22 Nisan 2026, 02:39:34 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Bağlantılar Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: 1
  Yazdır  
Gönderen Konu: iyiligi taşa yazmak.??  (Okunma Sayısı 2352 defa)
Ahmet Uçar
Aliçerçili
*

Sülale: Hatiblar ..hatibel.davulcu Ahmet,in Son Oğlu.

« : 30 Temmuz 2009, 10:40:50 »

birgün iki can arkadaş bi yolculuk yapmak zorunda kalırlar bir çölde saatlerce
yürürler derken ikiside çok yorulurlar susarlar yorgunlugun ve suzuzlugun sitresiyle iki arkadaş tartışmaya başlarlar bitanesi diger arkadaşına bi tokat atar tokatı yiyen

hiç bişey sölemez sadece kuma bana can arkadaşım bugün tokat attı diye yazar.

biraz daha yürüdüklerinde tokat yiyen arkadaşı bi çukura düşer ve hemen tokat atan
arkadaşı ona yardım eder düşdügü çukurdan kurtarır. az ilerde bi kayalıklarda mola verirler tokat yiyen.
kayalıklara şunu yazar bugün can arkadaşım beni çukurdan kurtardı bana iyilik yaptı diye yazar.

tokat atan merak eder sana tokat attım sen hiç kızmadın kuma bugün can arkadaşım
bana tokat attı diye yazdın.  iyilik yaptım taşa yazdın der niçin böyle yaptın diye merak eder..

tokat yiyen derki sana kötülük yapanı kuma yazki bir rüzgar çıkınca silinsin gitsin.
iyilik yapanı taşa yazki o iyilikler hiç silinmesin..

(alıntı).....bizlerde kötülük yapanları kuma yazabiliyormuyuz acaba hiç düşündünüzmü?
« Son Düzenleme: 30 Temmuz 2009, 16:05:03 Gönderen: Ahmet Uçar » Logged

BİRGÜN GELECEK BİZDE BU DÜNYADAN GÖÇ EYLEYECEGİZ ELBET SANA GERİ DÖNECEGİZ YARAB...
Sayfa: 1
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!