26 Temmuz 2026, 15:41:31 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Bağlantılar Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: 1
  Yazdır  
Gönderen Konu: TELEVİZYON KÜLTÜRÜYLE RAMAZAN OLURMU?  (Okunma Sayısı 3662 defa)
Abdulkadir
Yönetici Yardımcısı

Sülale: köy imamı

« : 11 Ağustos 2011, 07:38:11 »

BİR MÜSLÜMANIN uygun bir programdan istifade etmesi kadar dogal ne olabilir ki

ama tenkid etmemiz gereken ,kardeşlerimizi uyarmamız gereken bir husus var...:

SAHURDA TV,İFTARDA TV,ÖGLEN TV,İKİNDİ TV,GECE TV İYİ DE KARDEŞİM BİZ ELİMİZE NE ZAMAN
       KİTAP ALIP OKUYACAGIZ? ,RAMAZAN GELİP GEÇİYOR NE ZAMAN SECCADEYİ SERİP BİR DAMLACIK GÖZYAŞI AKITACAGIZ?ALLAH I DİLLERİMİZLE VE KALBİMİZLE NE ZAMAN ANACAGIZ?

İNSANLARIN BİR ÇOGU TV NİN RAMAZANINI KUTLARKEN KENDİ RAMAZANINI KAYBEDİYOR.
 (BİRDE KARTEL MEDYASININ HER RAMAZANDA YAPTIGI GİBİ BU SENEDE TERAVİ VARMIYDI YOKMUYDU? GİBİ
   İŞİ SULANDIRAN SORULARIN PEŞİNE DÜŞERSENİZ BU RAMAZANI KAYBETTİGİNİN GÖSTERGESİDİR)
Ayşe Gür Teke
Yönetici Yardımcısı

Sülale: Dervişler..

« Yanıtla #1 : 11 Ağustos 2011, 11:29:16 »

uyarılarınız için ALLAHc.c. razı olsun hocam......eski Ramazanın tadı yok diyenler Ramazanın tadını nelerle bozduklarının farkında degiller.....RABBİM HİKMETLERİYLE İLAHİ FEYZİYLE DOLU DOLU YAŞAMAMIZI NASİP ETSİN......GEÇEN HER DAKİKANIN KIYMETİNİ TEFEKKÜR EDEBİLMEK ÜZERE  ALLAH c.c. EMANET OLUNUZ..

Güven tek kullanımlıktır
Ömer Gül
Aliçerçili
*

Sülale: Gül (haci Mehmet Sulalesi)

« Yanıtla #2 : 11 Ağustos 2011, 13:39:14 »

Sevgili Kardeslerim

Insallah hepiniz bu Mübarek aylarda af edilen kullardan olursunuz .

Sizlere bir tek Nasihatim olacak.
Televizyon seyretmeyin, inanin hic bir sey kaybetmezsiniz. (Ben 8 Senedir "Spor programlari haric" seyretmiyorum)
Özellik le Din konusundaki tartisma programlari, Münafikliktan baska bir sey degil.
Dini Konularda Tartisma olmaz!!!!!!!!!!!
Acarsin Kurani Kerimi ve Ilmihalleri, Kafana takilan konuyu okursun ve ögrenirsin.
Sayet Okuman yazman yok ise ve bir dini konuyu ögrenmek istiyorsan, Imam a sor yok oda bilmiyor ise müftiye sor.
Bu Devlet'in Diyanet isleri baskanligi var, baska kuruma ve kisilere ihtiyac yok!!!!!!!!!!!
« Son Düzenleme: 11 Ağustos 2011, 13:40:51 Gönderen: Ömer Gül » Logged
Karalar
Aliçerçili
*

Sülale: karalar

« Yanıtla #3 : 11 Ağustos 2011, 21:19:26 »

O adam her sene gündeme gelebilmek için çeşitli uydurmalar yapmaya devam ediyor. sözde İlahiyat profosörü ama ağzından bir kere Peygamber Alleyisellam yada ( S.A.V) çıktığını görmedim!! Peygamber şöyle Peygamber böyle tövbe tövbe ...
Sayfa: 1
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!