22 Nisan 2026, 08:42:38 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Bağlantılar Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: 1 2 3 »
  Yazdır  
Gönderen Konu: nerde milletttttttttt nerde sitemin güzel insanlarıı nerdesiniz?????  (Okunma Sayısı 15985 defa)
Ayşe Gür Teke
Yönetici Yardımcısı

Sülale: Dervişler..

« : 27 Haziran 2010, 21:37:54 »

bu site neden bu kadar pasif kalıyor.....neden kimse yok...nerde kimseler..MEHMET SAYIN ABİ NERDESİN...KARALAR ABİ...ÖKSÜZ KARDEŞİM.... RAMAZAN ABİ...... HASAN DURSUN KARDEŞİM...ALİ İHSAN ABİ....AHMET UÇAR KARDEŞİM....ALİRIZA ABİ...AYŞE GÜRASLAN ABLACIM...FURKAN KAVALCI...ŞAHİN KARDEŞİM...İSMET KARDEŞ...BUSE VARDI ŞİİRLERİYLE....HASAN HÜSEYİN AKTUNA...HÜSEYİN BAHADIR TOSUN......ŞİİRLERİYLE İSA EGE ABİMİZ...İBRAHİM VURAL....MEHMET AKİF OGUZ KARDEŞİMİZ...MUAMMER TUNAHAN ABİMİZ...MUARREM ÖZKAYA....MÜNEVVER ÇELEBİ KARDEŞİM...OKTAY DEMİRTAŞ....UZAKLARDA AMA GÖNLÜ BURALARDA ÖMER GÜL ABİMİZ...RESUL EKREM ŞAİİR ABİMİZ...HÜSEYİN OGUZ.....SELAHATTİN ERDAL......

BU ABİLERİM KARDEŞLERİM NERDE....KÖYÜN PİKNİGİNE ÇOK AZ KALDI..AMA KİMSEDEN ÇIT YOK....KONU AÇIN GENÇLER.. KİMLER GELİYO KİMLER GELMİYOR...BİRİLERİ BU SİTE BENİM KÖYÜMÜN SİTESİ DESİN..İKİ SATIR YAZSIN..ELEŞTİRİ YAPSIN....BU BİZİM BU SİZİN SİTENİZ...ESKİDEN NE GÜZELDİ....NEDEN DAGILDIK BÖYLE..MEHMET ABİM ÜÇ AYLAR GELDİ YAZILARINIZI ÖZLEDİK....KENDİMCE ÇALIŞMALARIM VAR...ÖYLE YAZILARA İHTİYACIM VAR EKLERSENİZ GELİRSENİZ FAYDALANICAM....ALİİHSAN ÇİÇEK ABİ SİZDE YOKSUNUZ..EN SON ALLAH RAZI OLSUN KERMESİMİZE GELMİŞTİ..HASTAMI SAGMI BİLMİYORUM...HADİ BİRAZ CANLILIK KATALIM....HASANNNN CEZALISIN BAK YARIN BİR GELME SEN  BİTTİN...AYŞE GÜR ASLAN ABLACIM..OKUL BİTTİ...TATİLDESİN...Bİ KAÇ DAKİKANI AYIRIVER ŞURALARA....Bİ YARIŞMA YAPALIM..BİŞEYLER ÇIKSIN ŞURDAN..ÖDÜLLERİ PİKNİKTE VERİLSİN....GENÇLER BİŞEYLER DÜŞÜNÜN HADİ...BURAK DAYI OGLU.....YASİN.....ARADA BİRDE OLSA GİRİYORSUNUZ GİRMİŞKEN BOŞ ÇIKMAYIN....YAZIN BİŞEYLER....ESMAHAN SENDE YOKSUN... EN SON KÖY PLAVINDA GÖRDÜM..HADİ BİR SES VERİN...BENDE VARIM DEYİN...ESKİSİ GİBİ AKTİF OLALIM...BERABER BURASI BİZİM...BURASI SİZİN.......

Güven tek kullanımlıktır
Ali İhsan Çiçek
Aliçerçili
*

« Yanıtla #1 : 28 Haziran 2010, 10:36:46 »

SELAMÜNALEYKÜM MENZİLLİ KARDEŞ SAĞLIĞIMIZ YERİNDE İNŞALLAH HAMDOLSUN İYİYİM 

BENİM BİLGİSAYAR  BENİM GİBİ YAŞLI BAZEN HASTA OLUYOR ŞUAN TEDAVİYE İHTİYACI VAR ONUN İÇİN SİTEYE GİREMİYORUM
 İNŞALLAH KISA ZAMANDA SİZLERLEYİM DEDİĞİNİZ GİBİ  GALİBA YAZ YORGUNLUĞUMU NE  KARDEŞLERİMİZE Bİ REHAVET ÇÖKMÜŞ
  ŞÖLE Bİ HAREKETLENELİM İNŞALLAH  HERKESE SAYGI VE SELAMLLAR
Ali Rıza Özaslan
Aliçerçili
*

Sülale: Meyreli

« Yanıtla #2 : 28 Haziran 2010, 11:19:36 »

Aleykümselam Toprağım,

Geçmiş olsun hasta kısa zamanda şifa bulur İnşaallah.

