18 Nisan 2026, 16:46:32 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Bağlantılar Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: 1 2 »
  Yazdır  
Gönderen Konu: birazda gülelimmi ???  (Okunma Sayısı 8716 defa)
Resul Ekrem Guven
Aliçerçili
*

Sülale: Meyre Köyü /saraçlar

varlıgım türk varlıgına armagan olsun

« : 23 Ekim 2008, 19:59:14 »

Derbi Hakemi
Adamın biri ölüp cennetin kapısına dayandığında, cennetin baş meleği durdurur onu:

"İçeri almadan önce sorularıma cevap vermelisin? Hayatın boyunca tam anlamıyla iyi bir iş yaptın mı, bakalım?"

Adamcağız uzun uzun düşünür, hafızasını zorlar, ama ne yazık ki yaptığı iyi bir şeyi hatırlayamaz. Melek tekrar sorar:

"Peki, bari söyle, hiç cesaret gerektiren bir şey yaptın mı, hayatında?"

Adam hemen atılır gururla:

"Yaptım, tabii!"

"Anlat bakalım, neymiş bu cesur iş?"

Adam anlatmaya başlar:

"Ben futbol hakemiydim. Kadıköy’de bir Fenerbahçe-Galatasaray maçını yönetiyordum. Maçın son dakikasında Fenerbahçe aleyhine penaltı çaldım."

"Vay canına, gerçekten cesurmuşsun sen, hadi geç bakalım!"

Cennetin kapıları açılır. Bizim hakem tam geçecekken, melek merak eder:

"Ne zaman olmuştu bu maç?"

"Aşağı yukarı üç dakika oluyor biteli..." 

Günahlarım çok olmasına çoktur benim
Ama dinsizler gibi umutsuz degilim
Cennet cehennem umurumda degilsede
Ötede hem şarab olacak hemde sevgilim
(ömer hayyam
Resul Ekrem Guven
Aliçerçili
*

« Yanıtla #1 : 26 Ekim 2008, 23:17:46 »

Erkekler aşık olunca....

--------------------------------------------------------------------------------

1.Normalde ustune para verseler yapmayacagi maskaraliklari yapma güdüsüyle, daha sonradan dusundugunde "allah belami versin" diyecegi turden "sen de bena asik olurmusunuz bayan" konsepti barindiran girisler yapmak, sorular sormak, bakislar atmak..

2.Sürekli olarak "abi çok doğal bu kız" diyip durmak ve başka bir sıfatla tanımlamayı reddedip arkadaşlarını* çıldırtmak. "kardeşim yok mu bildiğin başka bir kelime?" şeklinde te..ilere de maruz kalmak kaçınılmaz oluyor tabii*

3.Aptal seylere kafayı takar, kendine şaşırır, sora başka aptal şeylere kafayı takar sora da salak salak kızar...

4.Tam bir çocuk olur

5.Sacmalar, her yolu dener, denedikce daha cok hata yapar, kendini kaybeder, hic yapmamamasi gereken seyleri yapar, eli ayagina dolasir en sonunda da ilk yapmasi gereken seyi yapar: icer.

6.Bir de soyle ki; asik olunan kizin ne kadar yakin erkek arkadasi varsa birden hepsine kil, tuy olunmaya baslanir.

7.Sanki askla birlikte kiskanclik nobetleri baslar.

8.Mahalleden asık oldugu kız geçerken kafasına top atarlar ergenlik çaglarında. pardon diyip tanışmak için vesiledir. tabi şimdi ne eski mahaller kaldı, ne de tanışmak için kafaya topu yemeyi bekleyen kızlar*

9.Melankolik hatta arabesk müzik dinlerler

10.En klasik te..ilerden bir tanesi yemeden içmeden kesilmekdir.ayrıca normal zamanda dinlemediği duygusal müzikleri dinleyerek vakit geçirmeye başlaması ve kurulan çilingir sofralarının sayısının artması da yapılması olası aktivitelerdendir.

11.Kadın da ona aşık oluncaya kadar sürdürdükleri eylemler bütünüdür. sonrasında doğal hayatlarına geri dönerler...

12.Sonradan "oha bunu ben mi yaptım?" diyeceği bir çok şey..

13.Gecici olarak buyuk bir cogunlugu sadece gozleriyle asik olduklari insana herseyi anlatma ozelligine sahip olurlar. herseyi yapmaya hazirdirlar.asik olduklari sure icinde dunyanin en iyi ve muhtesem erkegi hareketlerini sergilerler.ve en onemlisi bu sure zarfinda kotu yonlerini ozellikle gizleyebilme yetenekleridir.

14.Erkek adam ağlamaz derler* ama aşk erkeği ağlatır..

15.Bir gece önce kızı başında bıraktığım sokağı ertesi gün boydan boya dolaşıp, bütün apartmanlara girip, bütün dairelerin zillerini çalıp oturduğu evi aramıştım.

bulamadım...

