|
Ramazan Oğuz
|
 |
« Yanıtla #255 : 08 Nisan 2012, 10:29:46 » |
|
Zeki Yılmaz kardeşimin doğum gününü kutluyor, Sevdikleri ile mutlu ,sağlıklı nice yıllar dilerim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ramazan Oğuz
|
 |
« Yanıtla #256 : 17 Nisan 2012, 00:38:22 » |
|
Bahadır TOSUN kardeşimizin doğum gününü kutluyor, Sevdikleri ile sağlıklı, mutlu nice yıllar dilerim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ramazan Oğuz
|
 |
« Yanıtla #257 : 21 Nisan 2012, 20:41:20 » |
|
Nuri NAMAL kardeşimizin doğum gününü kutluyor, Sevdikleri ile sağlıklı, mutlu nice yıllar dilerim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ramazan Oğuz
|
 |
« Yanıtla #258 : 25 Nisan 2012, 00:16:10 » |
|
Yeğenim Ahmet Furkan Oğuz'un doğum gününü kutluyor, Sevdikleri ile mutlu ,sağlıklı nice yıllar dilerim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ramazan Oğuz
|
 |
« Yanıtla #259 : 01 Mayıs 2012, 23:55:38 » |
|
Mustafa Yavuz kardeşimizin doğum gününü kutluyor, Sevdikleri ile sağlıklı, mutlu nice yıllar dilerim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ayşe Gür Teke
|
 |
« Yanıtla #260 : 05 Mayıs 2012, 19:17:20 » |
|
sitemiz emektarlarından mehmet sayın abi dogum gününüz kutlu olsun... güzel paylaşımlarınızı özledik...
|
|
|
|
|
|
Güven tek kullanımlıktır
|
|
|
|
Ramazan Oğuz
|
 |
« Yanıtla #261 : 05 Mayıs 2012, 20:33:26 » |
|
Mehmet Sayın abimizin doğum gününü kutluyor, Sevdikleri ile birlikte sağlıklı, mutlu nice yıllar dilerim. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ramazan Oğuz
|
 |
« Yanıtla #262 : 09 Mayıs 2012, 00:08:16 » |
|
Murat Emir arkadaşımızın doğum gününü kutluyor, Sevdikleri ile birlikte sağlıklı, mutlu nice yıllar dilerim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ramazan Oğuz
|
 |
« Yanıtla #263 : 10 Mayıs 2012, 18:44:37 » |
|
Ali Erdem Aksöz kardeşimizin doğum gününü kutluyor, Sevdikleri ile birlikte sağlıklı, mutlu nice yıllar dilerim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ramazan Oğuz
|
 |
« Yanıtla #264 : 10 Mayıs 2012, 18:44:59 » |
|
Fatih Ceran kardeşimizin doğum gününü kutluyor, Sevdikleri ile birlikte sağlıklı, mutlu nice yıllar dilerim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ramazan Oğuz
|
 |
« Yanıtla #265 : 15 Mayıs 2012, 20:52:10 » |
|
Mevlüd Ün kardeşimizin doğum gününü kutluyor, Sevdikleri ile birlikte sağlıklı, mutlu nice yıllar dilerim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ramazan Oğuz
|
 |
« Yanıtla #266 : 19 Mayıs 2012, 14:11:36 » |
|
Zeynep Dayan kardeşimizin doğum gününü kutluyor, Sevdikleri ile birlikte sağlıklı, mutlu nice yıllar dilerim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ramazan Oğuz
|
 |
« Yanıtla #267 : 22 Mayıs 2012, 17:57:48 » |
|
Esra Özarslan kardeşimizin doğum gününü kutluyor, Sevdikleri ile birlikte sağlıklı, mutlu nice yıllar dilerim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mustafakurt
Aliçerçili
Sülale: Meyreden Kurtlar
|
 |
« Yanıtla #268 : 25 Mayıs 2012, 09:26:42 » |
|
Mustafa Kurt Bugün Doğum Günüm 05.25. 1954 .Bana sormadılar Zevk,leri İçin sefaya daldılar Nasıl büyür Bakarız diye aldılarmadılar
Bunlar anam ve babam Cahil desem Ama sanmam Mademki bu zevki tadacan Hiçmi aklın yok be eyy ANAM
Elli yaşında beni doğurup da Macera arayacan Sonra yoksulluk diye ağlayacan Beş tane çocuk nasıl bakacan Allah rahmet eylesin cefakar Anam
Baba zevki sefa herif,yaa Anne köle mahkum hayatta Bir bir bir bir sonu mustafa İster topla ister çıkar sonuç yokluk olsada olmasada
Dostlar başbakanımız üç olsun der Bunlar ne giyerler neyer ne içerler Gaye geleceğe yatırım seçimler Sormaz kasım paşalım Ya geçim
Mustafa kurt. dostlar Az ve özolsun Sizüzerinize Almayınız
Bir çocuk yarar iki Karar üç Zarar Dört çingene yarar Beş benim gibi Mustafalar
mustafa kurt. izmir buca.25.5.2012. Cuma.
bugün doğum günüm ağustos’un 13’ü 24 yıl önce gözlerimi açtığım ve ölüme biraz daha yaklaştığım gün …
zaman nasılda akıp gidiyor daha dün gibi ilkokul yıllarım yakalık taktığım ve önlük giydiğim o günler daha dün gibi … hatırlıyorum da; çocukken ne de çok mutluydum üşüyen bedenimi saracak bir annem mahallenin çocuklarını şikayet edebilecek bir babam ve can arkadaşlarım vardı benim eskiden ve birde ölümüne mahalle kavgaları … sopa ve sapan tutan ellerimiz vardı kanayan ve yaralayan yanımızdı bizi ayakta tutan ve bir de yüreğimiz! …
eskiden gidip dertleşeceğim bir ninem tezgahtan şeker çalıp, şakalaşacağım bakkal seyit muskasını boynumda taşıdığım babaannem vardı … ne kimseye verecek hesabım ne de ezilen bir yüreğim vardı … doğruya o zamanlar her şey hesapsızdı hesapsız arkadaşlıklar hesapsız dostluklar ve hesapsız çocukça sevdalarım vardı benim …
bu gün doğum günüm ağustos’un 13’ü yani yaş 24 yani bora yani tufan yani kavganın tam ortası …
ne hesapsız dostluklar kaldı geriye ne ana ne baba ne de yar … ne arayan ne soran ne de doğum günümü kutlayanlar …
bu gün doğum günüm ağustos’un 13’ü yani yaz yani sıcak yani alabildiğine yalnızlık …
Ahmet Rıza Korkut
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 25 Mayıs 2012, 09:28:51 Gönderen: Mustafakurt »
|
|
|
|
|
|
Ramazan Oğuz
|
 |
« Yanıtla #269 : 27 Mayıs 2012, 14:39:30 » |
|
Mehmet Tekçe kardeşimizin doğum gününü kutluyor, Sevdikleri ile birlikte sağlıklı, mutlu nice yıllar dilerim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|