10 Haziran 2026, 11:34:29 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Bağlantılar Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: 1
  Yazdır  
Gönderen Konu: < *** FıKRaLaR *** >  (Okunma Sayısı 3234 defa)
Hüseyin Bahadır Tosun
Yönetici Yardımcısı

Sülale: İhtiyarlar

« : 25 Haziran 2009, 13:53:26 »

Bush'un Pulu
Başkan Bush'un yeni talimatı:
- Üzerinde resmim olan pul bastırdım, bundan böyle başkanlığın bütün mektuplarında bu pullar kullanılacak.
Bir süre sonra görülmüş ki pullar zarfa bir türlü yapışmıyor.
Başkan Bush küplere binmiş ve yetkilileri çağırıp sormuş;
- Üstünde resmim olan pullar yapışmıyor, arkalarına zamk sürmediniz mi?
- Sürdük efendim, demiş yetkili ve eklemiş;
- Yapışmamasının nedeni, herkesin pulun arka yüzüne değil de ön yüzüne tükürmesi efendim..."
___________________________________________________________________________________________________________________
Hasta Cimbomlu

Hasta Cimbomlu'li, gerçekten de hasta olur ve ölüm döşeğine
düşer.
Her zaman maçlara birlikte gittiği fanatik arkadaşları ziyaretine gelirler son defa görelim diyerek...
- Allah'ın takdiri... Elden birşey gelmez ama son bir istediğin varsa bari onu yerine getirelim..
- O zaman beni fenerbahçe'ye üye yapın !..
Herkes birbirine bakar :
- Yav sen doğuştan Cimbomlu'li değil misin ?.. Ne yapıyorsun sen?!..
Hasta Galatasaraylı'nın birden yüzü güler :
- Ülen !.. Bir Cimbomlu  öleceğine, bir fenerli ölsün be !..
___________________________________________________________________________________________________________________
GS'Lİ bErbeR'de
Galatasaray'linin biri berberde sacini kestiriyormus.
Berberin durduk yerde "Ilk gittigin maci animsiyor musun?" diye soracagi tutmus: "Evet, ne olacak?" demis bizimki sinirli sinirli. - Hangi macti?
- Bir Fenerbahçe maciydi.
- Kadikoyde mi?
- Evet, oradaydi."
Aradan bir-iki dakika gecmis. Berber yeniden sormus:
- Hangi macti demistin?
- Fenerbahçe maci.
- Nerede nerede?
- Kadikoy dedik ya!!
Bir-iki dakika sonra yine ayni hikaye:
- Demek hayatta gittigin ilk mac bir Galatasaray - Fenerbahçe maciydi ha?.
Bizimki sinirlenerek :
- Evet be, Fener maci dedik ya !...
Berber birkac dakika sonra ayni konuyu bir daha acmaya kalkisinca bizimki isyan etmis:
-Kardesim, ilk gittigim macin Fener maci oldugunu
elli kere soyledim. Niye yeniden yeniden soruyorsun?
Berber aciklamis :
- Fener deyince saclarin diken diken oluyor da, daha rahat kesiyorum ))
YoRuMLaRıNıZı EsiRGeMeYiN
Furkan Kavalci
Aliçerçili
*

Sülale: Karalar

« Yanıtla #1 : 12 Temmuz 2009, 21:54:07 »

ŞAPKACI

Şapka satarak geçinen bir adamın yolu bir gün bir ormana düşmüş. Adam biraz yürüdükten sonra  sıcaktan ve yorgunluktan bunalmış, bir ağacın altına oturmuş. Şapkalarla dolu sepetini de yere  koymuş ve uykuya dalmış. Birkaç saat sonra adam tuhaf sesler duyarak uyanmış.  Bir de bakmış ki yanındaki  sepet bomboş...Şapkalar gitmiş.Kafasını   kaldırıp ağaca bakmış, ağacın dallarında bir sürümaymun, her birinin  kafasında adamın şapkaları... Adam başlamış düşünmeye; 'Ben şimdi ne yapacağım, şapkaları bu maymunlardan nasıl geri alacağım' diye. Düşünceli bir şekilde kafasını kaşırken bakmış ki, maymunlar da adamın  taklidini yapıyor, kafalarını kaşıyorlar.  Adam  ellerini havaya kaldırmış, maymunlar da...Derken adam ne yapacağını bulmuş, kendi kafasındaki şapkayı çıkarıp ye! re atmış, maymunlar da şapkaları çıkartıp aşağı atmışlar... Adam böylece bütün şapkaları geri almış, sepetine koyup yoluna devam etmiş.

Aradan 50 yıl geçmiş... Artık adamın bir torunu varmış, o da dedesi  gibi şapka satıcısı olmuş. günlerden bir gün onun da yolu aynı  ormana düşmüş.  Hava yine çok sıcakmış ve genç adam bir ağacın   altına oturmuş, şapkalarla dolu sepetini yanına koymuş ve uykuya dalmış...   Bir saat sonra  uyanmış, birde bakmış ki sepetin içinde şapkalar yok... Derken  tuhaf sesler duymuş, bir de kafasını kaldırmış ki ağacın üstünde bir sürü maymun, hepsinin kafasında birer şapka.   Düşünmüş... 'Dedem yıllar once bana bir hikaye anlatmıştı... ne yapacağımı  çok iyi biliyorum...' demiş.  Adam kafasını  kaşımaya başlamış, maymunlar da   &! nbsp;aynısını yapmışlar... Adam ellerini havaya kaldırmış,maymunlar da ..   Ve adam gülümseyerek kendi başındaki  şapkayı çıkarmış yere atmış... O anda ağaçtaki maymunlardan biri yere inmiş, adamın yere attığı şapkayı  kapmış, adama da bir tokat atmış ve şöyle demiş:

-'Sadece senin mi deden var şerefsiz !

Ayşe Gür Teke
Yönetici Yardımcısı

Sülale: Dervişler..

« Yanıtla #2 : 13 Temmuz 2009, 11:00:21 »

ÇOK GÜZELMİŞ..EMEGİNE SAGLIK...

Güven tek kullanımlıktır
Sayfa: 1
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!