Ahmet Uçar
Aliçerçili
Sülale: Hatiblar ..hatibel.davulcu Ahmet,in Son Oğlu.
|
 |
« Yanıtla #30 : 18 Aralık 2009, 10:17:44 » |
|
temele ögretmen yazmakalım eşek deyo tahtaya bizim temel ugraşır ugraşır bi türlü (ş)harfini yazamaz ögret menim at yazsam olmazmı o eşekten daha büyük..
|
|
|
|
|
|
BİRGÜN GELECEK BİZDE BU DÜNYADAN GÖÇ EYLEYECEGİZ ELBET SANA GERİ DÖNECEGİZ YARAB...
|
|
|
Ahmet Uçar
Aliçerçili
Sülale: Hatiblar ..hatibel.davulcu Ahmet,in Son Oğlu.
|
 |
« Yanıtla #31 : 18 Aralık 2009, 15:41:01 » |
|
oflu bayburtlu ve tırabzonlu ya hakim ceza verir sorun bakalım bunlara son arzuları nedir.
bayburtlu bana 50 sopa vurulmasını isterim..50 sopayer baybertlu kurtulur.
tırabzonlu senin son arzun nedir tarabzonlu 70 sopa vurun der 70 sopada tırabzonlun sırtına vururlar oda kurtulur.
hakim sıra oflu ya gelin ce bu oflu direk ALLAH a baglıdır buna iki defa hak tanıyın der söle bakalım ofli senin arzun nedir birinci arzum bana bin sopa vurun der ula ofli bin sopa yersen ölürsün sizene kardaşum bana bin sopa vurun tamam derler tam vuracaklar ula ikinci arzumu sormaycakmusunuz tabi ikinci arzun nedir ha şu bayburtluyu sıtıma baglayun.
|
|
|
|
|
|
BİRGÜN GELECEK BİZDE BU DÜNYADAN GÖÇ EYLEYECEGİZ ELBET SANA GERİ DÖNECEGİZ YARAB...
|
|
|
Karalar
Aliçerçili
Sülale: karalar
|
 |
« Yanıtla #32 : 22 Aralık 2009, 02:16:15 » |
|
Bir köyde aynı gün bir Kayseri'li , bir Laz ve bir Diyarbakır'lı ölmüş. Ahali toplanıp cenazeleri yıkamış, cenaze namazı kılmış ve güçlükle köyden uzak mezarlığa götürüp gömmüşler. Yorgun argın dönüp, kahveye oturup çay söylemişler.
Birazdan bir bakmışlar ki Laz mezardan çıkmış üstünü başını silkeleyerek kahveye geliyor!
-N'oldu? Hayırdır, nasıl geldin? diye sormuşlar.
Laz cevaplamış:
- Öbür tarafta aynen burası gibi, zebaninin eline bi beşlik sıkıştırdım beni geri gönderdi.
Diğerleri merakla sormuşlar: - Peki Kayseri'li nerede?, Diyarbakır'lı nerede?
Laz getirilen çayı karıştırırken cevaplamış:
- Ben gelirken Kayseri'li ikibuçuğa olmaz mı diye pazarlık ediyordu,
Diyarbakır'lı da ben vermem devlet versin diyordu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Karalar
Aliçerçili
|
 |
« Yanıtla #33 : 22 Aralık 2009, 02:24:26 » |
|
Temel'in karısı domuz gribine yakalanmış hastaneye kaldırılmış. Aradan geçen zaman içinde karısı hastalıktan kurtulmuş. Geçmiş olsun ziyaretine gelen Dursun Temel'e sormuş -Karin nasil oldi Temel, tamamen iyileştu mi? Temel kafasını iki yana sallayarak -Grip geçtu da, domuzluk devam ediiy...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Karalar
Aliçerçili
|
 |
« Yanıtla #34 : 15 Ocak 2010, 21:43:01 » |
|
Manş Tüneli
İngiltere ve fransa manş denizinin altına 2 ülkeyi birbirine bağlayacak tünel yapmaya karar verirler. ve inşaatı ihaleye çıkarırlar. ilk amerikalılar gelmiş ve karşılıklı kazmaya başlarız 1 metre sapma ile ortada buluşuruz demiş, ardından almanlar karşılıklı kazmaya başlarız yarım metre farkla tam ortada buluşuruz demiş , ardından japon karşılıklı kazmaya başlarız 30cm farkla ortada buluşuruz demiş, Sıra temel gelmiş '' ula uşaklar karşılıklı kazmaya başlarız , ortada buluştuk buluştukkk , buluşamadık hem gidiş hem geliş 2 tüneliniz olur .. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Karalar
Aliçerçili
|
 |
« Yanıtla #35 : 17 Ocak 2010, 11:07:56 » |
|
Temel Amerika'da trafik polisidir. Bisikletle yol trafiğini ihlal eden bir papazı durdurur: - "Dur, ceza yazacağım." - "Ceza mı? Yazamazsın." - "Haçan nedenmiş o?" Papaz gülerek cevap vermiş: - "Benim sağ kolumda İsa, sol kolumda Meryem var." Temel hemen atılarak: - "Uy da, yazacuğum. Bisiklete üç kişi bineysun!.."
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Karalar
Aliçerçili
|
 |
« Yanıtla #36 : 23 Ocak 2010, 00:37:24 » |
|
Temel'le Dursun, İstanbul'da minibüsle bir yere gidiyorlarmış. ..
Şoför "Levent, Fatih, Eyüp" diyormuş. Dursun sıkılmış ve Temel'e:
"Ula Temel, ne zaman ineceuk?" demiş. Temel de demiş ki:
"Çatlama ula, ismimuz okunsun ineruk!"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Recep Çağlar Oğuz
Aliçerçili
Sülale: Karalar
|
 |
« Yanıtla #37 : 28 Mayıs 2010, 08:21:53 » |
|
FBI, eleman alımı için duyuru yapar. Müraacatlar içinden görüşmeye bazı adayları çağırırlar. FBI binasında adayların hepsiyle tek tek görüşmeler yapılmaktadır. İlk adam içeri alınır ve şu sorular sorulur 'Karını seviyor musun?' 'Evet, efendim.' 'Ülkeni seviyor musun?' 'Evet, efendim.' 'Ülken için herşeyi yaparmısın?' 'Evet, efendim.' 'Pekala, biz karını da getirdik. Şu an yan odada.' Ve denemek için masanın üzerine bir tabanca koyar. 'Şimdi odaya gir ve karını öldür!' Adam silahı alır, yan odaya geçer. 5 dakika hiç ses duyulmaz. Adam tekrar ilk odaya geri döner. Kravatı gevşemiş, ter içinde kalmıştır. 'Yapamayacağım efendim.' Ve orayı terk eder. İkinci adam içeri alınır. Aynı sorular, aynı yanıtlar... Ve ona da içeri girip karısını öldürmesi söylenir. Adam da yapamayacağını söyler ve ayrılır. Sonra uzun yıllar Amerikada yaşayan Temel içeri girer. Aynı sorular. Ayni cevaplar. Ona da içeri girip karısını öldürmesi söylenir. Temel içeri girer. 5-10 saniye sonra içerden silah sesleri gelmeye başlar. 'BAM, BAM, BAM, Derken kısa bir sessizlik ve ardından gürültülü bir cam kırılması duyulur. Adamlar içeri girer, Temel biraz terlemiştir. FBI personeli sorar: 'Ne oldu?' Temel cevaplar : 'Bana verdiğunuz silah kurusıkı çıktı, o yüzden karıyı camdan aşağıya attım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|