23 Nisan 2026, 09:34:28
Merhaba,
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
üye olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular
:
Ana Sayfa
Yardım
Ara
Takvim
Bağlantılar
Giriş Yap
Genel Konular
>
Dernek
>
Kamuoyuna duyuru!
Sayfa:
1
« önceki
sonraki »
Yazdır
Gönderen
Konu: Kamuoyuna duyuru! (Okunma Sayısı 3266 defa)
Ahmet Uçar
Aliçerçili
Sülale: Hatiblar ..hatibel.davulcu Ahmet,in Son Oğlu.
Kamuoyuna duyuru!
«
:
15 Eylül 2011, 14:30:06 »
Degerli ALİÇERÇİLİ köylülerimiz ALİÇERÇİ KÖYÜ YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ Kuruldugu günden buyana tüm köylülerimizin katkılarıyla faliyetlerine devam etmektedir; yaklaşık olarak 5 yıldır köylülerimizi bir araya getirerek kaynaştırarak köyümüzde piknikler düzenleyerek güzel bir oluşumun başlangıcı içerisine girmiş bulunmaktadır yapılan pikniklerde bazen olumlu bazen olumsuz eksikler görülebilmektedir bu eksiklerin en ufak ayrıntısına kadar dernek yönetimimiz kendi aralarında yaptıkları toplantılarda istişare ederek puroblemlerin çözümü konusunda ve daha negibi degişikler yapılabilmesi hakkında elimizdeki imkanlar dogrultusunda çözümler üretmekteyiz.
Sizlerin eleştirilerine ve görüşlerine herzaman açıgız bundan hiçkimsenin kuşkusu olmasın fakat siz degerli köylülerimizinde sitemizden takib ettiginiz gibi son zamanlarda birkac kişi kendi kimriklerini saklayarak dernegimize ve dernek yöneticilerimize agır ifadeler kullanarak dernek ve site yöneticilerini af edersiniz salak yerine koyarak akıl vermeye çalışmaktadırlar bu kişilerin ALİÇERÇİ KÖYÜYLEN uzaktan yakından alakaları olmadıgı ve derneğin onca faliyetlerini yapılan güzel hizmetleri yok sayarak piknikteki birtakım eksikleri öne sürerek derneğinizi ve yönetimimizi küçük düşürecek yazılar yazarak kamuoyu oluşturmak istemektedirler. Bir atasözündeki gibi. (BEN PİRİNCİN İÇİNDEKİ SİYAH TAŞTAN KORKMAM BEYAZ TAŞTAN KORKARIM)misali bazı köylülerimizde bu kişilere bilmeyerek destek verdikleri görülmüştür ne yazıkki! oysaki bu tür kişilerin amaçları yazılarından bellidir.ALİÇERÇİLİLER olarak butür kişilere pirim vermeyelim lütfen.
Bizler kendi yagımızda kavrulmamızı şimdiye kadar becermişizdir! bundan sonrada herzaman becerrmeye ALLAH ın izni ve siz degerli ALİÇERÇİLİLERİN destegiyle devam edecegiz;bu dernek herzaman ayakta durmaya devam edecektir. Şimdiyekadar bu dernek kuruldugu günden beri fazla sürmez bu dernek 1 yıl içinde kapanır diyenlere' bu yönetimden bir cacık olmaz! diyenlere Siz ALİÇERÇİLİ köylülerimiz 5 buçuk yıldır faliyet gösteren derneğinize destek vererek en güzel cevabı vermiş bulunmaktasınız..Sizlere ALİÇERÇİ KÖYÜ YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEGİ YÖNETİMİ ADINA verdiginiz desteklerden ve bize duyulan güvenden dolayı teşekkür eder saygılar sunarız..
Yönetim kurulu adına başkan
Abdullah yüksel
«
Son Düzenleme: 16 Eylül 2011, 21:27:17 Gönderen: Ahmet Uçar
»
BİRGÜN GELECEK BİZDE BU DÜNYADAN GÖÇ EYLEYECEGİZ ELBET SANA GERİ DÖNECEGİZ YARAB...
OsmanUyar
Aliçerçili
Sülale: Fakılar
Ynt: Kamuoyuna duyuru!
«
Yanıtla #1 :
17 Eylül 2011, 13:00:36 »
Bu son zamanlarda çıkan olumsuzluklardan dolayı Ramazan Oğuz beni suçlamıştır özel mesaj atarak fatoş bilirin benim olduğumu iddia etmektedir. Bu iftiralardan bir an önce dönüp özür dilenmesini bekliyorum aksi takdirde bu iş mahkemede son bulacaktır.
Ahmet Uçar
Aliçerçili
Sülale: Hatiblar ..hatibel.davulcu Ahmet,in Son Oğlu.
Ynt: Kamuoyuna duyuru!
«
Yanıtla #2 :
21 Eylül 2011, 22:00:30 »
Ben pirincin içindeki siyah taştan korkmam BEYAZ Taştan korkarım ..
Gerçektende güzel bir söz siyah taşlar beyaz pirincin içinde kendilerini hemen eleverirler. Beyaz taşlar ise dişimizin kırılmasına sebebiyet verebilir. Bu beyaz taşlar okadar tehlikeliki görüyorsunuz iki köylüyü karşı karşıya getire biliyor Osman uyar kardeşimizi küçüklügünden beri tanırım iyi bir aliçerçilidir böyle bir şeyleri yapa bilecegine hiç ihtimal vermiyorum.
Zaten butür yazıları ben hiç bir Aliçerçilinin yazacagınıda zannetmiyorum. Fatoş bilir denen şahısda hala kendi kimrigini açıklamayarak amacının ne oldugunu olayların ta başından belli etmiştirzaten.
«
Son Düzenleme: 21 Eylül 2011, 22:02:27 Gönderen: Ahmet Uçar
»
BİRGÜN GELECEK BİZDE BU DÜNYADAN GÖÇ EYLEYECEGİZ ELBET SANA GERİ DÖNECEGİZ YARAB...
Sayfa:
1
Yazdır
« önceki
sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:
Gitmek istediğiniz yer:
-----------------------------
Duyurular
-----------------------------
=> Genel Duyurular
=> Düğün Duyuruları