16.Aşık olunca arabesk müzik dinler..evet..dalga geçtiği,eşek anırmasına benzeyen şarkıların müptelası olur.çünkü artık aşk ile ilgili bütün eserler onu anlatır.cezmi ersöz okur ağlar,ahmet altan okur ağlar.ayşe arman'ın köşe yazılarını toplar,başucu eseri yapar.mail ile can dündar yazıları forwardlar.internette 160 karakterlik sevgi sözcükleri arar.cep telefonuna gelecek mesajı ona aval aval bakarak bekler.
ha unutmadan,"her üç kişiden dördünün yaptığı gibi"* şair olur,şiir yazar.

17.Kekelemek, saçmalamak, elini kolunu kontrol edememek, aptal aptal sırıtmak, üzülmek, şaşırmak, çişi gelmek, dili tutulmak, alkol istemek, fondip yapmak, şarkı söylemek, yolda onu düşünürken tökezlemek, dolmuşta onu düşünüp parayı vermeyi unutmak, televizyon seyrederken dalıp gitmek, ağlamak, dikkatini çekmek için türlü şebeklikler yapmak, derste kafasına çiğnenmiş kağıtları rottringden* tüftüf yapıp atmak, karnı ağrımak... iç çekmek

18.Aslında aşık değilmiş gibi davranmak. hatta aşık olduğu anlaşılmasın diye aşık olduğu kızı görmezden gelir gibi yapmak ve ona kötü davranmak.

19.Erkekler aşık olunca iş hayatında kariyerini tehlikeye atacak her türlü şaşkınlığı, aptallığı, dalgınlığı, gerginliği yaparlar (evet, bunu kadınlar da yapar), fakat bu süreç içinde etrafındaki insanlara sürekli "aaabi yaa tamam, ben naaptığımın farkındayım... kontrol bende, merak etme... ben çok iyi biliyorum neler olduğunu, hayır dağıtmadım abi nerden çıkarıyorsun ya, sen kimden yanasın hocam!..." tadında cümleler kurarlar (hayır, bunu kadınlar yapmaz, onlarınki açık açık, dobraca "aşığım ben, hiçbirşey umrumda diil, işe de gitmicem, okula da gitmicem... sadece onu istiyorum ben, çekilin başımdan, onu getirin bana..." formatıdır...)

alıntıdır: hep keser gibi karşı tarafa yüklenmeyelim birazda testere olalım bari     

(ömer hayyam
Ahmet Uçar
Aliçerçili
*

Sülale: Hatiblar ..hatibel.davulcu Ahmet,in Son Oğlu.

« Yanıtla #2 : 27 Ekim 2008, 13:00:48 »

sevgili kardeşim yazılarını takib ediyorum ancak insanlara yararlı bi yazı yazmıyorsunuz sizden ricam daha yararlı yazılar yazmanızdır bi meyreliyede bu yakısır

BİRGÜN GELECEK BİZDE BU DÜNYADAN GÖÇ EYLEYECEGİZ ELBET SANA GERİ DÖNECEGİZ YARAB...
Resul Ekrem Guven
Aliçerçili
*

« Yanıtla #3 : 28 Ekim 2008, 23:49:13 »

sevgili kardeşim yazılarını takib ediyorum ancak insanlara yararlı bi yazı yazmıyorsunuz sizden ricam daha yararlı yazılar yazmanızdır bi meyreliyede bu yakısır

gülmenin meyrecesi nasıl oluyor  Ney  horoz resminin altına horoz diye yazılmaz horoz her yerde horozdur...selamlar.

not:
bilgi ve örnek verebilirmisiniz,  yararlı yazı konusunda ...
« Son Düzenleme: 28 Ekim 2008, 23:55:21 Gönderen: Resul Ekrem Guven » Logged

(ömer hayyam
Resul Ekrem Guven
Aliçerçili
*

« Yanıtla #4 : 28 Ekim 2008, 23:53:55 »

Aranızda Müslüman var mı?
Kasaba ahalisi cami avlusunda toplanmış sohbet ederken avluya elinde bıçak olan bir adam dalmış ve 'Aranızda Müslüman var mı?' diye seslenmiş.
Ahali bir bu tanımadıkları adama bir de elindeki koca bıçağa bakıp şöyle bir irkilmişler.
Adam bu defa bağırmış 'Aranızda Müslüman var mı?'
Yaşlı bir adam ayağa kalkıp 'Ben Müslümanım' demiş.
Bıçaklı adam onu kolundan tutup dışarı çıkartmış ve bir inek sürüsünü gösterip 'Amca be hayvanları kurban etmem lazım ama ben beceremem. Bana yardım et sevabına' demiş.
Yaşlı adam kolları sıvayıp bir kaç hayvan kesmiş. Sonra adama dönüp 'Oğlum ben yaşlıyım, yoruldum. Daha fazla kesemem' demiş.
Adam eline kanlı bıçağı alıp cami avlusuna dönmüş ve yine seslenmiş 'Aranızda Müslüman var mı?'
İnsanlar kanlı bıçaktan korktukları için kafalarını imama çevirip bir çare bulmasını istemişler.
İmam acıklı bir ses ile bağırmış 'Yahu iki rekat namaz kıldırdık diye hemen Müslüman mı olduk!' demiş.