Kimisi yaylada,kimileri arpa-fink-ot işlemede,kimileri arasıra Siristada Cumağıya gider.

Ehh kimileri de bizler gibi nöbet tutar.

Bilmem anlatabildim mi?

Kulluğun İdrakinde / Kul Olmadık Mevlaya
Burak Koçak
Aliçerçili
*

Sülale: MEMILER

« Yanıtla #3 : 28 Haziran 2010, 13:45:22 »

Site de bir değişiklik olmayınca millet sıkılıyo heralde sitenin temasını felan değiştirsek yeni konular açsak talep artar sanırım...
Ayşe Gür Teke
Yönetici Yardımcısı

« Yanıtla #4 : 28 Haziran 2010, 14:19:44 »

a.s. ihsan abi... hoş geldin..sen hasta olmada pc kolay...keşke insanlarada pc gibi format atılabilse Kahkaha  Alirıza abi kimsenin bahanesi olmamalı..benimde günlerim yoGun boş bir günüm yok..ama insan istese zaman bulur..ot harman cuma bahane....Burak sen haklısın işte.....site çok eski bencede....karayahya sitesini kuralı nerdeyse bir yıl oldu...ama girin bir bakın temasına...insanlar gercekten  bu sitede aynı taployu görmekten sıkılmış olabilir.... o yüzden Ramazan abiiiiiii iş sana düşüyor...ne yapın edin sitemizi güzelleştirin.....sonrada üyelerden talep bekliyelim inş....piknik zamanı gelmeden bu işe bir el atın bence....ilgilenen herkese selamlar..herkesi el birligiyle sitemizn aktifligine yardımcı olma talebine çagırıyorum....saygılarımla...

Güven tek kullanımlıktır
Burak Koçak
Aliçerçili
*

« Yanıtla #5 : 28 Haziran 2010, 15:38:54 »

Aynen her siteye girdiğimde o pembe ev o elektrik direği her yer her zaman bembeyaz Kahkaha sıkılabilir insanoğlu doğasında var elbette bence biraz güncel fotolar konulmalı siteye tema düzenli bir biçimde değiştirilmeli diye düşünüyorum...
Mehmet Sayın
Aliçerçili
*

« Yanıtla #6 : 29 Haziran 2010, 15:09:56 »

Selam Aleyküm kadim dostlar Menzilli kardeşim'e burdan çok teşekkür ederim hepimize bir tembellik çöktü bu güzel site yetim ve öksüz kaldı her gecenin bir sabahı olduğu gibi siteyi aydınlatalım güneşgibi parlasın çiçekler açsın meyvaya dönüşsün birlikberaberlik ve dostluklar artsın menzilli kardeşinin güzel sözlerine ve çağrısına cevap verelim İnşaAllah hafta sonu memlekete yolculuk var dönüşümde bildiğim bulduğum güzel paylaşımları siz güzel insanlarla paylaşırız sevgiler saygılar selamlar

GÜZEL SÖZE UYMAK

Ki onlar, sözü işitirler ve en güzeline uyarlar. İşte onlar, Allah'ın kendilerini hidayete erdirdiği kimselerdir ve onlar, temiz akıl sahipleridir. (Zümer Suresi, 18)

Ayşe Gür Teke
Yönetici Yardımcısı

« Yanıtla #7 : 30 Haziran 2010, 21:53:39 »

Mehmet abi hoş geldin..çok sevindim.....bekliyoruz o güzel ve düşündüren paylaşımlarınızı...Birde Mehmet bütün vardı..yegenim...Aradada olsa gelirdi..oda yok onuda göremiyom..nerelerdesin mehmet kardeşim.....seninde paylaşımlarını bekleriz..

Güven tek kullanımlıktır
Ayşe Gür Teke
Yönetici Yardımcısı

« Yanıtla #8 : 14 Temmuz 2010, 18:05:53 »

Ramazan abi hala yoksun...sitemizde degişiklikler istiyoruz.. Kahkaha Kahkaha Kahkaha

Güven tek kullanımlıktır
Burak Koçak
Aliçerçili
*

« Yanıtla #9 : 14 Temmuz 2010, 21:43:34 »

Kahkaha:D:D
Karalar
Aliçerçili
*

Sülale: karalar

« Yanıtla #10 : 14 Temmuz 2010, 22:51:05 »

Burak baslatacak degisiklikleri
Burak Koçak
Aliçerçili
*

« Yanıtla #11 : 14 Temmuz 2010, 23:42:40 »

işte o bana kalsa zaten az olan site üyeleri daha da hiç girmez siteye Kahkaha
Ahmet Uçar
Aliçerçili
*

Sülale: Hatiblar ..hatibel.davulcu Ahmet,in Son Oğlu.

