27 Temmuz 2026, 15:47:31 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Bağlantılar Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: 1
  Yazdır  
Gönderen Konu: 20 ÜLKE  (Okunma Sayısı 4157 defa)
Aliyenur Günaydın
Aliçerçili
*

Sülale: Aliçerçili Ile Arkaşım(karalar)

« : 01 Haziran 2007, 21:08:30 »

Aşağıdaki metnin içinde 20 ülkenin adı gizlenmiştir,  bakalım hepsini bulabilecekmisiniz, hadi bakalım kolay gelsin ....

"Yine paltosuz gelmiş, bir de peruk takmış.Gelirken yanında bilgisayarını da getirmiş. Pis ve çapaçul bir durumda.
Safran sarısı bir yüzü var. Kafasının içinde kim bilir ne tilkiler dolaşıyor. Vaktinde üç roman yazan adam bu mu?
Zaman dünkü başarılı adamdan geriye kişiliksiz bir virane bırakmış. Şimdi bir sanal manyak, tam bir manyak.
Saçma sapan amaçlar peşinde koşuyor. Ben insanları severim ama insanlar ayağını yorgana göre uzatmalı.
Davul bile dengi dengine çalar. Kim bilir kaç adam böyle sudan sebeplerle ziyan oldu."
Mehmet Akif Oğuz
Aliçerçili
*

Sülale: Karalar

« Yanıtla #1 : 03 Haziran 2007, 16:16:52 »

Yine paltosuz gelmiş, bir de peruk takmış.Gelirken yanında bilgisayarını da getirmiş. Pis ve çapaçul bir durumda.
Safran sarısı bir yüzü var. Kafasının içinde kim bilir ne tilkiler dolaşıyor. Vaktinde üç roman yazan adam bu mu?
Zaman dünkü başarılı adamdan geriye kişiliksiz bir virane bırakmış. Şimdi bir sanal manyak, tam bir manyak.
Saçma sapan amaçlar peşinde koşuyor. Ben insanları severim ama insanlar ayağını yorgana göre uzatmalı.
Davul bile dengi dengine çalar. Kim bilir kaç adam böyle sudan sebeplerle ziyan oldu."
« Son Düzenleme: 03 Haziran 2007, 16:19:39 Gönderen: MehmetAkifOğuz » Logged
Aliyenur Günaydın
Aliçerçili
*

Sülale: Aliçerçili Ile Arkaşım(karalar)

« Yanıtla #2 : 03 Haziran 2007, 17:10:31 »

sız 7 tane bulmuşsunuz daha bulmanız gereken 13 ülke ısmı var hadı kolay gelsınn
H. Kübra Oğuz
Aliçerçili
*

Sülale: Karalar

« Yanıtla #3 : 03 Haziran 2007, 18:55:38 »

"Yine paltosuz gelmiş, bir de peruk takmış.Gelirken yanında bilgisayarını da getirmiş. Pis ve çapaçul bir durumda.
Zaman dünkü başarılı adamdan geriye kişiliksiz bir virane bırakmış. Şimdi bir [sanal manyak, tam bir manyak.

Benden de 13 şimdilik. Bulmak kolay değilmiş.
« Son Düzenleme: 03 Haziran 2007, 19:26:28 Gönderen: haticekübra » Logged
Karalar
Aliçerçili
*

Sülale: karalar

« Yanıtla #4 : 03 Haziran 2007, 20:49:23 »

Zaman dünkü başarılı adamdan geriye kişiliksiz bir virane bırakmış. Şimdi bir [sanal manyak, tam bir manyak.

Benden de 13 şimdilik. Bulmak kolay değilmiş.
romanya var , Kahkaha
Hüseyin Bahadır Tosun
Yönetici Yardımcısı

Sülale: İhtiyarlar

« Yanıtla #5 : 22 Mart 2008, 13:59:09 »

ben gene buldum  Kahkaha

Ülkeler ;
1_Nepal , 2_peru,3_ kenya , 4_isveç , 5_ fransa , 6_fas, 7_ çin, 8_ romanya,9_ küba
 10-Şili ,11- iran ,12- ırak ,13- almanya ,14- panama ,15-Benin , 16-gana , 17-gine ,18- çad
 19-Sudan ,20-birmanya
Sayfa: 1
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!