(ömer hayyam
Hasan Hüseyin Aktuna
Aliçerçili
*

Sülale: Meyre'liyim

Sevelim Sevilelim Dünya Kimseye Kalmaz.Yunus Emre

« Yanıtla #5 : 29 Ekim 2008, 02:26:10 »

Çok teşekkürler paylaşımların için Resul Kardeşim.Hele bu fıkra gerçekten çok komikmiş.

Her Ama'yı Kör Sanma,Göze Nur Gönülden Gelir,En Büyük Körlük Nankörlüktür.
Resul Ekrem Guven
Aliçerçili
*

« Yanıtla #6 : 30 Ekim 2008, 06:19:07 »

saymazmıyım:

temelin bir inegi varmış çokta severmiş inek hastalanmış öldü ölecek temel allaha yalvarmış allahım ineğimi kurtar 30 gün oruç tutacam birde en iyisinden koç kesecem demiş inek ayaga kalkmış iyileşmiş temel 30 oruç tutmuş birde koç kesmiş lakin bir süre sonra inek ölmüş temelin morali bozuk ve çok üzgün eh ben bu 30 gün tuttuğum orucu ramazana saymazmıyım demiş kestiğim koç'u kurbanda keseceğim kurbana saymazmıyım demiş.....

(ömer hayyam
Hasan Güven
Aliçerçili
*

Sülale: Saraç

« Yanıtla #7 : 30 Ekim 2008, 11:00:00 »

Aranızda Müslüman var mı?
Kasaba ahalisi cami avlusunda toplanmış sohbet ederken avluya elinde bıçak olan bir adam dalmış ve 'Aranızda Müslüman var mı?' diye seslenmiş.
Ahali bir bu tanımadıkları adama bir de elindeki koca bıçağa bakıp şöyle bir irkilmişler.
Adam bu defa bağırmış 'Aranızda Müslüman var mı?'
Yaşlı bir adam ayağa kalkıp 'Ben Müslümanım' demiş.
Bıçaklı adam onu kolundan tutup dışarı çıkartmış ve bir inek sürüsünü gösterip 'Amca be hayvanları kurban etmem lazım ama ben beceremem. Bana yardım et sevabına' demiş.
Yaşlı adam kolları sıvayıp bir kaç hayvan kesmiş. Sonra adama dönüp 'Oğlum ben yaşlıyım, yoruldum. Daha fazla kesemem' demiş.
Adam eline kanlı bıçağı alıp cami avlusuna dönmüş ve yine seslenmiş 'Aranızda Müslüman var mı?'
İnsanlar kanlı bıçaktan korktukları için kafalarını imama çevirip bir çare bulmasını istemişler.
İmam acıklı bir ses ile bağırmış 'Yahu iki rekat namaz kıldırdık diye hemen Müslüman mı olduk!' demiş.

:=)
Resul Ekrem Guven
Aliçerçili
*

« Yanıtla #8 : 30 Ekim 2008, 19:53:12 »

ÜÇ HEYKEL
İki komşu ülkenin hükümdarları birbirleriyle savaşmazlar, ama her fırsatta birbirlerini rahatsız ederlerdi.
Doğum günleri, bayramlar da ilginç armağanlar göndererek karsıdakine zekâ gösterisi yapma fırsatlarıydı.
Hükümdarlardan biri, günün birinde ülkesinin en önemli heykeltıraşını huzuruna çağırdı.
İstediği, birer karış yüksekliğinde, altından, birbirinin tıpatıp aynisi üç insan heykeli yapmasıydı.
Aralarında bir fark olacak ama  bu farkı sadece ikisi bilecekti.
Heykeller hazırlandı ve doğum gününde komşu ülke hükümdarına gönderildi.
Heykellerin yanına bir de mektup konmuştu. Söyle diyordu heykelleri yaptıran hükümdar:
"Doğum gününü bu üç altın heykelle kutluyorum.
Bu üç heykel birbirinin tıpatıp aynisi gibi  görünebilir.
Ama içlerinden biri diğer ikisinden çok daha değerlidir.
O heykeli bulunca bana haber ver."
Hediyeyi alan hükümdar önce heykelleri tarttırdı.
Üç altın heykel gramına kadar eşitti.
Ülkesinde sanattan anlayan ne kadar insan varsa çağırttı.
Hepsi de heykelleri büyük bir dikkatle incelediler ama aralarında bir fark göremediler.
Günler geçti. Bütün ülke hükümdarın sıkıntısını
duymuştu ve kimse çözüm bulamıyordu.
Sonunda, hükümdarın fazla isyankâr olduğu için zindana attırdığı bir genç haber gönderdi.
İyi okumuş, akilli ve zeki olan bu genç,
hükümdarın bazı isteklerine karsı çıktığı için zindana atılmıştı.
Başka çaresi olmayan hükümdar bu genci çağırttı.
Genç önce heykelleri siki sıkıya inceledi, sonra çok ince bir tel getirilmesini istedi.
Teli birinci heykelciğin kulağından soktu, tel heykelin ağzından çıktı.
İkinci heykele de ayni işlemi yaptı. Tel bu kez diğer kulaktan çıktı.
Üçüncü heykelde tel kulaktan girdi ama bir yerden dışarı çıkmadı.
Ancak telin sığabileceği bir kanal kalp hizasına kadar iniyor, oradan öteye gitmiyordu.
Hükümdar heykelleri gönderen komşu hükümdara cevabi yazdı:
"Kulağından gireni ağzından çıkartan insan makbul değildir."
"Bir kulağından giren diğer kulağından çıkıyorsa, o insan da makbul değildir."
"En değerli insan, kulağından gireni yüreğine gömen insandır.

