26 Temmuz 2026, 13:45:42 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Bağlantılar Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: 1
  Yazdır  
Gönderen Konu: Türk milleti nerede...  (Okunma Sayısı 2383 defa)
Murat
Aliçerçili
*

Sülale: hatıpel

« : 23 Temmuz 2007, 21:10:17 »

köylülerim büyüklerim küçüklerim öncelikle hepinizin geçmiş kandili mübarek olsun önce vatana sonra sizlere hayırlar getirsin inşallah. geçenlerde bölücülerden leyla zana isimli kadının ığdır da bi konuşmasında türkiye nin artık eyaletlere bölünmesi gerektiğini ve ankara nın bunu gerçekleştirme zamanının geldiğini. söyledi. ve ardından aynen aktarıyorum ''İnancım şu ki söylediklerime bugün kızanlar, 5 ya da 10 yıl sonra bunu gerçekleştirecek ve uygulayacaklar'' dedi. vay benim milletim ki seçim telaşından mıdır nedendir? tek allah kulu bu sözlere en ufak tepki göstermedi. cumhurbaşkanlığı seçiminde alanları dolduran milyonlar nerede acaba. olmayan şeriat tehlikesi karşısında cumhuriyet kurtarıcılığı yapanlar bu yarım akıllı kadının söylediklerine niye bi tepki göstermedi. benim diyeceğim şu köylülerim. iş artık çığırından çıkıyor bu ve bunun gibi bölücülere dur demenin vakti geldi geçiyor.artık bunlara gereken cevabı biz vermek zorundayız. zira hakkını kuvvetlendirmeyenler kuvvete hak demek zorunda kalırlar. kuvvete hak demek zorunda kalmamak adına hakkımızı güçlendirelim. buda bu forumda başlar başka forumda başlar belki sokaklara alanlara yayılır taşar. milletin hele türk milletinin önünde hiç bir güç duramaz ki. bi avuç kendini bilmez dış güç yalağı dursun. neyse kafanızı şişirdim. artık cevap verme zamanı geldi. ne olur duyarlı olalım. hepinizi saygıyla selamlıyorum. allah'a emanet olun...

Sayfa: 1
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!