« Yanıtla #12 : 15 Temmuz 2010, 11:54:00 »

s.a  Güzel sitemizin güzel insanları uzunca bir ara elimde olmayan sebeblerden dolayı sizlerden aslında ayrı degildim hergün sizlerleydim fakat şifrem de olan sorundan dolayı giremiyordum.Bence bu şifre sorunuda giderilmeli herkez şifresiz girebilmeli siteye.
 Sitenin baştan sona yenilenmesi konusunda bende hem fikirim elimden gelen destegi vermeye hazırım bu konuda...Ramazan abiye bi teklifim var! bu siteyi aliçerçi dernegine bagışlasın bizde hep birlikte daha güzel bi site haline getirelim. inşa ALLAH.

BİRGÜN GELECEK BİZDE BU DÜNYADAN GÖÇ EYLEYECEGİZ ELBET SANA GERİ DÖNECEGİZ YARAB...
Ali Rıza Özaslan
Aliçerçili
*

« Yanıtla #13 : 16 Temmuz 2010, 09:31:47 »

Geldik,burdayız,çorba mı ısmarlayacan Ahmad'ım?

Kulluğun İdrakinde / Kul Olmadık Mevlaya
Ali İhsan Çiçek
Aliçerçili
*

« Yanıtla #14 : 17 Temmuz 2010, 11:21:22 »

bu site neden bu kadar pasif kalıyor.....neden kimse yok...nerde kimseler..MEHMET SAYIN ABİ NERDESİN...KARALAR ABİ...ÖKSÜZ KARDEŞİM.... RAMAZAN ABİ...... HASAN DURSUN KARDEŞİM...ALİ İHSAN ABİ....AHMET UÇAR KARDEŞİM....ALİRIZA ABİ...AYŞE GÜRASLAN ABLACIM...FURKAN KAVALCI...ŞAHİN KARDEŞİM...İSMET KARDEŞ...BUSE VARDI ŞİİRLERİYLE....HASAN HÜSEYİN AKTUNA...HÜSEYİN BAHADIR TOSUN......ŞİİRLERİYLE İSA EGE ABİMİZ...İBRAHİM VURAL....MEHMET AKİF OGUZ KARDEŞİMİZ...MUAMMER TUNAHAN ABİMİZ...MUARREM ÖZKAYA....MÜNEVVER ÇELEBİ KARDEŞİM...OKTAY DEMİRTAŞ....UZAKLARDA AMA GÖNLÜ BURALARDA ÖMER GÜL ABİMİZ...RESUL EKREM ŞAİİR ABİMİZ...HÜSEYİN OGUZ.....SELAHATTİN ERDAL......

BU ABİLERİM KARDEŞLERİM NERDE....KÖYÜN PİKNİGİNE ÇOK AZ KALDI..AMA KİMSEDEN ÇIT YOK....KONU AÇIN GENÇLER.. KİMLER GELİYO KİMLER GELMİYOR...BİRİLERİ BU SİTE BENİM KÖYÜMÜN SİTESİ DESİN..İKİ SATIR YAZSIN..ELEŞTİRİ YAPSIN....BU BİZİM BU SİZİN SİTENİZ...ESKİDEN NE GÜZELDİ....NEDEN DAGILDIK BÖYLE..MEHMET ABİM ÜÇ AYLAR GELDİ YAZILARINIZI ÖZLEDİK....KENDİMCE ÇALIŞMALARIM VAR...ÖYLE YAZILARA İHTİYACIM VAR EKLERSENİZ GELİRSENİZ FAYDALANICAM....ALİİHSAN ÇİÇEK ABİ SİZDE YOKSUNUZ..EN SON ALLAH RAZI OLSUN KERMESİMİZE GELMİŞTİ..HASTAMI SAGMI BİLMİYORUM...HADİ BİRAZ CANLILIK KATALIM....HASANNNN CEZALISIN BAK YARIN BİR GELME SEN  BİTTİN...AYŞE GÜR ASLAN ABLACIM..OKUL BİTTİ...TATİLDESİN...Bİ KAÇ DAKİKANI AYIRIVER ŞURALARA....Bİ YARIŞMA YAPALIM..BİŞEYLER ÇIKSIN ŞURDAN..ÖDÜLLERİ PİKNİKTE VERİLSİN....GENÇLER BİŞEYLER DÜŞÜNÜN HADİ...BURAK DAYI OGLU.....YASİN.....ARADA BİRDE OLSA GİRİYORSUNUZ GİRMİŞKEN BOŞ ÇIKMAYIN....YAZIN BİŞEYLER....ESMAHAN SENDE YOKSUN... EN SON KÖY PLAVINDA GÖRDÜM..HADİ BİR SES VERİN...BENDE VARIM DEYİN...ESKİSİ GİBİ AKTİF OLALIM...BERABER BURASI BİZİM...BURASI SİZİN.......

HADİ CANLANALIM  Bİ GAYRET    SİTEYE HAREKET GELSİN

GÜNDEMDE  TUTALIM İNŞALLAH

Sayfa: 1 2 3 »
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!