|
Ayşe Gür Teke
|
 |
« : 17 Haziran 2009, 22:35:30 » |
|
Son zamanlarda dikkat ediyorum sitemizde kayıplar var..Aklıma hemen ilk olarak MEHMET SAYIN ABİ ALİ İHSAN ÇİÇEK ABİ ALİRIZA ÖZASLAN ABİ RESUL EKREM geliverdi........Varmı başka kayıp sizlerin bldigi..inş bu kayıplar en kısa zamanda geri dönerler...
|
|
|
|
|
|
Güven tek kullanımlıktır
|
|
|
Ali İhsan Çiçek
Aliçerçili
|
 |
« Yanıtla #1 : 18 Haziran 2009, 00:19:08 » |
|
Kardeşim menzilli ben hep sitedeyim'de şu sıralar hastam var onlarla ilgileniyorum güzel yazılarınızı okyorum teşekkür yazma zamanım pek olmuyor .Ama inşallah bi kaçgün sonra yine sitemdeyim inşallah , dualarınızı eksik etmeyin .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ahmet Uçar
Aliçerçili
Sülale: Hatiblar ..hatibel.davulcu Ahmet,in Son Oğlu.
|
 |
« Yanıtla #2 : 18 Haziran 2009, 15:27:22 » |
|
ali ihsan çiçek amcamızın kızı benim de kayın biladerimin eşi oluyor aynızamanda. 15.gün önce agır bi amaliyat geçirdi saglık durumu ALLAH a şükür iyiye gidiyor dualarınızı eksik etmeyin inşa ALLAH. mevlam onun ve bütün hastalarımızın acil şifalarını versin bu vesileyle tekrar geçmiş olsun ali ihsan amca..
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 18 Haziran 2009, 20:18:12 Gönderen: Ahmet Uçar »
|
|
BİRGÜN GELECEK BİZDE BU DÜNYADAN GÖÇ EYLEYECEGİZ ELBET SANA GERİ DÖNECEGİZ YARAB...
|
|
|
|
Ayşe Gür Teke
|
 |
« Yanıtla #3 : 18 Haziran 2009, 19:01:42 » |
|
Kardeşim menzilli ben hep sitedeyim'de şu sıralar hastam var onlarla ilgileniyorum güzel yazılarınızı okyorum teşekkür yazma zamanım pek olmuyor .Ama inşallah bi kaçgün sonra yine sitemdeyim inşallah , dualarınızı eksik etmeyin .
İnanınki üzüldüm RABBİM ŞAFİİİİ ismiyle tecelli etsin inş....Çok geçmiş olsun..Abi...
|
|
|
|
|
|
Güven tek kullanımlıktır
|
|
|
Ayşe Gürarslan
Aliçerçili
Sülale: Iskenderel
|
 |
« Yanıtla #4 : 18 Haziran 2009, 20:27:29 » |
|
Ayşeciğim, herşeyde var bir hayır. Sen kaçak tesbiti yapmasaydın bu durumlardan haberimiz olmayacaktı. Allah acil şifalar versin. İnş. sağlığına tez vakitte kavuşur.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Münevver Çelebi
Aliçerçili
Sülale: Heseler Tosunlar
|
 |
« Yanıtla #5 : 20 Haziran 2009, 14:48:25 » |
|
çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ali İhsan Çiçek
Aliçerçili
|
 |
« Yanıtla #6 : 20 Haziran 2009, 20:01:57 » |
|
Mevlam sizlerden razı olsun kızım bu gün onbeşgün içinde ikinci ameliyatı oldu şu an iyi inşallah normal odada sizlerin duasıyla inşallah mevlam bütün hastalara acil şifalar versin .Dualarınızı eksik etmeyin tekrar teşekkür ederim kardeşlerim sağolun.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ali Rıza Özaslan
Aliçerçili
Sülale: Meyreli
|
 |
« Yanıtla #7 : 20 Haziran 2009, 21:52:29 » |
|
Mevlam sizlerden razı olsun kızım bu gün onbeşgün içinde ikinci ameliyatı oldu şu an iyi inşallah normal odada sizlerin duasıyla inşallah mevlam bütün hastalara acil şifalar versin .Dualarınızı eksik etmeyin tekrar teşekkür ederim kardeşlerim sağolun.
Geçmiş olsun,acil şifalar versin Mevlam. Kayıp,kaçak mı? Burdaaaaaaaaaaa!.. 
|
|
|
|
|
|
Kulluğun İdrakinde / Kul Olmadık Mevlaya
|
|
|
|
Ayşe Gür Teke
|
 |
« Yanıtla #8 : 21 Haziran 2009, 01:41:13 » |
|
Geçmiş olsun,acil şifalar versin Mevlam. Kayıp,kaçak mı? Burdaaaaaaaaaaa!..  Abimmmm hoş geldiniz....nasıl getirdik ama 
|
|
|
|
|
|
Güven tek kullanımlıktır
|
|
|
Reşat ( Hüseyin Oğuz)
Aliçerçili
Sülale: Karalar
|
 |
« Yanıtla #9 : 22 Haziran 2009, 16:59:18 » |
|
Gecmis olsun. Allah`tan acil sifalar dilerim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ayşe Gür Teke
|
 |
« Yanıtla #10 : 22 Haziran 2009, 23:06:21 » |
|
reşat kardeşim sizde kayıptınız bayadır yoksunuz...iyisiniz inş.. 
|
|
|
|
|
|
Güven tek kullanımlıktır
|
|
|
|
Ramazan Oğuz
|
 |
« Yanıtla #11 : 23 Haziran 2009, 11:11:21 » |
|
Abi geçmiş olsun,Mevlam acil şifalar versin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ali İhsan Çiçek
Aliçerçili
|
 |
« Yanıtla #12 : 23 Haziran 2009, 12:01:51 » |
|
Bütün site üyelerine gönülden sevgiler saygılar kızım şu an iyi inşallah bi kaç gün sonra hastaneden çıkacak sizlerin duasıyla Mevlam Şifasını verir inşallah herkese tekrar teşekür ederim sağolun.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reşat ( Hüseyin Oğuz)
Aliçerçili
Sülale: Karalar
|
 |
« Yanıtla #13 : 23 Haziran 2009, 12:20:45 » |
|
reşat kardeşim sizde kayıptınız bayadır yoksunuz...iyisiniz inş..  Allah`a şükür iyiyiz. Mümkün oldugunca siteye girecegim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Karalar
Aliçerçili
Sülale: karalar
|
 |
« Yanıtla #14 : 23 Haziran 2009, 21:48:25 » |
|
Beni maruz görün bu aralar yoğunum biraz. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|