« Son Düzenleme: 31 Ekim 2008, 18:10:55 Gönderen: Resul Ekrem Guven » Logged

(ömer hayyam
Resul Ekrem Guven
Aliçerçili
*

« Yanıtla #9 : 31 Ekim 2008, 18:08:36 »

Türklerden Guinesslik Ölümler
**balkona 50 kişinin çıkması sonucu meydana gelen toplu ölüm.(dudullu'da bir köyde nişan töreninde)

**tem'de seyreden araçtaki 5 kişinin radyoda oynak şarkı çalınca aracı sağa çekerek otoyolda göbek atmaya başlaması ve 3'ünün ayrı ayrı araçların çarpması sonucu ölümü. (adapazarı -hendek)

**elektrik direğine yaslanıp ayakkabısındaki taşı çıkarmak için ayağını silkeleyen kişiyi elektrik çarptığını sanan bir başkasının akımdan kurtarmak amacıyla kafasına kürekle vurup öldürmesi.(rize- tunca köyü)

**midesine sinek kaçan bir kişinin sineği öldürmek için odaya sıkar gibi ağzına sheltox isimli ilacı sıkması ve sinekten beter ölümü. (istanbul- sultanbeyli)

**mühendisin kontrol için geminin buhar kazanına girdiği sırada bundan habersiz bir gemi personelinin kapağı kapatması ve geminin sefere çıkmasıyla mühendisin ölümü.(kocaeli)

**aynı işyerinde biri gündüz biri gece vardiyasında çalışan baba-oğulun motorsikletle eve giderken sert bir virajda karşılaşıp birbirlerine selam vermek isterken çarpışarak ölmeleri. (konya)

**nüfus sayımı nedeniyle kendisinden başka kimsenin bulunmadığı yolda (üstelik de otoban) sayım görevlisinin bariyerlere çarparak ölümü (tem otoyolu-gebze)

**karabük demir-çelik fabrikasında 600 tonluk pres makinasının arasından emekleyerek geçen işçinin 2450 santigratlık fırından sigarasını yakmaya çalışırken can vermesi. (karabü k)

**tıraş olurken berberin rahatlatır diye boynu aniden sağa sola çevirme hareketi sonucu küt diye boynu kırılan müşterinin koltukta rahmetlik oluşu. (erzurum)

**bir vatandaşın yatağındaki tahtakurusunu öldürmek için yaptığı ilaçlamadan sonra uykuya dakınca tahatakuruları yla birlikte zehirlenmesi. (bodrum-yalı kavak)

**bir lunaparkta kafadar iki gecebekçisinin uçan sandalyeyi çalıştırıp binmeleri ve durduracak kimse olmayınca inemeyip sabaha kadar kusarak hayatlarını kaybetmeleri. (göztepe)

**arkadaşları yla iddiaya tutuşup kafasıyla mermer bloku kırmaya çalışan medyatik karatecinin mermer yerine kafasını kırarak beyin travması sonucu ölmesi. (ıstanbul- esenler)

(ömer hayyam
Resul Ekrem Guven
Aliçerçili
*

« Yanıtla #10 : 02 Kasım 2008, 07:44:51 »

baktım bayanlar bize taşmaş atamıyor  kendi kafamızı kendimiz yaralım dedim : =)   iyi gülmeler.

KIZLAR LAF ATANMI VAR İŞTE HAZIR CEVAPLAR

GENELDE BU TUR LAFLAR ATILIYO YANI KALIPLASMIS AMA BAKIN ARTIK BIZIMDE CEVAPLARIMIZ HAZIR 

1--Ne kadar güzelsiniz
- Biliyorum... Onun için bu yaşta evliyim
- Pardon yenge

2--mekan haydarpaşa
-pardon saati sorablir miyim?
-şurda kocaman yazıo göremiyo musun?

