12 Haziran 2026, 20:43:23 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Bağlantılar Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: 1
  Yazdır  
Gönderen Konu: Esselamunaleykum  (Okunma Sayısı 4180 defa)
Levent
Aliçerçili
*

Sülale: Pötürgeli

« : 18 Aralık 2008, 08:38:00 »

Cümleten esselamunaleykum adım levent acizane lakabımız babasultan malatyalıyım istanbulda ikamet etmekteyim bi kardeşimizin tavsiyesi ile sitenize üye oldum hayırlı olsun inşaallah..    islamnuru.gen.tr adresinde admin görevindeyim ayrıyetten saat 14 ile 19.30 arası yayın yapmaktayım 18 ile 19.30 arası canlı yayın yapmaktayım tüm kardeşlerimi yayına beklerim inşaallah Yüce Rabbimden niyazım tüm güzelliklerin mutlulukların sıhhatin ve afiyetin sizlerle ve sevdiklerinizle olmasıdır
Karalar
Aliçerçili
*

Sülale: karalar

« Yanıtla #1 : 18 Aralık 2008, 18:31:40 »

Levent bey sitemize hos geldiniz sefalar getirdiniz, guzel paylasimlarinizi her zaman bekliyoruz.
Ayşe Gür Teke
Yönetici Yardımcısı

Sülale: Dervişler..

« Yanıtla #2 : 18 Aralık 2008, 21:56:29 »

Cümleten esselamunaleykum adım levent acizane lakabımız babasultan malatyalıyım istanbulda ikamet etmekteyim bi kardeşimizin tavsiyesi ile sitenize üye oldum hayırlı olsun inşaallah..    islamnuru.gen.tr adresinde admin görevindeyim ayrıyetten saat 14 ile 19.30 arası yayın yapmaktayım 18 ile 19.30 arası canlı yayın yapmaktayım tüm kardeşlerimi yayına beklerim inşaallah Yüce Rabbimden niyazım tüm güzelliklerin mutlulukların sıhhatin ve afiyetin sizlerle ve sevdiklerinizle olmasıdır

A.S. ABİM..HOŞ GELDİN..HOŞLUKLAR GETİRDİN ABİMM..BUGUN HASTANEDE EŞİMLE BENİ ÇOK DUYGULANDIRDINIZ..ÇİÇEKLERİNİZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ..RABBİMDE SİZİ CENNET ÇİÇEKLERİYLE MUTLU ETSİN..SİZİ BURDADA GÖRÜNCE DAHA Bİ MUTLU OLDUM..GÜZEL PAYLAŞIMLARINIZI BEKLERİZ..ÜYELİGİNİZ HAYIRLI OLSUN ABİMMM...

Güven tek kullanımlıktır
Ali Rıza Özaslan
Aliçerçili
*

Sülale: Meyreli

« Yanıtla #3 : 19 Aralık 2008, 14:16:40 »

Hoş gelmişsiniz Aliçerçi org ailesine.

Kulluğun İdrakinde / Kul Olmadık Mevlaya
Mehmet Sayın
Aliçerçili
*

Sülale: Meyreli

« Yanıtla #4 : 20 Aralık 2008, 23:23:57 »

Aleykümselam  hoş geldiniz sefalar getirdiniz

Sayfa: 1
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!