10 Haziran 2026, 17:24:34 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Bağlantılar Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: 1 2 3 »
  Yazdır  
Gönderen Konu: İnsalık nereye gidiyor  (Okunma Sayısı 27077 defa)
Mehmet Sayın
Aliçerçili
*

Sülale: Meyreli

« : 08 Şubat 2008, 15:07:28 »

İçine şeytan girmişti

Gaziosmanpaşa’da sokağa atılan kesik baş vahşetinin sırrı çözüldü. Kesik başın Saniye Özkan adındaki bir kadına ait olduğu belirlenirken, şizofren ve madde bağımlısı oğlu Fatih Özkan, “Annemin içine şeytan girdi ben de kafasını kesip yola attım, pişman değilim” dedi

Gaziosmanpaşa Küçükköy’de tüyler ürperten kesik baş cinayetinin sırrı çözüldü. Sokağa atılan kesik başın Saniye Özkan adlı kadına ait olduğu kısa sürede ortaya çıktı. Talihsiz kadının bedeni de olay yerindeki bir apartmanın üçüncü katında bulundu. Cinayetin faili ise madde bağımlısı olan ve psikolojik sorunları bulunan oğlu Fatih Özkan’dı. Polis annesi Saniye Özkan’ın kafasını keserek sokağa atan Fatih’i Ortaköy’de denize atlayarak intihar etmek isterken yakaladı. Cani evlat ilk ifadesinde annesinin içine şeytan girdiği için öldürdüğünü ve pişman olmadığını söyledi.

Küçükköy 51. sokakta önceki gün gerçekleşen tüyler ürperten kesik baş cinayeti 24 saat geçmeden aydınlandı. Önce kesik başın yoldan geçen lüks bir otomobilden atıldığı ihtimali üzerinde duran polis, görgü tanıkları ve güvenlik kameraları görüntülerinden kesik başın olay yerindeki bir apartmandan atıldığını belirledi. 64 numaralı apartmandaki daireleri tek tek arayan polis ekipleri 60 yaşındaki Saniye Özkan’ın başsız cesedini 14 numaralı dairede buldu.

İNTİHAR EDERKEN YAKALANDI

Araştırmayı derinleştiren polis ekipleri, yaşlı kadının oğlu Fatih Özkan tarafından önce boğulduğunu sonra da başının bıçakla kesilerek sokağa atıldığını tespit etti. Annesi ve kardeşi Fatih Özkan’la birlikte aynı evde kalan Cengiz Özkan da polise cinayetten hemen sonra kardeşinin kendisini arayarak “abi annemi öldürdüm haberin olsun” dediğini söyledi.

Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği’ne bağlı ekipler annesini gözünü kırpmadan öldüren cani evladı yakalayabilmek için alarma geçti.Polis , Fatih Özkan’ın gidebileceği her yere pusu kurdu. Ortaköy’de cani evladın izini bulan polis Özkan’ı caminin hemen yanında denize atlayarak intihar etmek isterken yakaladı.

CEHENNEM KORKUSU

Polis tarafından ifadesinin alınması için karakola götürülen Fatih Özkan ilk ifadesinde annesinin içine şeytan girdiği için öldürdüğünü söyleyerek, “Annemi şeytan olduğu için öldürdüm, milletin çocuklarını ebedi cehenneme sokmaktansa kendi annem babam dahi olsa kafasını gövdesinden ayırırım, kimseden talimat almadım pişman değilim. Yine olsa yine aynı şeyi yaparım” dedi.

