13 Haziran 2026, 16:47:49 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Bağlantılar Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: 1
  Yazdır  
Gönderen Konu: Kıl beni ey namaz  (Okunma Sayısı 2741 defa)
Seher Demir
Aliçerçili
*

Sülale: Dervişler

« : 11 Temmuz 2009, 16:02:30 »

kıl beni ey namaz

Sabır göstererek, namazı vesile ederek Allah'dan yardım dileyin. Gerçi bu çok zor bir iştir, fakat içi saygı ile ürperenlere değil. (Bakara Suresi 45)

...çünkü namaz belirli vakitlerde müminlere farz kılınmıştır. (Nisa Suresi 103)

Söyle o iman etmiş kullarıma:
Namazı tam gerektiği şekilde kılsınlar ve ne alışverişin, ne de dostluğun olmadığı gün gelmeden önce, gizli ve açık şekilde, kendilerine ihsan ettiğimiz rızıklardan, nimetlerden bağışta bulunsunlar. (İbrahim Suresi 31)

:
  Bizi namazın asûde ikliminde her daim temizleyip aklayan, secdenin yakınlığında rahmetiyle kucaklayan, ezanın çağrısında dünyanın dehlizlerinden çıkarıp alan, duaların ufkunda içimizdeki ölü kelebekleri diriltip uçuran Rabbimize nihayetsiz hamd olsun.

..
    Kulluğuyla miracın yolunu açan, bizim adımıza Rabbimizle perdesiz konuşan, içimizdeki en emin kişi olarak öte dünyadan haberler getiren, bizim hatırımıza miracta muhatap olduğu onca güzelliği terkedip çölün kumlarında ayağını kanatan, açtığı mirac kapısını namaz müjdesiyle hafif aralık bırakan, namazlarımıza miracın gölgesini ve ışığını düşüren Peygamber Efendimize (asm) kılınan ve kılınacak namazlar sayısınca salât ve selam olsun
Ali İhsan Çiçek
Aliçerçili
*

« Yanıtla #1 : 11 Temmuz 2009, 16:53:11 »

Bizi namazın asûde ikliminde her daim temizleyip aklayan, secdenin yakınlığında rahmetiyle kucaklayan, ezanın çağrısında dünyanın dehlizlerinden çıkarıp alan, duaların ufkunda içimizdeki ölü kelebekleri diriltip uçuran Rabbimize nihayetsiz hamd olsun.

Alıntı

Bu güzel paylaşımlar için teşekkürler.
Münevver Çelebi
Aliçerçili
*

Sülale: Heseler Tosunlar

« Yanıtla #2 : 11 Temmuz 2009, 18:43:06 »

Sabır göstererek, namazı vesile ederek Allah'dan yardım dileyin. Gerçi bu çok zor bir iştir, fakat içi saygı ile ürperenlere değil. (Bakara Suresi 45)

...çünkü namaz belirli vakitlerde müminlere farz kılınmıştır. (Nisa Suresi 103)

Söyle o iman etmiş kullarıma:
Namazı tam gerektiği şekilde kılsınlar ve ne alışverişin, ne de dostluğun olmadığı gün gelmeden önce, gizli ve açık şekilde, kendilerine ihsan ettiğimiz rızıklardan, nimetlerden bağışta bulunsunlar. (İbrahim Suresi 31)

..
    Kulluğuyla miracın yolunu açan, bizim adımıza Rabbimizle perdesiz konuşan, içimizdeki en emin kişi olarak öte dünyadan haberler getiren, bizim hatırımıza miracta muhatap olduğu onca güzelliği terkedip çölün kumlarında ayağını kanatan, açtığı mirac kapısını namaz müjdesiyle hafif aralık bırakan, namazlarımıza miracın gölgesini ve ışığını düşüren Peygamber Efendimize (asm) kılınan ve kılınacak namazlar sayısınca salât ve selam olsun

teşekkürler paylasımınız için

Sayfa: 1
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!