21 Nisan 2026, 22:28:08 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Bağlantılar Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: « 1 2 3 4 »
  Yazdır  
Gönderen Konu: KÖYDE PİKNİK ŞÖLENİ.?  (Okunma Sayısı 26961 defa)
Ahmet Uçar
Aliçerçili
*

Sülale: Hatiblar ..hatibel.davulcu Ahmet,in Son Oğlu.

« Yanıtla #15 : 18 Haziran 2009, 15:21:07 »

aliçerçim benim erikler bagının havasından mı başlasam cayın cuşan ırmagındanmı baslasam bilemiyorum seni anlatmaya, kışın ılık yazın soguk akan caminin çeşmesindenmi yoksa. bulamıyorum nereden başlayacagımı seni anlatmaya. koru yumluyer bolcayırlıkmı belen parkı, okulun bankı,aşagı mahalle, yukarı mahalle,devrişin evi davulcunun, ibişin hacı efendinin, karadurmuş karalar,tapılının kuyosu,
melegin kuyusu,pınarın kuyusu, ahırlı yolu, öz yol pazar yolu,pınar yolu, caminin önü, türüdünün pilavından ,aliçerçimin pancarındanmı başlasam bilemiyorum bitürlü seni anlatmaya başlayamıyorum işte..
galiba ben bu işi sonun culukla bitirecem...özürdilerim.
« Son Düzenleme: 08 Temmuz 2009, 14:00:10 Gönderen: Ahmet Uçar » Logged

BİRGÜN GELECEK BİZDE BU DÜNYADAN GÖÇ EYLEYECEGİZ ELBET SANA GERİ DÖNECEGİZ YARAB...
Ayşe Gür Teke
Yönetici Yardımcısı

Sülale: Dervişler..

« Yanıtla #16 : 18 Haziran 2009, 19:03:30 »

oyyyy emegine saglık yaa...Vlla çok hoş olmuş kardeşimmmm.. Kahkaha

Güven tek kullanımlıktır
Ahmet Uçar
Aliçerçili
*

« Yanıtla #17 : 18 Haziran 2009, 20:06:38 »

herkez bişeyler yazsın köyünü anlatan birinciye ilk ödül benden konsetle pitnige yüzde.30.indirimli gönderecegim..söz ALLAH izin verirse.

BİRGÜN GELECEK BİZDE BU DÜNYADAN GÖÇ EYLEYECEGİZ ELBET SANA GERİ DÖNECEGİZ YARAB...
Ayşe Gürarslan
Aliçerçili
*

Sülale: Iskenderel

« Yanıtla #18 : 18 Haziran 2009, 20:21:16 »

Çuval halat yarışlarını çocuklar yapsın. Yetişkinler için daha kaliteli konular içeren yarışmalar düzenlensin. İlla yarışmalar değil, o gün programda nelere yer verilmeli, bence bunlar içinde önerilerde bulunalım. Köyde yaşanmış hikayelerden ve bizzat yaşayan kişilerden dinleyebiliriz. Geçmişle gelecekte bir bağ kurulmuş olur, kuşaklararası birliktelik yaşanır. Anılarını anlatanlar o günlerini yeniden yaşama imkanını bulurlar, dinleyen yeni kuşaklar da o zamanın  olanaklarını gözönüne getirir ve kendi şartlarıyla kıyaslama imkanı bulurlar. Örneğin, hiç unutmuyorum, daha ilkokula bile gitmiyordum herhalde, rahmetli İskender Dedem savaş anılarını anlattımı başlardı gözleri yaşarmaya. Sanki savaş meydanında hissederdim kendimi. Annem, kızken köyde elektriğin olmadığını söylerdi. Akşama kadar köy yaşantısı, gecede gaz lambasında çeyiz yaparlarmış. O zamanlar ne kadar saçmaydı. Şimdi ise bizler eskidik. Çocuklarıma eskiden renksiz televizyon vardı, tek kanaldı, akşam yayına başlardı diyorum bana gülüyorlar. Programımız yediden yetmişe hitap ediyor. O yüzden herkese hitap eden dilden, aynı gönülden, pencereden hitap eden konulara yer verelim. Ve bunları mümkünse önceden belirleyelim. O zaman orada oluveren bir şey olmasın, bir plan dahilinde yapalım. Nasıl ki, beld başk., kaymakam vb önceden konuşmaları için program yapılıyorsa, köylüm insanı içinde bu tür etkinlikler yapılmalı. Bunun için lütfen kadın-erkek, genç-yaşlı, okumuş-cahil ayrımı yapılmasın. Şimdiye kadar mikrofon karşısına çıkmayan, belki okuma yazması bile olmayan ama gönlü zengin, yüreği kabaran ne insanlar var kimbilir... (Ne dersiniz)
Hüseyin Bahadır Tosun
Yönetici Yardımcısı

Sülale: İhtiyarlar

« Yanıtla #19 : 18 Haziran 2009, 20:29:38 »

futboL turnuvası falan olsa olmazmı Kahkaha
Ayşe Gürarslan
Aliçerçili
*

Sülale: Iskenderel

« Yanıtla #20 : 18 Haziran 2009, 20:35:02 »