ÇIĞLIĞI DUYUP GİTMEDİLER

Cinayetin işlendiği apartmanda oturanlar da anne oğlun sık sık kavga ettiklerini cinayet günü de saat 14.00 sıralarında evden yaşlı kadının çığılığını duyduklarını ancak böyle bir olaya ihtimal vermediklerini söyledi. Yaşlı kadının kesilen başı ve evinde bulunan bedeni otopsi için Adli Tıp Morgu’na gönderildi. Otopsinin ardından Saniye Özkan yakınları tarafından Habipler Yayla Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

BİR CANİNİN PORTRESİ

Daha önce de annesini sık sık öldürmekle tehdit ettiği öğrenilen Fatih Özkan’ın psikolojik tedavi gördüğü ve uyuşturucu madde bağımlısı olduğu bildirildi. Saniye Özkan katili olan oğlu Fatih Özkan ve diğer oğlu Can Özkan ile birlikte oturuyordu. Zonguldak’taki maden işletmelerinden emekli olduktan sonra ailesiyle birlikte İstanbul’a yerleşen babaları İbrahim Özkan 3 yıl önce ölmüştü. Babalarının ölümünden sonra kardeşlerle anneleri Saniye Özkan ilgileniyordu. 4 çocuklu Saniye Özkan’ın diğer iki çocuğu ise kendisinden ayrı yaşıyordu. Anne katili cani Fatih Özkan, bir tekstil atölyesinde çalışırken belindeki rahatsızlık nedeniyle işten ayrıldı. Annesinin Yeşilkart aldığı Özkan, bel fıtığı tedavisi görüyordu. Madde kullanmaya başladıktan sonra psikolojik problemleri de baş gösteren Özkan’ın son dönemlerde annesini sıklıkla öldürmekle tehdit ettiği yakınlarınca ifade edildi. Oğlu tarafından vahşice öldürülen 60 yaşındaki Saniye Özkan’ın içe dönük bir kadın olduğu belirtildi.

Mete YIlmaz-İstanbul

Ayşe Gür Teke
Yönetici Yardımcısı

Sülale: Dervişler..

« Yanıtla #1 : 08 Şubat 2008, 17:01:41 »

ALLAHIM KULLARIN SENİ BIRAKSADA SEN KULLARINI BIRAKMA..SENDE BIRAKIRSAN KULLARIN HAYATI KALDIRAMIYOR..DOGRU YOLLARDAN AYIRMA  ŞAŞIRTMA KULLARINI YARABBİ...AKLIMIZ SANA EMANET...

Güven tek kullanımlıktır
Mehmet Sayın
Aliçerçili
*

« Yanıtla #2 : 08 Şubat 2008, 18:06:47 »

Kocasını döve döve öldürdü 8 Şubat 2008

MANİSA'nın Turgutlu İlçesi'nde, 3 çocuk annesi 40 yaşındaki Fatma Demir, çalıştıkları besi çiftliğinde, kendisine sürekli dayak attığını ileri sürdüğü eşi 40 yaşındaki Adnan Demir'i direğe bağladıktan sonra sopayla döverek öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alındı.

Olay, Turgutlu Ovası, Kumağılı Mevkisi'ndeki besi çiftliğinde bugün saat 12.00 sıralarında meydana geldi. Çevredekiler, besi çiftliğinin ahırındaki direğe bağlanarak, feci şekilde dövülerek öldürülmüş bir erkek cesedi görerek, olayı jandarmaya bildirdi.

Olay yerine giden jandarma ekipleri, Adnan Demir'in direğe iple bağlandıktan sonra, sopayla dövülerek öldürüldüğü belirledi. Demir'in cesedi, olay yerinde jandarmanın ve savcının yaptığı incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Turgutlu Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

Jandarma yaptığı araştırmanın ardından Adnan Demir'in eşi Fatma Demir'i gözaltına aldı. Sorgulanmak üzere Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen Fatma Demir'in ifadesinde, eşini kendisini sürekli dövdüğü için öldürdüğünü söylediği öğrenildi. Demir çiftinin çiftlikte çocukları 10 yaşındaki Ebru ve 8 yaşındaki Ahmet'le birlikte yaşadıkları öğrenildi. Çiftin bir çocuklarının da evli olduğu ve Manisa'da oturduğu belirtildi.