3--tanışmak isteyen erkek kızın masasında birşey arar gibi yapar. kültablasını kaldırır altına bakar vs. aranır da aranır.
sonunda kız dayanamaz ve sorar
- ne arıyorsunuz siz
- sizinle tanışmak için güzel bir bahane arıyordum, ama bulamadım
- bunun üzerine benim "aaaaayy çok tatlısınnn" mı demem gerekiyo
- eeööö e tabi olabilir
- defol!!

4---Daha önce tanışmış mıydık yavrum
-Sanmam hayvanat bahçesine gitmeyi sevmem
-Hönk

5-- Pardon tanışabilir miyiz?
- Sebep?
- eeöö
- eee
- güzelsiniz desem
- bu benim sorunum desem?
- pardon abla

6-- Tanrım... Sizi daha önce tanımalıydım
- Ben o kadar vakit kaybını göze alamazdım
- Nasıl???
- Naş diyorum kısa ve öz

7--- yalnızmıyız?
- Sorduğun soruyla çelişme
- nası?
- hem çoğul hem yalnız olamayız dimi ama
- öhmm pardon
- ne o bayım.. zeki mi geldim?

8-- İlk görüşte aşka inanır mısınız
- ....
- İnanmıyosanız çıkıp bi daha gelicem de
- ay yesinler sempatik şey
- ehehe
- dövecem ama bak

9--- Merhaba nasılsın

- Şaşırdın mı

- Ben Varol..
- Yokol!!!

10-- Ne güzel gözleriniz var
- Lens onlar
- eööe olsun yine de güzel
- ha sonuna kadar zorlucam şansımı diyosun

11-- sizi birine benzetiyor gibiyim?
- siyah kuşak var bende.... asıl ben seni benzetebilirim

12-- pardon bayan bişey sorabilirmiyim ?
- tabii..
- bu ne güzellik ??
- hangisi

13--pardon saatiniz var mı acaba?
--yok maalesef...
-bende var...
-iyi güle güle kullan

14-- Pardon isminizi öğrenebilir miyim
- Naapcan
- Kalbime kazıycam, kimse unutturamasın diye
- Ha çok romantiğim diyosun
- Evet...
- Peki embesilliğini gizleyebilecek bi özelliğin var mı

15-- Sigaran ve sen ölesine birbirine benzionuz ki... Ama onu ben yaktım, beni de sen
- Allala enteresan... Bence de sen ve sigaram benziyosunuz... İkinizi de ayağımın altında ezebilirim
- Upss

16-- bayaannn gülüşünüz ne kadar tatlı. babanız şekerci mi?
- hayır semerci senin gibi eşeklere semer dikiyoo...

alıntıdır

(ömer hayyam
Resul Ekrem Guven
Aliçerçili
*

« Yanıtla #11 : 02 Kasım 2008, 21:40:51 »

peki  bir kız hangi şartlarda bırakılmalı :

Ay bu akşam değişik bir şeyler yapalım (bırak)

Ay şekerim saçlarım böyle mi güzel şöyle mi güzel
(bırak)

Bazı şeyler artık bana yetmiyor (bırak)

Annem seninle tanışmak istiyor (bırak)

Babam seninle tanışmak istiyor (bırak)

Bu gün kendimi yorgun istiyorum (bırak)

Uçur beni (bırak)

Hadi yiğidim, aslanım kalem kaşlım (hemennn)

Ya bu ayki telefon faturamı sen ödesen (düşünme bile)

Süreyya'nın erkek arkadaşının arabasını
Gördün mü? (nee bırak tabi)

Ben de mi o kıyafetten alsam (koşarak uzaklaş)

Sinamamı olmaz ya günümüzü sinemayla berbat
Etmeyelim ama sen bilirsin
(bırak, bırakmakla kalma tokat at)

Kendimi bu akşam ölecekmişim gibi hissediyorum
(bırak)

Evlenirsek ben ütü, çamaşır olayına girmem
(bırak imkanın varsa kafa at yere düşerse
Tekmeyle devam et)

Ay bu kıyafet sana hiç yakışmamışşş
(sus ve başka bir tarafa doğru ıslık çalarak
Yürümeye başla)

Sakaların batıyooooo (uçan tekme at)

Diş etlerim de iltihaplanma çıktı öpüşmeyelim
Bir süre olurmu hayatım
(döner tekme at midesine)

Cep telefonunu çaldırıp kapatırsa
(polis karakoluna yönlendir, bırak)

Hayatım ben makyajımı yapıp aşağıya ineceğim
Deyip 2 saat geçikiyorsa
(saçlarını yol gözüne parmağını sok)

Burnumu biraz kaldırsam mı? (kulağını ısır)

Siz erkekler futboldan ne anlıyorsunuz
(koşarak omuz at)

Özür dilerim geciktim
(sopa varsa etrafta sopa ile kovala yoksa taş
Bul gerisini bırak içindeki hayvan bitirsin)

Eski erkek arkadaşımla bir yemek yesem ne olur ki
Hem bana önemli bir şey söyleyecekmiş çok
Merak ettim (son sözlerin mi mezar taşın için
Biraz uzun oldu da )

Başkalarının hikayelerini dinleyipde siz
Erkekler çok hayvansınız derse
(kafa göz dal suçu ben üzerime alırım)

Evlenince ben senin ayağına basacağım
(öyle bir tokat at ki anasını şaşırsın)

Şu anda seninle konuşamam evde misafirler var
(dürbünlü tüfekle vur hemde 800 metreden)

Ay sıkıldım çıkalım bu filmden (patlamış mısırları
Gırtlağına bas)

Hayır o arkadaşınla görüşmeni istemiyorum
(!!!!!!!!!!!!!)