Ben futboldan anlamıyorum ama neden olmasın. Yalnız biraz süresi uzun zannederim. Lakin uygun bir zamanlama ile herkesin isteğine yer verilebilir.
Ahmet Uçar
Aliçerçili
*

« Yanıtla #21 : 19 Haziran 2009, 18:34:10 »

Çuval halat yarışlarını çocuklar yapsın. Yetişkinler için daha kaliteli konular içeren yarışmalar düzenlensin. İlla yarışmalar değil, o gün programda nelere yer verilmeli, bence bunlar içinde önerilerde bulunalım. Köyde yaşanmış hikayelerden ve bizzat yaşayan kişilerden dinleyebiliriz. Geçmişle gelecekte bir bağ kurulmuş olur, kuşaklararası birliktelik yaşanır. Anılarını anlatanlar o günlerini yeniden yaşama imkanını bulurlar, dinleyen yeni kuşaklar da o zamanın  olanaklarını gözönüne getirir ve kendi şartlarıyla kıyaslama imkanı bulurlar.. Örneğin, hiç unutmuyorum, daha ilkokula bile gitmiyordum herhalde, rahmetli İskender Dedem savaş anılarını anlattımı başlardı gözleri yaşarmaya. Sanki savaş meydanında hissederdim kendimi. Annem, kızken köyde elektriğin olmadığını söylerdi. Akşama kadar köy yaşantısı, gecede gaz lambasında çeyiz yaparlarmış. O zamanlar ne kadar saçmaydı. Şimdi ise bizler eskidik. Çocuklarıma eskiden renksiz televizyon vardı, tek kanaldı, akşam yayına başlardı diyorum bana gülüyorlar. Programımız yediden yetmişe hitap ediyor. O yüzden herkese hitap eden dilden, aynı gönülden, pencereden hitap eden konulara yer verelim. Ve bunları mümkünse önceden belirleyelim. O zaman orada oluveren bir şey olmasın, bir plan dahilinde yapalım. Nasıl ki, beld başk., kaymakam vb önceden konuşmaları için program yapılıyorsa, köylüm insanı içinde bu tür etkinlikler yapılmalı. Bunun için lütfen kadın-erkek, genç-yaşlı, okumuş-cahil ayrımı yapılmasın. Şimdiye kadar mikrofon karşısına çıkmayan, belki okuma yazması bile olmayan ama gönlü zengin, yüreği kabaran ne insanlar var kimbilir... (Ne dersiniz)

düşünceler fikirler çok güzel ablacıgım ancak bunun için zaman çok kısıtlı bu purogram ancak küy misafir hanesinde oturarak sohbet mayetinde yapa biliriz pitnik alanında böyle bişey yapmamız imkansız.
fakat şunu belirteyimki biz köyümüzün bütün insanlarının eşit olduguna inanarak söz almak isteyen herkeze mikrofonumuzun acık oldugunu belirtiyoruz zaten bütün toplantı ve pitniklerde lütfen söz almak isteyenler cekinmesinler düşünce görüş ve de olumlu olumsuz bütün eleştirilerini dile getirsinler...saygılar

Ahmet Uçar
Aliçerçili
*

« Yanıtla #22 : 07 Temmuz 2009, 10:54:59 »

ALİÇERÇİ KÖYÜ YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEGİNDEN
                                 ÖNEMLİ DUYURU!!

SEVGİLİ ALİÇERÇİLİLER 16 AGASTOSTA DÜZENLENMESİGEREKEN
PİKNİK ŞÖLENİMİZİN ÖNE ALINDIGINA DAHİL KÖYDE SÖYLENTİLER
OLUŞMUŞTUR  BİZLER ALİÇERÇİ YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEGİ YÖNETİM KURULU OLARAK HİÇBİ ŞEKİLDE böyle BİR KARAR ALMADIK.

VEDE BÖYLE Bİ ACIKLAMADA BULUNMADIK YANİ PİTNİGİMİZ AYNI TARİHTE 15--16--AGASTOS 2009 CUMARTESİ VE PAZARGÜN ALLAH,
IN İZNİYLE YUMLUYER PİTNİK ALANINDA GERÇEKLEŞECEKTİR..

BÖYLE ASILSIZ SÖYLENTİLERE YÖNETİMDEN Bİ RESMİ AÇIKLAMA GELMEDEN HALKIMIZIN İRTİBA ETMEMESİNİ DİLER TÜM HEMŞEHRİLERİMİZİ KÖYLÜLERİMİZİ 15--16 AGASTOSTA KÖY PİKNİGİMİZE BEKLERİZ....
yünetim kurulu adına b.yardımcısı ahmet uçar saygılarımızla..
« Son Düzenleme: 07 Temmuz 2009, 18:03:43 Gönderen: Ahmet Uçar » Logged

Karalar
Aliçerçili
*

Sülale: karalar

« Yanıtla #23 : 07 Temmuz 2009, 20:24:16 »

Dört gözle bekliyoruz  Allah o güzel pilavı tadmayı nasip eder.
Ahmet Uçar
Aliçerçili
*

« Yanıtla #24 : 09 Temmuz 2009, 11:11:26 »

ALİÇERÇİ KÖYÜ YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEGİNDEN
                                 ÖNEMLİ DUYURU!!