Tuncel YILMAZ/TURGUTLU (Manisa), (DHA)

« Son Düzenleme: 08 Şubat 2008, 18:13:50 Gönderen: Mehmet Sayın » Logged

Mehmet Sayın
Aliçerçili
*

« Yanıtla #3 : 08 Şubat 2008, 19:03:29 »

Hiçbir eğitimleri ve tecrübeleri olmadığı halde, sırf maddi hırsları yüzünden insanların canlarını tehlikeye atabilen kişiler vardır. Yandaki kupürlerde görülenler, Allah korkuları olmayan ve bu yüzden insan hayatına değer vermeyen bu gibi kişilere sadece birkaç örnektir

Gerçekte imkan olduğu halde, sırf gerekli şekilde organize olunamadığı ve imkanlar akılcı bir şekilde kullanılmadığı için bugün birçok insan hastanelerde zor şartlar altında tedavi edilmektedir. Kimileri ise parasızlık nedeniyle hiç tedavi olamamaktadır.

Karşılık Beklemeden İyilikte Bulunmak

Allah korkusu olan bir insan aynı zamanda vicdanına uyan ve daima Kuran ahlakına uygun hareket eden bir insandır. Kuran'da tüm insanlara karşılıksız olarak hayır işlemeleri, insanlara yardım etmeleri, onlara güzel bir yaşam sunmaya çalışmaları emredilir. Bir ayette "Daha çok istekte bulunmak için iyilik yapma." (Müddessir Suresi, 6) emriyle, insanın yaptıklarında dünyevi bir çıkar gözetmemesi gerektiğine dikkat çekilmiştir. Allah'ın bu emirlerine uyan ve yaptıklarından dünyevi bir karşılık beklemeyen bir insanın tek bir amacı vardır; o da Allah'ın kendisinden razı olması, onu cennete layık bir kul olarak kabul etmesidir.

Karalar
Aliçerçili
*

Sülale: karalar

« Yanıtla #4 : 08 Şubat 2008, 19:44:47 »

valla bu haberlerin ustune.biraz once televizyonda gosterdi adamlar 10 senedir sahte doktorluk yapiyorlarmis!! acaba 10 senede kac kisiyi yanlis teshis ettiler
Mehmet Sayın
Aliçerçili
*

« Yanıtla #5 : 08 Şubat 2008, 21:36:27 »

valla bu haberlerin ustune.biraz once televizyonda gosterdi adamlar 10 senedir sahte doktorluk yapiyorlarmis!! acaba 10 senede kac kisiyi yanlis teshis ettiler

Soner korkacaksın Allah dan korkmayandan

Mehmet Sayın
Aliçerçili
*

« Yanıtla #6 : 22 Şubat 2008, 21:30:22 »

7 günlük bebeği sokağa bıraktılar

Eskişehir'de, bir apartmanın önünde battaniyeye sarılı yanında emzik ve biberonu da olan 7 günlük bir bebek bulundu.
22 Şubat 2008 18:26

Alınan bilgiye göre, Cumhuriye Mahallesi Müderris Sokağı'nda bir apartmanın önüne battaniyeye sarılı halde terk edilen ve yanına biberon ile emzik de konulan bir bebek olduğunu fark eden vatandaşlar, polise haber verdi.

Polislerin çağırdığı 112 ambulansıyla Eskişehir Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne götürülen bebek bakıma alındı. 7 günlük ve cinsiyeti kız olduğu belirlenen bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Polis ekipleri, bebeği terk eden kişi ya da kişilerin yakalanması için araştırma başlattı.

Penguenler yavrularını soğuktan korumak için aylarca ayaklarının üzerinde taşırlar.