Ağızı açık yemek yediği zaman
(masayı fırlat sandalyeyi kır kafasında)

Alo kocacım naber (!!!!! evlenmeden hele aman
Amannnnnn bırak, hatta bırakma kaç)

(ömer hayyam
Resul Ekrem Guven
Aliçerçili
*

« Yanıtla #12 : 03 Kasım 2008, 15:15:11 »

Delikanlının El Kitabı

1. Delikanlı adam Scooter tipi motorlara binmez.
2. Delikanlı adam sözünden dönmez. Özü sözü birdir.
3. Delikanlı adam Light Cola içmez.
4. Delikanlı adam More ve benzeri sigaralaıi içmez. En delikanlı olanı Camel içer.
5. Delikanlı adam sahte isimle veya isimsiz yapmaz.
6. Delikanlı adam laga-luga yapmaz.
7. Delikanlı adam kaypaklık yapmaz.
8. Delikanlı adam dedikodu yapmaz.
9. Delikanlı adam ayagini yorganına göre uzatmaz. Uygun yorganı yoksa yorgansız yatar.
10. Delikanlı adam görevden kaçmaz.
11. Delikanlı adam rejim yapmaz. Yapana da iyi gözle bakmaz. Diyet yogurt, peynir vs yemez.
12. Delikanlı adam büyüklerine hürmet eder,küçüklerini korur.
13. Delikanlı adam ana babasına extradan hürmet eder.
14. Delikanlı adam hayvanlara iyi davranır.
15. Delikanlı adam fino vb köpekleri gezdirmez.
16. Delikanlı adam köpekten korkmaz.
17. Delikanlı adam kısa pantolon giymez. Zorunlu hallerde şort giyer.
18. Delikanlı adam saçını boyatmaz, saç ektirmez.
19. Delikanlı adam az konusur öz konuşur.
20. Delikanlı adam kodu mu oturtur.
21. Delikanlı adam fanatik olmaz.
22. Delikanlı adam Televole ve benzeri programları seyretmez.
23. Delikanlı adam Labunyalardan haz etmez.
24. Delikanlı adam bira içmek isterse soğuk Efes içer. Labunya birası içmez.
25. Delikanlı adam silahını sadece temizlik için kullanır, süs için taşımaz, kullanmayacaksa çıkarmaz ve göstermez. 26. Delikanlı adam gaza gelmez. Gerektiğinde 20. Maddeyi uygular.
27. Delikanlı adam tavuk gibi erkenden yatmaz. Gerektiginde hemen uyanır.
28. Delikanlı adam Labunya gibi sakal bırakmaz. Örnek: Mirkelam, bir ara Hakan Şükür, veya top sakal.
29. Delikanlı adam borcunu öder. Sadece diğer Delikanlılardan borç alabilir. Labunyalardan borç alamaz.
30. Delikanlı adam mezesiz de içer. Yumruk mezesi her halikarda serbesttir.
31. Delikanlı adam avucunu yalamaz.
32. Delikanlı adam rüşvet verir ama alandan nefret eder. Rüşvetle is yapmaz.
33. Delikanlı adam açgözlülük yapmaz.
34. Delikanlı adam haraç vermez.
35. Delikanlı adam sallama çay içmez.
36. Delikanlı adam sadece Delikanlılarin müziğini dinler, Labunya müziği dinlemez (Tekno, Acid vb).
37. Delikanlı adam eroin ve kokain kullanmaz,satmaz satanlardan nefret eder.
38. Delikanlı adam Delikanlı gibi giyinir.
39. Delikanlı adam ırk, dil, din ayrımı yapmaz.
40. Delikanlı adam diğer insanları sömürmez, Labunyaları bile. Sömürenden nefret eder.
41. Delikanlı adam cömerttir, yardımseverdir, şefkatlidir.
42. Delikanlı adam modayı takip etmez.
43. Erkek Delikanlı adam küpe takmaz, labunya gibi saç uzatmaz.
44. Delikanlı adam kamyoncu kültürüne saygı gösterir.
45. Delikanlı adam taksici ve minibüscü kültürünü sevmez.
46. Delikanlı adam korkabilir ama korktugunu belli etmez.
47. Delikanlı adam Labunyalar gibi kasıntılık ve kibirlilik yapmaz.
48. Delikanlı adam Delikanlı adamı kollar.
49. Delikanlı adam Delikanlı gibi dans eder, Labunya gibi dans etmez.
50. Delikanlı adam Haydar Dümen ve Güzin Abla gibi şahsiyetlerle muhatap olmaz.
51. Delikanlı adam Kağıt helva, elma şekeri ve pamuk helva yemez.
52. Delikanlı adam ağzı açık cak-cuk sakız çiğnemez.
53. Delikanlı adam röntgencilik ve teşhircilik yapmaz.
54. Delikanlı adam Delikanlı arkadaşlarına servis yapabilir. Labunyalara kesinlikle servis yapmaz.
55. Delikanlı adam yağcılık ve yalakalık yapmaz.
56. Delikanlı adam Labunya takısı takmaz.
57. Delikanlı adam papyon takmaz, zorunlu hallerde kravat takabilir.
58. Delikanlı adam bilerek hata yapmaz, yaptığı hataları kabul eder ve düzeltir.
59. Delikanlı adam astroloji, yoga, fal, aerobik, fitness, step gibi Labunya işleri ile uğrasmaz.
60. Delikanlı adam içki içip sarhoş olmaz.
61. Delikanlı adam sarhoş olsa da olduğunu belli etmez.
62. Delikanlı adam ser verir sır vermez.
63. Delikanlı adam pantolon askısı takmaz.
64. Delikanlı adam parlak renkli elbise giymez.
65. Delikanlı adam Altın diş takmaz.
66. Delikanlı adam kimseyi ispiyon etmez, Labunyaları bile.
67. Delikanlı adam ispiyoncuları sevmez.
68. Delikanlı adam başkasının işine burnunu sokmaz.
69. Delikanlı adam laf atmaz, sarkıntılık yapmaz.
70. Delikanlı adam Labunyalar gibi mal beyanında bulunur gibi giyinmez.
71. Delikanlı adam el şakası yapmaz. Yapandan da hoşlanmaz. 72. Delikanlı adam konusurken el kol hareketi yapmaz.
73. Delikanlı adam canim, cicim, hayatım gibi lafları gereksiz yere kullanmaz.
74. Delikanlı adam emanete hiyanet etmez.
75. Delikanlı adam sevgilisiyle el ele dolaşmaz.
76. Delikanlı adam hasta numarası yapmaz.
77. Delikanlı adam artislik yapmaz.
78. Delikanlı adam acil durumlar dışında koşmaz.
79. Delikanlı adam iftira atmaz.
80. Delikanlı adam Light sigara içmez.
81. Delikanlı adam alçak gönüllüdür.
82. Delikanlı adam övülmekten hoşlaşmaz.
83. Delikanlı adam Labunyalarla tartışmaz. Labunyalara verilecek en iyi cevap kovmaktır.
84. Delikanlı adam kendisinden uzun boylu kızlarla dolaşmaz.     