SEVGİLİ ALİÇERÇİLİLER 16 AGASTOSTA DÜZENLENMESİGEREKEN
PİKNİK ŞÖLENİMİZİN ÖNE ALINDIGINA DAHİL KÖYDE SÖYLENTİLER
OLUŞMUŞTUR  BİZLER ALİÇERÇİ YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEGİ YÖNETİM KURULU OLARAK HİÇBİ ŞEKİLDE böyle BİR KARAR ALMADIK.

VEDE BÖYLE Bİ ACIKLAMADA BULUNMADIK YANİ PİTNİGİMİZ AYNI TARİHTE 15--16--AGASTOS 2009 CUMARTESİ VE PAZARGÜN ALLAH,
IN İZNİYLE YUMLUYER PİTNİK ALANINDA GERÇEKLEŞECEKTİR..

BÖYLE ASILSIZ SÖYLENTİLERE YÖNETİMDEN Bİ RESMİ AÇIKLAMA GELMEDEN HALKIMIZIN İRTİBA ETMEMESİNİ DİLER TÜM HEMŞEHRİLERİMİZİ KÖYLÜLERİMİZİ 15--16 AGASTOSTA KÖY PİKNİGİMİZE BEKLERİZ....
yünetim kurulu adına b.yardımcısı ahmet uçar saygılarımızla..
...

Karalar
Aliçerçili
*

Sülale: karalar

« Yanıtla #25 : 12 Temmuz 2009, 21:29:39 »

evet Aliçerçi.org ailesi. Kimler geliyor kimler gelmiyor büyük Aliçerçi pikniğine ve pilav ziyafetine??
Ayşe Gür Teke
Yönetici Yardımcısı

Sülale: Dervişler..

« Yanıtla #26 : 13 Temmuz 2009, 12:13:55 »

Allah izin verirse MENZİLLİ geliyor ...İNŞŞŞŞ....

Güven tek kullanımlıktır
Ahmet Uçar
Aliçerçili
*

« Yanıtla #27 : 07 Ağustos 2009, 15:42:47 »

15--16--AGASTOSTA DÜZENLENECEK PİKNİK ŞÖLENİMİZE UZUN UGRAŞLARDAN SONRA
  KON TV Bİ ABİMİZİN SIPONSORLUGU NETİCESİNDE PİKNİGİMİZİN ÇEKİMİNİ GERÇEKLEŞTİRECEKLERDİR ÇEKİM PİKNİKTEN SONRA KON TV. DE YAYINLANACAK

SİZDE BU GÜZEL ORGANİZASYONDA İZLENİLMEK İSTERSENİZ KÖY PİKNİGİMİZE KATILIMLARINIZI BEKLERİZ...

KATILAMAYANLAR SİZLERDE EKRANLARINIZIL BAŞINDA ( KON TV) DEN İZLEYE BİLECELSİNİZ.

AYRICA PROGRAMDA SÜPRİZ BİDE SANATCIMIZ OLACAK  16..AGASTOSTA KÖYDE
    BULUŞMAK ÜZERE (/ ALLAH, /) a emanet olunuz....
« Son Düzenleme: 07 Ağustos 2009, 15:53:12 Gönderen: Ahmet Uçar » Logged

Ali Rıza Özaslan
Aliçerçili
*

Sülale: Meyreli

« Yanıtla #28 : 07 Ağustos 2009, 21:41:39 »

15--16--AGASTOSTA DÜZENLENECEK PİKNİK ŞÖLENİMİZE UZUN UGRAŞLARDAN SONRA
  KON TV Bİ ABİMİZİN SIPONSORLUGU NETİCESİNDE PİKNİGİMİZİN ÇEKİMİNİ GERÇEKLEŞTİRECEKLERDİR ÇEKİM PİKNİKTEN SONRA KON TV. DE YAYINLANACAK

SİZDE BU GÜZEL ORGANİZASYONDA İZLENİLMEK İSTERSENİZ KÖY PİKNİGİMİZE KATILIMLARINIZI BEKLERİZ...

KATILAMAYANLAR SİZLERDE EKRANLARINIZIL BAŞINDA ( KON TV) DEN İZLEYE BİLECELSİNİZ.

AYRICA PROGRAMDA SÜPRİZ BİDE SANATCIMIZ OLACAK  16..AGASTOSTA KÖYDE
    BULUŞMAK ÜZERE (/ ALLAH, /) a emanet olunuz....
Tv yayını güzel bir haber,İnşaallah seyretmek nasip olur,Ahmed'im.

Kulluğun İdrakinde / Kul Olmadık Mevlaya
Ali İhsan Çiçek
Aliçerçili
*

« Yanıtla #29 : 07 Ağustos 2009, 22:21:16 »

Şenliğin kontv de yayınlanacağı gününü ve saatinide yazarsan iyi olur ahmedim

şenliğin güzel olup güzel vakit geçireceğinizi umarım.
Sayfa: « 1 2 3 4 »
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!