İnsan yavrusunu terk ederken Peguenler yavrularını soguktan korumak için aylarca kıpırdamadan yemeden içmeden bekliyor

Yorum sizin

Penguenler avlanmaya giderlerken, yavrularını birarada bırakırlar. Böylece yavrular birbirlerine sokularak soğuktan korunurlar. Peki penguenler döndüklerinde yavrularını nasıl tanırlar? Allah, penguenleri birbirlerini seslerinden tanıyabilme yeteneği ile yaratmıştır. Bu sayede birbirinin tıpatıp aynısı olan penguenler, yavrularını ve eşlerini kolaylıkla tanıyabilirler.
« Son Düzenleme: 22 Şubat 2008, 21:39:33 Gönderen: Mehmet Sayın » Logged

Ayşe Gür Teke
Yönetici Yardımcısı

« Yanıtla #7 : 22 Şubat 2008, 21:37:44 »

ALLAHIM YA NASIL İNSAN BUNLAR..NASIL VİCDAN..NASIL ANA BUNLAR YA..ALLAHIM....

Güven tek kullanımlıktır
Karalar
Aliçerçili
*

Sülale: karalar

« Yanıtla #8 : 24 Şubat 2008, 18:18:53 »

Mehmet abi dedigin gibi Allah korkusu olmayan her seyi yapar...
Öksüz
Aliçerçili
*

Sülale: Bozkırlı

« Yanıtla #9 : 25 Şubat 2008, 11:35:49 »

Bilezikleri vermediği için öldürdüm" 

Evinde ölü bulunan 19 yaşındaki Pınar Keskin’in katili, 20 gün önce evlendiği kocası çıktı

.
Cani koca “Düğün borçları için bileziklerini istedim, vermeyince öldürdüm” dedi

Amasya’nın Merzifon İlçesi’nde geçen Cuma günü evinde bıçaklanarak öldürülmüş olarak bulunan 20 günlük gelin Pınar Keskin’in katil zanlısı olarak, içlerinde eşi Ali Keskin’in de bulunduğu 3 kişi gözaltına alınmıştı.

“Düğünde borçlandım”

İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde çapraz sorguya alınan Ali Keskin, 20 günlük eşini bileziklerini vermediği için öldürdüğünü itiraf etti: “Düğün masrafları yüzünden borcum vardı. Eşimden borçlarımı ödemek için düğünde takılan bilezikleri istedim. Ancak kendisi vermek istemedi ve kavga ettik. Kavga sırasında bana küfür ve hakaret edince kendimi kaybettim ve onu öldürdüm. Daha sonra da bilezikleri alıp dışarıya çıktım. Bir süre sonra hiçbir şey olmamış gibi geri geldim. Kapıyı kırarak içeriye girdim. Ardından da polisi arayarak eşimin öldürüldüğünü haber verdim. Bilezikleri bozdurup borçları kapatacaktım. Eşimi bir kızgınlık anında öldürdüm. Şimdi çok büyük pişmanlık yaşıyorum.”

“HIRSIZLIK SÜSÜ VERDİM”

20 günlük eşini öldürdüğünü itiraf eden gözü dönmüş koca Ali Keskin, “Hırsızlık süsü vermek için olay sonrası evi de dağıttım” dedi. Keskin cezaevine konulurken, olayla ilgili gözaltına alınan 2 kişi ise serbest bırakıldı.

Vatan 

Söylediklerinize dikkat edin; düşüncelere dönüşür...
Düşüncelerinize dikkat edin; duygularınıza dönüşür...
Duygularınıza dikkat edin; davranışlarınıza dönüşür...
Davranışlarınıza dikkat edin; alışkanlıklarınıza dönüşür...
Alışkanlıklarınıza dikkat edin; değerlerinize dönüşür...

