAH! Sana sığınırım. Sana havale ediyorum. Benim avukatım sensin. Esmalarınla bana verdiğin güzelliği muhafaza edeceğim YA RABBÎ "Ey gözlerin görmediği, fikirlerin varamadığı, Öğücülerin öğemediği, hadisatın değiştiremediği, mesâip ve belâyanın korkutamadığı, Zât-ı Ecelâlâ. Sen ki dağların kaç miskâl, denizlerin kaç litre, yağmurların kaç katra olduğunu, ağaçlarda kaç yaprak bulunduğunu, üzerlerine kaç gecenin karanlığı yayıldığını, kaç gündüzlerin ydınlattığını bilirsin. Senden hiçbir gök öbür göğü, hiçbir yer diğer bir yeri örtüp gizleyemez, hiçbir deniz kenarındakini,hiçbir dağ sinesindekini saklayamaz. Ey bu evsâfı celile ile mevsuf olan Kadir-i Mutlak. Lütfet de benim Ömrümün en hayırlı ve en düzgün işimi ömrümün son dakikalarında eyle.Günlerimin en mübareğini de sana kavuşacağım gün eyle... Ya Gani. Ya Allah. Ya Hayy. Ya Allah. Ya Kayyum. Ya Cebbar. Ya Allah. Ya Gaffar. Ya Rahim.
|
|
|
|
|
|
Güven tek kullanımlıktır
|
|
|
Öksüz
Aliçerçili
|
 |
« Yanıtla #67 : 28 Mart 2008, 22:43:58 » |
|
Ey Rabbim! Kulağımın şerrinden, gözümün şerrinden, dilimin şerrinden, kalbimin şerrinden sana sığınırım."
|
|
|
|
|
|
Söylediklerinize dikkat edin; düşüncelere dönüşür... Düşüncelerinize dikkat edin; duygularınıza dönüşür... Duygularınıza dikkat edin; davranışlarınıza dönüşür... Davranışlarınıza dikkat edin; alışkanlıklarınıza dönüşür... Alışkanlıklarınıza dikkat edin; değerlerinize dönüşür...
Gandhi
|
|
|
|
Ayşe Gür Teke
|
 |
« Yanıtla #68 : 28 Mart 2008, 23:08:00 » |
|
Ey Rabbim! Kulağımın şerrinden, gözümün şerrinden, dilimin şerrinden, kalbimin şerrinden sana sığınırım."
AMİN YARABBİ...SENDEN BAŞKA KİM VARKİ ZATEN...SENİ BİZE TANITTIGIN VE SEVGİNLE YOL VERDİGİN İÇİN HAMD OLSUN..
|
|
|
|
|
|
Güven tek kullanımlıktır
|
|
|
Mehmet Sayın
Aliçerçili
|
 |
« Yanıtla #69 : 30 Mart 2008, 17:36:33 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ayşe Gür Teke
|
 |
« Yanıtla #70 : 01 Nisan 2008, 09:23:25 » |
|
Divanına geldik, yalvarıyor Dualarımızın makbul olmasını niyaz ediyoruz. Habibin aşkına kabul eyle, Bütün günahlarımızı bağışla.
Yaptıklarımızdan dolayı bizleri cezalandırma, Nefsimize uyup Günahlara daldırma, Razı olmayacağın ortamlarda bizleri bulundurma, Sonradan üzülüp pişman olacağımız hiç birşeyi yapmamıza izin verme.
Günahsız kulların olarak Huzuruna çıkmamızı nasip ve müyesser eyle, Huzurunda bizleri günahlarımızdan dolayı mahcup etme, Senden başka gideceğimiz bir kapı yokki, Biz kimden bağışlanma dileyelim. Bizleri bağışla Ey Yüce Rabbimiz!..
Amin...Amin...Amin...
|
|
|
|
|
|
Güven tek kullanımlıktır
|
|
|
Hasan Dursun
Aliçerçili
Sülale: Ben Soğucaklıyım.bize Paşalar Derler.
Ölüm ve ötesi
|
 |
« Yanıtla #71 : 01 Nisan 2008, 15:30:58 » |
|
Divanına geldik, yalvarıyor Dualarımızın makbul olmasını niyaz ediyoruz. Habibin aşkına kabul eyle, Bütün günahlarımızı bağışla.
Yaptıklarımızdan dolayı bizleri cezalandırma, Nefsimize uyup Günahlara daldırma, Razı olmayacağın ortamlarda bizleri bulundurma, Sonradan üzülüp pişman olacağımız hiç birşeyi yapmamıza izin verme.
Günahsız kulların olarak Huzuruna çıkmamızı nasip ve müyesser eyle, Huzurunda bizleri günahlarımızdan dolayı mahcup etme, Senden başka gideceğimiz bir kapı yokki, Biz kimden bağışlanma dileyelim. Bizleri bağışla Ey Yüce Rabbimiz!..
Amin...Amin...Amin...
Amin....
|
|
|
|
|
|
Farzetki öldün ve kabrinin ilk gecesi..
|
|
|
Öksüz
Aliçerçili
|
 |
« Yanıtla #72 : 02 Nisan 2008, 00:07:03 » |
|
Ya Rabbi; bize halimize bakarak muamele etme; kendi ikram ve ihsanına göre muamele et.
|
|
|
|
|
|
Gandhi
|
|
|
Mehmet Sayın
Aliçerçili
|
 |
« Yanıtla #73 : 04 Nisan 2008, 00:38:38 » |
|
Bize yemekten yediren, sudan içiren, çıplak iken giydiren, dalâlette iken hidâyet veren, görmezken gösteren ve bizi yarattıklarının pek çoğuna üstün kılan Allah'a hamd ederiz, çünkü hamd âlemlerin Rabbi Allah'a mahsusdur."
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mehmet Sayın
Aliçerçili
|
 |
« Yanıtla #74 : 06 Nisan 2008, 22:40:26 » |
|
Allah'ım, bana helal lokma nasip eyle, zaruri geçim kaynağımı ummadığım yerden ver.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|