21 Nisan 2026, 00:54:02 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Bağlantılar Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: 1
  Yazdır  
Gönderen Konu: sitede niye kimse kimseyle konuşmuyo  (Okunma Sayısı 8156 defa)
Murat
Aliçerçili
*

Sülale: hatıpel

« : 22 Eylül 2007, 22:24:26 »

köylülerim köyümüzün bir çok köyün sahip olmadığı bir derneği ve sitesi var. site üye sayısı 380 ama sitemizde birde sohbet sayfası olmasına rağmen kimse, kimse ile konuşmuyo. sadece resim eklenen yazı ve fıkra eklenen bir site görüntüsünde. günün belli saatlerinde girebilen tüm aliçerçililer girsede sohbetler edilse tanışılsa daha anlamlı olmaz mı??? saygılar...
İbrahim Vural
Aliçerçili
*

Sülale: Vural

Galatasaraylı dogru yoldadır:D

« Yanıtla #1 : 22 Eylül 2007, 23:35:50 »

demesı cook kolay kardesım hep bende bunu bole dusunuyodum  ama kımse yoq ben cok sohbet odasında cok kısı ıle konustum sende o gorunume yardım cı olsan bısı ler yassan cok gsel olur:)
Murat
Aliçerçili
*

« Yanıtla #2 : 23 Eylül 2007, 17:34:54 »

ibrahim vural kardeşim bu birköy sitesi kuruluş amacı insanların birbiri ile tanışması kaynaşması. fıkra ve diğer konularda yazılar elbet olacak ama böyle şeyler diğer sitelerde bol bol var. site girilip sohbet edilebilen köyün sorunlarının aliçerçililerin dışarda yaşadıkları sorunların konuşulduğu çözümbulunduğu bir site olmalı. site üye sayısı 380 kim kaç kişiyi tanıyor bu sitede kaç kişi ile görüşüyor. burdan tanışıp kaç kişi internet ortamında değil normal hayatında görüşüyor. benim anlatmak istediğim bu. saygılar sunuyorum herkese...
İbrahim Vural
Aliçerçili
*

« Yanıtla #3 : 25 Eylül 2007, 13:35:03 »

abı hayal kuruyosun be saygılar bunları bana deıl ramazan abime soliceksin dusuncelerin gusel  ama olmuyo ıste=)
Ramazan Oğuz
Yönetici

Sülale: Karalar

« Yanıtla #4 : 25 Eylül 2007, 17:43:39 »

İbrahimciğim niye hayal olsunki, bak seninle nasıl tanıştıysak, ben çok kişiyle tanıştım.
Murat abinin dediklerine herkes cevap verirse herkes birbirini tanıyıp kaynaşa bilir.
Mesela bir örnek Hakan Boran abinle tanıştık. İstanbula geldiğinde de kendisiyle buluştuk. Kendisi Antalya da oturmakta.

İbrahim Vural
Aliçerçili
*

« Yanıtla #5 : 29 Eylül 2007, 02:23:06 »

Ama abi haklısnız ama olması çok zor bişey aslında benim aklıma bısıler geliyo ama kaynasmak acısından solesem mı acabaa die dusunuyom Ney Ney Ney Ney
Murat
Aliçerçili
*

« Yanıtla #6 : 29 Eylül 2007, 14:07:15 »

ibrahimcim tabi söle. niye sölesemmi diye düşünüyon ki??? ama ibrahim bende umutsuzluğa düştüm çünkü kaç gündür bu konu var sitede kimse görüş belirtmiyo. neyse sana teşekkür ediyorum fikirlerin için ve ramazan abime de.
İbrahim Vural
Aliçerçili
*

« Yanıtla #7 : 29 Eylül 2007, 20:19:45 »

yha yemek gibi bişi olsa gusel olur dıektım ama vermısler zaten yemek yha ama sadece sıte ıcın olanı olsa sper olur=)
Karalar
Aliçerçili
*

Sülale: karalar

« Yanıtla #8 : 01 Ekim 2007, 12:37:22 »

evet bak her kes yazarak konusarak tanisip kaynasacak.mesela beni taniyormusunuz??kimim ben ??
İbrahim Vural
Aliçerçili
*

« Yanıtla #9 : 01 Ekim 2007, 13:25:34 »

son oguz =)=)=)=)=)=)
Karalar
Aliçerçili
*

Sülale: karalar

« Yanıtla #10 : 06 Şubat 2008, 23:20:33 »

Evet sitemiz Mehmet Sayin abimiz ve Menzilli kardesimizin katilimlariyla daha bir hareketlendi Allah onlardan razi olsun.bu konuda biz Alicercililere dusen mesajlarimizla ve yorumlarimizla destek olmak..sitemizi daha bir hareketlendirmek , paylasimi arttirmak ,birbirini tanimayan akrabalari, koyluleri bir araya getirmek  icin guzel mesajlarinizi ve yorumlarinizi bekliyoruz.
İbrahim Vural
Aliçerçili
*

« Yanıtla #11 : 07 Şubat 2008, 23:30:27 »

yaaa:D
Mehmet Sayın
Aliçerçili
*

Sülale: Meyreli

« Yanıtla #12 : 07 Şubat 2008, 23:42:15 »

yaaa:D

konuşalım ibrahim nasılın iyimisin sitemizi mesaJlarımızlada  zenginleştirelim iyi olmazmı ibrahim sevgiler

Ahmet Uçar
Aliçerçili
*

Sülale: Hatiblar ..hatibel.davulcu Ahmet,in Son Oğlu.

« Yanıtla #13 : 20 Şubat 2009, 18:50:34 »

köylülerim köyümüzün bir çok köyün sahip olmadığı bir derneği ve sitesi var. site üye sayısı 380 ama sitemizde birde sohbet sayfası olmasına rağmen kimse, kimse ile konuşmuyo. sadece resim eklenen yazı ve fıkra eklenen bir site görüntüsünde. günün belli saatlerinde girebilen tüm aliçerçililer girsede sohbetler edilse tanışılsa daha anlamlı olmaz mı??? saygılar...

..

BİRGÜN GELECEK BİZDE BU DÜNYADAN GÖÇ EYLEYECEGİZ ELBET SANA GERİ DÖNECEGİZ YARAB...
Sayfa: 1
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!