19 Nisan 2026, 03:17:11 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Bağlantılar Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: 1
  Yazdır  
Gönderen Konu: Korkun Bakalım  (Okunma Sayısı 3001 defa)
Seher Demir
Aliçerçili
*

Sülale: Dervişler

« : 30 Temmuz 2009, 21:46:43 »

03-19-2009, 06:11 AM    #1   (Bir hikaye) Korkun Bakalım

--------------------------------------------------------------------------------

10 yıldır falan süren bir veraset davamız var annem ve 3 kardeşi arasında.
Dedemden kalan herşeyi annemin de haklarını çalarak yeyip tükettiler.Bu yetmezmiş gibi tek varlığımız olan anneme ait evi de bir şekilde bizden koparmaya çalışıyorlar.

Ben de bu son 3-4 senedir evimizde çok garip olaylarla karşılaşıyorum.
Mesela bir kaç ay önce gecenin bir yarısı kapımızın çalındığını duydum.
Teyzeme benzeyen kırmızı ekose elbiseli bir kadın içeri girdi ve odama geçti:
-Haydi evi boşaltıyorsunuz dedi.
Karşı çıkmama rağmen oldukça ısrar etti ve odamı toplamaya başladım.Tabi bu arada annem babam uyuyoronları uyandırmak istemiyorum.

Biraz sonra duvara asılı Kuran'ı elime alıp indirdim.
-Bunu da mı elimizden alacaksınız diye kızdım kadına.Kadın anında gözden kayboldu.O anı çok iyi hatırlıyorum.Sonra öylece yattım.
Sabah olunca annem kiminle konuştuğumu sordu.Uyku sersemi hatırlamadığım için bir cevap veremedim ama biraz sonra bir baktım ki kitaplarımı kolilemişimelbiseler falan toplanmışüstelik duvardan indirdiğim kuran da masanın üstünde duruyor!!!
_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
En sonuncusunu dün yaşadım.Gece yarısı odama girdiğimde avizenin elektrik kablosuna alnından çekilen bir iple asılmış ve belinden aşağısı kopmuş iri cüsseli bir adam cesedi gördüm.Böyle tavanda sallanıyordu.
O korkuyla bütün gece yatamadım.Annemi uyandırıp odama götürmek istedim.O gelmeyince elime bir makas alıp odama girdim.Adam hala öyle tavanda asılı duruyordu.Nasıl sindiysem artık öylece odanın bi köşesinde uyuyakalmışım.Sabah uyandığımda avizenin tavandan söküldüğünü gördüm.Tavanın sıvası biraz dökülmüştü yere.
_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
Babam bile arasıra yatağında ayağının üzerinde 3 tane örümcek yürüdüğünü görüyor.Her gece öldürdüğünü söylüyor fakat diğer gece tekrar aynı yerde buluyor.Odayı bir çok kez ilaçladık ama hala geliyormuş.Üstelik ondan başka da hiçbirimiz göremiyoruz.

Arkadaşlar bunları şaka olarak algılamayın lütfen.Ciddi şekilde yardımınıza ihtiyacım var.Ya ailece delirdik yada bizi çekemeyen çok kıymetli (!) dayılarım ve teyzemin hasetlerini şahit oluyoruz.

ALINTIDIR !

Hasan Zengin
Aliçerçili
*

Sülale: Hikmetin Hasan

« Yanıtla #1 : 07 Mayıs 2012, 12:19:20 »

bu hangi evde yaşandı
Sayfa: 1
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!