22 Nisan 2026, 00:19:29 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Bağlantılar Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: 1
  Yazdır  
Gönderen Konu: KERMESE DAVETT!!!  (Okunma Sayısı 4612 defa)
Ayşe Gür Teke
Yönetici Yardımcısı

Sülale: Dervişler..

« : 04 Nisan 2010, 23:12:10 »

Her yıl bin bir emekle sadece Allah rızası gözetilerek  hanım kardeşlerimin emek verdigi hayır kermesimize tüm köylülerimi davet etmek istiyorum..6 NİSAN SALI AÇILIYOR...İNŞ. YER MECİDİYEKÖY KONYALI CAMİ ALTI...gelirseniz bu yıl SEMERKAND görevlisi  olarak deil Şişli bölgesi sosyal  görevlisi olarak orda olacagım. Gecen yıl Aliihsan çiçek abi gelmişti..Bu yıl  yalnız kendisini deil  ailesinide beklerim abi...VE TÜM  KÖYLÜLERİMİ ...RAMAZAN ABİ...AHMET KARDEŞİM...ALİRIZA ABİ...HAFTA SONLARIDA ORDAYIM İNŞ..AİLELERİNİZLE BEKLERİM...ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM....
« Son Düzenleme: 05 Nisan 2010, 09:16:04 Gönderen: Menzilli » Logged

Güven tek kullanımlıktır
Ali Rıza Özaslan
Aliçerçili
*

Sülale: Meyreli

« Yanıtla #1 : 05 Nisan 2010, 17:55:00 »

Her yıl bin bir emekle sadece Allah rızası gözetilerek  hanım kardeşlerimin emek verdigi hayır kermesimize tüm köylülerimi davet etmek istiyorum..6 NİSAN SALI AÇILIYOR...İNŞ. YER MECİDİYEKÖY KONYALI CAMİ ALTI...gelirseniz bu yıl SEMERKAND görevlisi  olarak deil Şişli bölgesi sosyal  görevlisi olarak orda olacagım. Gecen yıl Aliihsan çiçek abi gelmişti..Bu yıl  yalnız kendisini deil  ailesinide beklerim abi...VE TÜM  KÖYLÜLERİMİ ...RAMAZAN ABİ...AHMET KARDEŞİM...ALİRIZA ABİ...HAFTA SONLARIDA ORDAYIM İNŞ..AİLELERİNİZLE BEKLERİM...ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM....

Kermesiniz hayırlara vesile olsun.

Katılımcıları,katkıcıları,özellikle SOSYAL PROJELERDE;

aktif,gönüllü, görevi ibadet derecesinde ifa eden,

Ayşe (Menzilli) kardeşimi kutlarım.

İnşaallah ziyaret etmeğe zaman ayıracağım.

Başlangıç,bitiş,kaç saatlerinde,hangi günler açık,detay bilgi verirseniz sevinirim.

Baki selamlar.

Kulluğun İdrakinde / Kul Olmadık Mevlaya
Ali İhsan Çiçek
Aliçerçili
*

« Yanıtla #2 : 05 Nisan 2010, 19:33:05 »

Kermesiniz hayırlara vesile olur, inşallah menzilli kardeş. Geçen sene nasip olmuştu geldik,
inşallah bu senede nasib olursa ailemle inşallah gelmeye çalışacağım sizleri kutlarım,
böyle güzel bi aktvitede bulunduğunuz için.
Ayşe Gür Teke
Yönetici Yardımcısı

« Yanıtla #3 : 09 Nisan 2010, 20:45:06 »

ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN...İNANIN ÇOK ZORLU BİR DÖNEM GECİRDİM ..DIŞARDAN GÖREVLİ OLMAKLA İÇERDEN OLMAK ÇOK FARKLIYMIŞ..  ..HİÇ KOLAY DEİLMİŞ BU İŞLER..AMA HAMD OLSUN Kİ RABBİME BU YOLLARDA NEFES TÜKETİYORUM..RABBİM UTANDIRMASIN İNŞ...KERMESİMİZ  SABAH SAAT 9 GİBİ AÇILIYOR...AKŞAM 7 YA KADAR ORDAYIZ İNŞ....BENİ YİNE  SEMERKAND  SATIŞI YAPARKEN GÖRÜRSENİZ ŞAŞMAYIN..BU YOLA BU AŞKLA BAŞLADIGIM İÇİN VAZGEÇİLMEZİM SEMERKAND. KATILIMLARINIZI BEKLİYORUM İNŞ...EŞLERİNİZLE GELİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİM..TANIŞMIŞ OLURUZ İNŞ.......KEŞKE  BU YAZ BİR KERMESDE KÖYÜMÜZDE YAPILSA BEN HERTÜRLÜ KÖYÜM İÇİNDE  HİZMETE HAZIRIM...BİLMENİZİ İSTERİM....BU ARADA  SİTEMİZDE TANIŞTIGIM ANTALYADAN FATMA KARDEŞİMDE KATKI OLARAK SANATINI  BİZİMLE PAYLAŞTI..YAPTIGI YAGLI BOYA TAPLOYU BİZE HEDİYE ETTİ..EN GÜZEL ŞEKİLDE SATIŞI YAPILIP EN GÜZEL YERLERDE HARCANACAK İNŞ..RABBİM RAZI OLSUN..TEŞEKKÜR ETMEDEN GECEMEDİM...

Güven tek kullanımlıktır
Ahmet Uçar
Aliçerçili
*

Sülale: Hatiblar ..hatibel.davulcu Ahmet,in Son Oğlu.

« Yanıtla #4 : 09 Nisan 2010, 22:09:06 »

Ayşe abla kermes hayırlara vesile olsun ALLAH utandırmasın davetine eşimle enkısa zamanda bi mani keder gelmesse içabet edecegiz inşa ALLAH

BİRGÜN GELECEK BİZDE BU DÜNYADAN GÖÇ EYLEYECEGİZ ELBET SANA GERİ DÖNECEGİZ YARAB...
Ayşe Gür Teke
Yönetici Yardımcısı

« Yanıtla #5 : 12 Nisan 2010, 18:10:38 »

Ahmet beklerim kardeşim inş. tel numaram sende vardı..gelmeden ara inş..perşembeden sonra kermesimizi kurtuluş caddesine taşıycaz nasipse....
Ali ihsan çiçek abim.Allah binlerce kez razı olsun taaa karşıdan kermesimizde yine bizi yalnız bırakmadı..hemde eşiyle geldiler...yüklüce alışveriş yaptılar..ikram ettigim halde çay parasını bile kendisi ödedi..ne kadar duyarlı  bizim topragımızın insanı..söylemeden geçemedim...Allah razı olsun gönüllerince versin inş...

Güven tek kullanımlıktır
Sayfa: 1
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!