20 Nisan 2026, 15:19:08 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:
 
   Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Bağlantılar Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: 1
  Yazdır  
Gönderen Konu: NE OLDUM DEMEMELİ NE OLACAĞIM DEMELİ  (Okunma Sayısı 4407 defa)
Mehmet Sayın
Aliçerçili
*
Offline Offline

Sülale: Meyreli
Mesaj Sayısı: 1216



« : 06 Mart 2008, 21:11:20 »

          DÜNYA HAYATI BİR ALDANIŞTIR

Ey insanlar Rabb'inizden korkup sakının ve öyle bir günün azabından çekinip- korkun ki ,(ogün hiç) bir baba çocuğu için bir karşılık veremez ve (hiç) bir çocukta babası için bir şeyi verebilecek(durumda) değildir. Şüphesiz Allah'ın va'di haktır Artık dünya hayatı sizi aldatmaya sürüklemesin ve aldatıcı (lar) da sizi Allah ile Aldatmasın   (Lokman Suresi,33)



'Para beni bu hale getirdi'

Yeşilçam'ın bir dönem önemli jönlerinden Mesut Engin, otobüs duraklarında yatıp kalkıyor, yardım etmek isteyenleri reddediyor.


 Mesut Engin, bir dönem Yeşilçam'ın önemli jönlerindendi. Kadir İnanır, Ayhan Işık ve Perihan Savaş gibi sanatçılarla kamera karşısına geçip çok sayıda filmde rol aldı. Fotomodellik, mankenlik, oyunculuk yaptı.
Zaman'ın haberine göre, Şimdilerde İzmir'de otobüs duraklarında yatıp kalkıyor. Çevreden yardım etmek isteyenleri 'Para beni bu hale getirdi.' deyip reddediyor. Kameralara görünmek istemiyor.

Mesut Engin, Aydın'ın Söke ilçesinde dünyaya geldi. 1973'te Ses Dergisi'nin düzenlediği yarışmada birinci oldu. Çok sayıda filmde başrol oynadı. Kısa sürede şöhrete ulaştı. 1976'da geçirdiği trafik kazası hayatının akışını değiştirdi. Sağ bileğinin sinirleri kesilen genç aktör,
hayata küstü ve alkolle tanıştı. 30 yaşında İstanbul'un varlıklı ailelerinden Asiye Gençağaoğlu ile nişanlandı. Güzellik salonu işletmeye başladı. Sinema dünyasındaki hiçbir arkadaşından destek görmedi. Mesut Engin, içine düştüğü bunalım sonucunda tamamen alkole sığındı. İşini de, şöhretini de kaybetti. Uzun yıllar alkolden kurtulmaya çalıştı ve 2003'te bağımlılıktan kurtuldu.

Daha sonraki dönemde psikolojisi bozuldu, akli dengesini kaybetti. Mesut Engin, şimdi Bornova'daki Karayolları Bölge Müdürlüğü'nün karşısında bulunan Ağaçlı Yol'da otobüs duraklarında banklarda uyuyor. Derdini, sıkıntısını kimseyle paylaşmıyor. Çevre esnafın 'dede' diye hitap ettiği Engin, ikram edilen yemekleri de kabul etmiyor. Mesut Engin'in kaldığı otobüs durağına yakın yerde işyeri bulunanlar, "Bu kadar zararsız bir insanı hayatta görmedik. Güzel giyimli bir aile gördüğü zaman arkasını dönüyor. Geçenlerde yeni bir elbise aldık kabul etmedi." diyor. Karayolları çalışanları ise "Bizden sadece sigara ister. Sabahları çayını veririz. Bardağını da geri getirir, teslim eder. Para uzattığımız zaman kesinlikle almıyor. Durakta yaşamasını biz de istemiyoruz. Yıllarca oynadığı filmleri izledik. Hepimiz yakından tanıyoruz. Kimseye zarar vermeden burada yatıyor." diye konuşuyor. Mesut Engin'in rol aldığı filmlerden bazıları: 'Sevmek' 'Yedi Evlat İki Damat' Tuğrul, 'Özleyiş', 'Yazık Oldu Yarınlara' Teşekkür Ederim Büyükanne'.




Türkiye’nin özellikle düzenlediği güzellik yarışmalarıyla üne kavuşan ünlü organizatör Suha Özgermi’nin gözyaşları… Uzun süredir sesi soluğu çıkmayan 'Milli Çapkın' lakaplı organizatörün kaldığı otel odasında sağlık sorunlarıyla ve maddi krizle boğuştuğunu anlattığı Esra Ceyhan’ın canlı yayınında, gözyaşları sel oldu. Zamanında ev hediye ettiği hiçbir ünlünün kendisini aramamasından yakınan Suha Özgermi, büyük emek verdiği Galatasaray camiasının da vefasızlığından yakındı. Özgermi, “Ben şımarık bir zengindim. Şımarıklığım yüzünden çok para kaybettim. Benim yardım ettiğim insan yok gibi ama hiç kimse beni aramadı” dedi!.
 
 
 
« Son Düzenleme: 21 Ocak 2009, 11:08:46 Gönderen: Mehmet Sayın » Logged

Furkan Kavalci
Aliçerçili
*
Offline Offline

Sülale: Karalar
Mesaj Sayısı: 161


« Yanıtla #1 : 08 Mart 2008, 22:22:57 »

Mehmet amca tesekkurler.
Logged
Mehmet Sayın
Aliçerçili
*
Offline Offline

Sülale: Meyreli
Mesaj Sayısı: 1216



« Yanıtla #2 : 08 Mart 2008, 22:41:52 »

Mehmet amca tesekkurler.

Ben teşekkür ederim Furkan yigenim ilgi gösterip okudugun için
Logged

Mehmet Sayın
Aliçerçili
*
Offline Offline

Sülale: Meyreli
Mesaj Sayısı: 1216



« Yanıtla #3 : 20 Ocak 2009, 23:49:18 »

Bir zamanlar Yeşilçam'ın en güzel oyuncularından olan Meral Zeren, şimdi perişan halde yaşam mücadelesi veriyor



İSTANBUL - - Salako, Hanzo, Salak Milyoner, Şaşkın Damat, Banker Bilo gibi gişe rekorları kırmış ve halen beğeniyle izlenen birçok filmde oynamış, Yeşilçam’ın en güzel kadınlarından biri olan Meral Zeren'in dramı, yürekleri burktu. Uçankuş sitesinde yer alan habere göre; Petek Dinçöz'ün sunduğu "Arım Balım Peteğim" programına konuk olan Zeren, borç batağında yüzdüğünü; kedi ve köpekleriyle sefalet içinde yaşadığını söyledi. Kaloriferi kesik ve bakımsızlıktan duvarları örümcek bağlayan evinde tek başına yaşayan Meral Zeren, çalışmak istediğini ve yapımcılardan iş istediğini belirtti. Borçlarını ödediği takdirde yeniden eski günlerine döneceğine inandığını anlatan Zeren, “İş istiyorum. İş gelirse hayatımı düzene sokup, hayatımda ilk kez evlenmeyi bile düşünüyorum” şeklinde konuştu.

NET GAZETE
« Son Düzenleme: 21 Ocak 2009, 11:09:31 Gönderen: Mehmet Sayın » Logged

Sayfa: 1
  Yazdır  
 
Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!