(ömer hayyam
Resul Ekrem Guven
Aliçerçili
*

« Yanıtla #13 : 05 Kasım 2008, 22:13:42 »

meşhur Türk  söz ve yalanları :

Kalsaydınız bişeyler yerdik...

Vallaha sarıda geçtim memur bey...

Kazanmak önemli diil mühim olan yarışmaya katılmaktı...

Dünya ahiret bacımsın...

Şuan 65 milyon bizi izliyor...

Bu son sigaram...

Bütün kadınlar güzeldir...

İki saat kapıda bekledim, açan olmadı...

Seni düşünmekten bütün gece gözüme uyku girmedi...

Sen bi de beni gençliğimde görecektin...

Ağlamıyorum... gözüme bişey kaçtı...

Yemezsen arkandan ağlar...

Seni leylekler getirdi yavrum...

Akşama erken gelicem...

Bu aldığım en güzel hediye...

Bi oturuşta iki büyük deviririm...

Hepimiz birimiz, birimiz hepimiz için...

Ağzıma sigara sürmedim...

Ben almiyim rejimdeyim...

Nereye? daha karpuz kesacaktık...

Eee ne zaman gidiyoruz içmeye?...

Kadınlar en çok kel erkeklerden hoşlanır...

İşim bitsin ben seni ararım...

Bir kez olsun yüzüm gülmedi...

Hayatımda hiç ilaç almadım...

İhraç fazlası bunlar...

O elinizdeki tek kaldı, başka yok...

Bi`tanem...

Seni seviyorum...

Beni seçerseniz size...

Ben de tam seni arayacaktım...

Bi şey olmaz...

Ben eski yüzücülerdenim...

Bizi davet ettiler ama gitmedik...

Valla bu size çok yakıştı...

Senin annen bir melekti yavrum...

Bana yan bakan daha anasının karnından doğmadı...

Merak etme hayatım sekreterimi görsen çok çirkin....

Büyük ikramiyeyi kazanmak istemiyorum önemli olan alın teri...

