12 Haziran 2026, 05:09:27 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Bağlantılar Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: 1
  Yazdır  
Gönderen Konu: Şahin ŞAHBAZ  (Okunma Sayısı 3544 defa)
Ramazan Oğuz
Yönetici

Sülale: Karalar

« : 01 Haziran 2007, 22:35:35 »

Duygularımın dostluk kokan dokunuşuyla ve en kalbi dileklerimle merhaba diyerek başlamak istiyorum ;hiç tanımadığınız halde beni sitenize üye yaptığınız için değerli kardeşim ..
     Bu bağlamda insancıllığınızın ve mütevaziliğinizin bir göstergesi olan maillerinizi de aldım ve bende kendi dilimin döndüğü gücümün yettiğince aynı insancıllığa karşılık vermek istedim...Umarım kabul buyurursunuz...
      Ben aslen KAYSERİ kökenli olduğum halde , eşimin ALİÇERÇİ köyünden olması sebebiyle aranıza katılıyor ve bu anlamda tüm Kayserili hemşehrilireme her ne kadar  ihanet etmiş olsam da(!); sitenize üye bir başka kayserili hemşehrimin olmamasını temenni ediyorum...(!!!)
     Umarım bu espirli ve içten mesajımı tüm değerli kardeşlerimle paylaşır , aranıza katılmış olmanın onurundan beni mahrum etmezsiniz...İternet bağlantım olmaması nedeniyle aranıza pek sık katılamayacağım ancak geldiğim zamanlarda aynı içtenlikle ve samimiyetle karşılaşmayı temenni ederim...
    SİTEDEKİ TÜM DEĞERLİ İNSANLARA SEVGİ VE SAYGILARIMI SUNARIM...YAZIN KÖYDE BULUŞMAK UMUDUYLA.
     (NOT:Ahırlı' ya yaya giden insanları arabalarına almanın mütevaziliğini gösteren şoför kardeşlerimden TÜM İSTANBUL TARAFİĞİNİN ÖĞRENECEĞİ ÇOK ŞEY VAR..)
                     MUHABBETLERİMLE
        Şahin ŞAHBAZ...
Karalar
Aliçerçili
*

Sülale: karalar

« Yanıtla #1 : 01 Haziran 2007, 22:45:10 »

Duygularımın dostluk kokan dokunuşuyla ve en kalbi dileklerimle merhaba diyerek başlamak istiyorum ;hiç tanımadığınız halde beni sitenize üye yaptığınız için değerli kardeşim ..
     Bu bağlamda insancıllığınızın ve mütevaziliğinizin bir göstergesi olan maillerinizi de aldım ve bende kendi dilimin döndüğü gücümün yettiğince aynı insancıllığa karşılık vermek istedim...Umarım kabul buyurursunuz...
      Ben aslen KAYSERİ kökenli olduğum halde , eşimin ALİÇERÇİ köyünden olması sebebiyle aranıza katılıyor ve bu anlamda tüm Kayserili hemşehrilireme her ne kadar  ihanet etmiş olsam da(!); sitenize üye bir başka kayserili hemşehrimin olmamasını temenni ediyorum...(!!!)
     Umarım bu espirli ve içten mesajımı tüm değerli kardeşlerimle paylaşır , aranıza katılmış olmanın onurundan beni mahrum etmezsiniz...İternet bağlantım olmaması nedeniyle aranıza pek sık katılamayacağım ancak geldiğim zamanlarda aynı içtenlikle ve samimiyetle karşılaşmayı temenni ederim...
    SİTEDEKİ TÜM DEĞERLİ İNSANLARA SEVGİ VE SAYGILARIMI SUNARIM...YAZIN KÖYDE BULUŞMAK UMUDUYLA.
     (NOT:Ahırlı' ya yaya giden insanları arabalarına almanın mütevaziliğini gösteren şoför kardeşlerimden TÜM İSTANBUL TARAFİĞİNİN ÖĞRENECEĞİ ÇOK ŞEY VAR..)
                     MUHABBETLERİMLE
        Şahin ŞAHBAZ...

Sahin bey enistemiz aramiza hos geldiniz yok yok Kayserililer kizmazlar ihanette olmaz hepimiz bu Anadolu denen topraklarin cocuklariyiz sonucta ; olmadi bizim koyu Kayserinin kardes koyu ilan ederiz kimse bir seycikler demez o zaman!! tekrardan hosgeldiniz..
Bluyel
Aliçerçili
*

Sülale: Omarel/Dervisel

Ya hep ya hic..

« Yanıtla #2 : 04 Ekim 2008, 20:08:10 »

süper ya...

bence sahin abi ilk olsun...
ve biz her sehirden bir "misafir" üye alalim...
kayseriye selamlar, sevgiler, hürmetler..
bencede bir kayserili yeter...
abi bi tane daha olursa pabucunu dama atabiliriz..
kimseye anlatma sakin buralari

Sayfa: 1
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!