Gandhi
Öksüz
Aliçerçili
*

Sülale: Bozkırlı

« Yanıtla #10 : 25 Şubat 2008, 11:44:24 »

Allah korkusunun olmamasının bir insanın üzerinde yapacağı en büyük tahribatlardan biri, vicdansızlıktır. Vicdansız insanlar acı çeken, zor durumda olan insanlara yardım etmek için çaba harcamazlar

Karşılık Beklemeden İyilikte Bulunmak

Allah korkusu olan bir insan aynı zamanda vicdanına uyan ve daima Kuran ahlakına uygun hareket eden bir insandır. Kuran'da tüm insanlara karşılıksız olarak hayır işlemeleri, insanlara yardım etmeleri, onlara güzel bir yaşam sunmaya çalışmaları emredilir. Bir ayette "Daha çok istekte bulunmak için iyilik yapma." (Müddessir Suresi, 6) emriyle, insanın yaptıklarında dünyevi bir çıkar gözetmemesi gerektiğine dikkat çekilmiştir. Allah'ın bu emirlerine uyan ve yaptıklarından dünyevi bir karşılık beklemeyen bir insanın tek bir amacı vardır; o da Allah'ın kendisinden razı olması, onu cennete layık bir kul olarak kabul etmesidir.
« Son Düzenleme: 25 Şubat 2008, 11:47:02 Gönderen: Öksüz » Logged

Söylediklerinize dikkat edin; düşüncelere dönüşür...
Düşüncelerinize dikkat edin; duygularınıza dönüşür...
Duygularınıza dikkat edin; davranışlarınıza dönüşür...
Davranışlarınıza dikkat edin; alışkanlıklarınıza dönüşür...
Alışkanlıklarınıza dikkat edin; değerlerinize dönüşür...

Gandhi
Hasan Dursun
Aliçerçili
*

Sülale: Ben Soğucaklıyım.bize Paşalar Derler.

Ölüm ve ötesi

« Yanıtla #11 : 25 Şubat 2008, 14:22:05 »

ALLAHIM KULLARIN SENİ BIRAKSADA SEN KULLARINI BIRAKMA..SENDE BIRAKIRSAN KULLARIN HAYATI KALDIRAMIYOR..DOGRU YOLLARDAN AYIRMA  ŞAŞIRTMA KULLARINI YARABBİ...AKLIMIZ SANA EMANET...

Amin...

Farzetki öldün ve kabrinin ilk gecesi..
Mehmet Sayın
Aliçerçili
*

« Yanıtla #12 : 26 Şubat 2008, 10:19:21 »

Bebeğini öldür, aile planlamasına katıl
 Sachsen-Anhalt eyaletinin başbakanı kendi ipini kendi çekti: Bebeğin öldürülmesi aile planlamasının parçası

Almanya’nın Sachsen-Anhalt eyaletinin Hıristiyan Demokrat Partili (CDU) Başbakanı Wolfgang Böhmer’in Focus dergisine verdiği röportajı ülkenin siyasi gündemine bomba gibi düştü. Son dönemler özellikle eski Doğu Almanya (DDR) kökenli kadınların çocuklarını öldürmesi olayına değinen Böhmer, “Bu olaylar DDR zihniyetinin bir parçası. Bebekleri öldürmek Doğu Alman kökenli kadınlar için çocuklarından kurtulmanın en kolay yolu. DDR’da 1972 yılında kürtaj 12 haftaya kadar serbest bırakılmıştı. Kadınlar hiç düşünmeden bu yola başvurmuşlardı ve bu zihniyet hâlâ daha acı bir şekilde devam ediyor” dedi. Bu sözler, ülkenin gündemine oturdu ve birçok politikacı Böhmer’in istifasını istedi.

9 BEBEĞİNİ SAKSIYA GÖMDÜ: Frankfurt’ta yaşayan 42 yaşındaki Sabine H., 9 tane yeni doğan bebeğini öldürdükten sonra saksılara gömdü. 15 yıl hapis cezası alan Sabine, bebeklerini kendi başına evinde doğurdu.

