19 Nisan 2026, 04:31:35 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Bağlantılar Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: « 1 2
  Yazdır  
Gönderen Konu: Aliçerçililer İstanbul'da Buluşuyor.  (Okunma Sayısı 14736 defa)
Muharrem Özkaya
Aliçerçili
*

Sülale: Topasanlar&araphocalar&gatıran

« Yanıtla #15 : 20 Nisan 2008, 11:58:18 »

yok mu başka gelen..Ney Ney Ney Ney

Demekki başka yok, Oktay, sen, ben, karalar, birde bizim köylü pancarlar...
Ayşe Gür Teke
Yönetici Yardımcısı

Sülale: Dervişler..

« Yanıtla #16 : 20 Nisan 2008, 19:13:47 »

Gelmeyen güzelim plavı yemedigine yansın.. herşey çok güzeldi...emegi geçen herkesten ALLAH RAZI OLSUN.. EN KISA ZAMANDA TEKRARINDA BULUŞMAK ÜZERE..İNŞ... Karizmatik Karizmatik Karizmatik

Güven tek kullanımlıktır
Ramazan Oğuz
Yönetici

Sülale: Karalar

« Yanıtla #17 : 20 Nisan 2008, 19:54:22 »

Evet gerçekten pilav çok güzeldi. Çoğu kişi parmağını ısırdı. Evet bu tanışma organizasyonunu gerçekleştiren ve katılan herkese ayrı ayrı teşekkür ederiz.
Muharrem Özkaya
Aliçerçili
*

Sülale: Topasanlar&araphocalar&gatıran

« Yanıtla #18 : 20 Nisan 2008, 20:54:26 »

Evet, emeği geçen herkese teşekkürler...  Valla iki gündür soframızda bulgur pilavı eksik değil... Dün akşam GALLAS RESTORAN'da yedik pilavımızı,  dün antremanı yapıp bu gün Aliçerçi Derneğinin pilavina gittikk... Afiyetle yedik, önce Şinik dayımın eline sağlık, sonra emeği geçen herkese... teşekkürleer.....
Oktay Demirtaş
Aliçerçili
*

Sülale: Hafızoğlu(meyre)

« Yanıtla #19 : 20 Nisan 2008, 21:53:45 »

Evet Muharrem ağabeyin dediği gibi bu haftasonu tam bir pilav ziyafeti yaşadık Aşçımız Dursun ağabey'in ellerine sağlık,emeği geçenlerden Allah razı olsun,devamını nasip etsin.Katılımın sürekli ve artması dileğiyle.

Aşk davaya benzer,acı çekmek de şahide,şahidin yoksa davayı kazanamazsın ki.
Mehmet Sayın
Aliçerçili
*

Sülale: Meyreli

« Yanıtla #20 : 20 Nisan 2008, 22:31:16 »

Güzel bir günde Herşey güzeldi emegi geçen herkeze teşekür eder Allah razı olsun bütür hizmetlerin devam etmesi dilegiyle

Ayşe Gür Teke
Yönetici Yardımcısı

« Yanıtla #21 : 20 Nisan 2008, 22:38:43 »

Güzel bir günde Herşey güzeldi emegi geçen herkeze teşekür eder Allah razı olsun bütür hizmetlerin devam etmesi dilegiyle

geldigin için Allah razı olsun mehmet abi...sag ol...

Güven tek kullanımlıktır
Karalar
Aliçerçili
*

Sülale: karalar

« Yanıtla #22 : 20 Nisan 2008, 23:05:58 »

Emegi gecen herkesten Allah razi olsun.bir cok resim cektim siteye yukleyecegim.Menzilli kardesim Esmehan tanistiracakti bizi ama cok acil gitmem gerekti,Ankaraya yola cikmam lazimdi.zaten su an Ankaradan yaziyorum.tekrar zahmet edip gelenlerden , ve buyuk caba harcayan Baskanimiza ve yonetim kuruluna ve son olarakta www.alicerci.org a tesekkuru bir borc bilirim.
Ayşe Gür Teke
Yönetici Yardımcısı

« Yanıtla #23 : 21 Nisan 2008, 00:09:45 »

Emegi gecen herkesten Allah razi olsun.bir cok resim cektim siteye yukleyecegim.Menzilli kardesim Esmehan tanistiracakti bizi ama cok acil gitmem gerekti,Ankaraya yola cikmam lazimdi.zaten su an Ankaradan yaziyorum.tekrar zahmet edip gelenlerden , ve buyuk caba harcayan Baskanimiza ve yonetim kuruluna ve son olarakta www.alicerci.org a tesekkuru bir borc bilirim.

Üzülme karalar abi...Nasipse ikincide tanışırız inş..acemilik vardı hepimizde...fazla bi konuşma yapılmadı bende ona üzüldüm...bidakine sitemiz hakkında konuşma isterim...yoksa çıkıp ben konuşacam. Karizmatik Karizmatik.tek bayan katılımcı benim yafff >:(okadar bayan var..herkesin evinde net var..neden katılım az..elimden geldigince herkese fırça attım..

Güven tek kullanımlıktır
Furkan Kavalci
Aliçerçili
*

Sülale: Karalar

« Yanıtla #24 : 21 Nisan 2008, 10:14:19 »

Anlatanlardan duydum cok guzel olmus,tabii pilavda supermis Allah devamini getirir Insallah.
Oktay Demirtaş
Aliçerçili
*

Sülale: Hafızoğlu(meyre)

« Yanıtla #25 : 21 Nisan 2008, 18:21:09 »

geldigin için Allah razı olsun mehmet abi...sag ol...
Yav bizde geldiydik,Muharrem ağabey ile ama Kahkaha Barış'ımız da yanımızdaydı...

Aşk davaya benzer,acı çekmek de şahide,şahidin yoksa davayı kazanamazsın ki.
Karalar
Aliçerçili
*

Sülale: karalar

« Yanıtla #26 : 21 Nisan 2008, 22:36:19 »

ama pilav superdi!! tadi halen damaklarda..
Sayfa: « 1 2
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!