Merhaba karıcım, mesai yeni bitti de...

Üzülme sevgilim evlenince anneni yanımıza alırız...

Evi boşaltın! almanya`dan oğlum geliyor...

İki gözüm önüme aksın ki...

Kilolarımla barışığım ben böyle mutluyum!

Formu doldurun biz sizi ararız

Bu sene üniversite soruları çok basitti, keşke sınava girseydim...

Ben her bahar aşık olurum...

Gerçek aşkı sende buldum...

2 saat bekledim...gelmedin!

Üşüyosan ceketimi alabilirsiniz...

Seni anlıyorum.

Hatırası var, bunu sana veremem...

Arkasından değil, burada olsa yüzüne de söylerim

Her bedene uyar bu...

Gol atmayı sevmiyorum. asist yapmak daha çok hoşuma gidiyor.

Senin eline kimse su dökemez..

Öğretmenin vurduğu yerde gül biter

Şöyle bir arabam olsun milyarlarca borcum olsun...

Benim için önemli olan ruh güzelliği

Hediye olmasa inan verirdim.

Bi arkadaşa bakıp çıkıcam, istersen kimlik bırakayım...

Mektup gelmedi mi? ama ben kendi elimle postaya attım...

Belki biraz sıktı ama hiç merak etmeyin kullandıkça açılır...

Kitaplarıma bir daha bakayım ama kitabı sana verdiğimden eminim...

Onun için bişeyler yapmayı çok isterdim... ama maalesef... elimden bişey gelmez...

Sensizlik canıma tak etti...

Ben hiç yalan söylemem

Akşam elektrikler kesildi, dersimi yapamadım...

Bunun garantisi biziz abi...

Telefon şehirlerarasına kapalı

Ben zaten böyle olacağını biliyordum...

Bi kereden bişey olmaz.

Biz sadece arkadaşız.

Kuran çarpsın bu son sigaram

Son biletler bunlar

Hiç acıtmayacak.

Daha önce hiç kimseyi böylesine sevmemiştim.

Sizin mutluluğunuz bizim mutluluğumuz...

Sayısaldan para çıksa, önce kimsesiz çocuklara sonra da yaşlılara bağışlarım...

Haaa bi de okul yaptırırım...

Abi kızı görücen bi içim su...

Adem bey şu an toplantıda... kim arıyordu?

Sizden iyi olmasın bi arkadaşım vardı...

Kuru ekmek bana yeter... yeter ki huzurum yerinde olsun...

Dış transferleri 15 gün içinde bitiricez....

Aradım... çaldı çaldı açan olmadı...

Dünyanın en mutlu çifti olucaz...

Devletimiz güçlüdür..........

Failleri en kısa zamanda yakalanacak......

Enflasyon düşecek.......

Bu kış komünizm gelecek.......

Memuru enflasyona ezdirmeyeceğiz......

Bu konuda elimizden geleni yapıyoruz......

Benim işçim, benim köylüm, benim memurum...

(ömer hayyam
Resul Ekrem Guven
Aliçerçili
*

« Yanıtla #14 : 06 Kasım 2008, 19:33:00 »

İNSANLAR VARDIR

İnsanlar vardır;

Üstü nilüferlerle kaplı,

Bulanık bir göl gibi.

Ne kadar uğraşsanız görünmez dibi.

Uzaktan görünüşü çekici, aldatıcı,

İçine daldığınızda ne kadar yanıltıcı.

Ne zaman ne geleceğini bilemezsiniz.

Sokulmaktan korkarsınız, güvenemezsiniz.

İnsanlar vardır;

Derin bir okyanus.

İlk anda ürkütür, korkutur sizi.

Derinliklerinde saklıdır gizi.

Daldıkça anlarsınız, daldıkça tanırsınız.

Yanında kendinizi içi boş sanırsınız.

İnsanlar vardır,

Coşkun bir akarsu.

Yaklaşmaya gelmez, alır sürükler.

Tutunacak yer göstermez beyaz köpükler.

Ne zaman nerede bırakacağı belli olmaz.

Bu tip insanla bir ömür dolmaz.

İnsanlar vardır;

Sakin akan bır dere. İnsan rahatlatır,

Huzur verir gönüllere.

Yanında olmak başlı başına bir mutluluk.

Sesinde, görüntüsünde tatlı bir durgunluk.

İnsanlar vardır;

Çeşit çeşit, tip tip.

Her biri başka bir karaktere sahip.

Görmeli, incelemeli, doğruyu bulmalı.

Her şeyden önemlisi insan, insan olmalı...

İnsanlar vardır;

Berrak, pırıl pırıl bir deniz.

Boşa gitmez ne kadar güvenseniz.

Dibini görürsünüz her şey meydanda.

Korkmadan dalarsınız, sizi sarar bir anda.

İçi dışı birdir çekinme ondan.

Her sözü içtendir, her davranışı candan...

(ömer hayyam
Sayfa: 1 2 »
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!