SEVİŞMESİ KESİLMİŞ: Brandenburg’da yaşayan Susanne S. (23), erkek arkadaşıyla seks yaparken ağlayan 5 aylık oğlu Justin’i alçılı koluyla döverek öldürdü. Önce suçu erkek arkadaşına attı, sonra olayı itiraf etti.

KÖPEĞE DAHA İYİ BAKTI: Ulrike D. (19) köpeği ve iki kedisini ihmal etmedi. Ancak 6 aylık oğlu Florian’ı aç bıraktı. Bebek öldüğünde 2 kiloydu. Tutuklanan Ulrike D. ölüme sebebiyetten yargılanıyor. TORBADA BOĞDU: Brandenburg’lu Anne G. (21), banyoda doğurdu. Ailesi ağlamasını duyar diye bebeği plastik bir torbanın içine koyup ağzını bağladı. Bebek havasızlıktan öldü.

DIŞ HABERLER

Mehmet Sayın
Aliçerçili
*

« Yanıtla #13 : 26 Şubat 2008, 10:34:42 »

BORÇLARINI ÖDEMEK İÇİN ÖLDÜRMÜŞ
Ev sahibi ile kızını kemerle boğdu
Öğretmenlik için atama bekleyen genç kadın, ev sahibi ile ev sahibinin 4 yaşındaki kızını öldürdü

REŞİT ÇELEBİOĞLU Kilis DHA

Kilis'te Eğitim Fakültesi mezunu olan ve öğretmenlik için atama bekleyen Yasemin Mülhim (23), ev sahipleri, iki çocuk annesi Remziye Serdengeçti (32) ile kızı Hande Nur'u (4) kemerle boğarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklandı.
Yasemin Mülhim, motosiklet tamircisi eşi ile birlikte üç ay önce Canpolat Mahallesi Tekye Sokak'ta oturan Serdengeçti'nin evinin üst katını kiralayıp taşındı. İddiaya göre Mülhim, cumartesi Serdengeçti'nin evine oturmaya gitti. Mülhim, Serdengeçti'ye küçük Hande Nur'u sevmek istediğini söyleyerek odasına geçti.
İddiaya göre zanlı bu sırada eline geçirdiği bir kemerle küçük kızı boğmaya kalkıştı. Hande Nur'un çığlıkları üzerine odaya koşan Serdengeçti, şoke oldu. Mülhim, bu kez olayı gören Remziye Serdengeçti'ye saldırdı ve Serdengeçti'yi aynı kemerle boğarak öldürdü. Daha sonra annesi gözleri önünde öldürülen ve gözyaşlarına boğulan küçük Hande Nur'u da banyoya götürüp boğdu. Mülhim, ev sahibinin kolundaki 6 bileziği, parmağındaki yüzük ve kulağındaki küpeyi, ardından da yatak odasındaki altın setini alarak evine çıktı. Olay Serdengeçti'nin kız kardeşi Melek Deniz'in ablasını ziyareti üzerine ortaya çıktı.

İtiraf etti
 Olayın ardından üst katta oturan kiracı Mülhim ile eşi Selahattin Mülhim gözaltına alınırken evlerinde yapılan aramada Serdengeçti'ye ait altınlar bulundu.
Psikolojik durumunun bozuk olduğu belirtilen Mülhim'in, eşinden gizli olarak borç yaptığı ve bunları ödemek için cinayeti işlediğini itiraf ettiği belirtildi. Mülhim, çıkarıldığı mahkemece "kasten adam öldürmek" ve "yağma" suçlarından tutuklandı. Selahattin Mülhim serbest bırakıldı.

Ayşe Gür Teke
Yönetici Yardımcısı

« Yanıtla #14 : 26 Şubat 2008, 11:09:27 »

BUNLAR ZATEN İNSAN DEGİLLER..İNŞALLAH NEREYE DEGİL CEHENNEME GİDERLER...

Güven tek kullanımlıktır
Sayfa: 1 2 3 »
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!