22 Nisan 2026, 18:08:31 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Bağlantılar Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: 1
  Yazdır  
Gönderen Konu: www.bozkırder.com da aliçerçi sitesi tavsiye edilmektedir.  (Okunma Sayısı 4138 defa)
Ahmet Uçar
Aliçerçili
*

Sülale: Hatiblar ..hatibel.davulcu Ahmet,in Son Oğlu.

« : 02 Şubat 2010, 10:52:57 »

www.bozkirder.com sitesinde tavsiye edilen siteler bülümünde. Aliçerçi sitemiz ikinci olarak gözükmektedir.  Bu www.alicerci.org sitesinin Bozkırın aktif gözde 11 sitesi arasında daha aktif oluduğunun bir göstergesidir. Site yöneticilerini kutlar sitemizin dahada geliştirilmesini bekler

siz site üyelerinden sitemizin dahada aktif olması için sitemize güncel yazılar yazmanızı bekliyorum, evet bu yazımı okuyan herkezden bu siteye yani (www.alicerci.org a.)herne konuda yazı olursa olsun yazmanızı istiram ediyorum yazımı okumayanlara sözüm yok..bi teşekkürde olsa yazın lütfen.
« Son Düzenleme: 03 Mart 2010, 00:02:11 Gönderen: Ramazan Oğuz » Logged

BİRGÜN GELECEK BİZDE BU DÜNYADAN GÖÇ EYLEYECEGİZ ELBET SANA GERİ DÖNECEGİZ YARAB...
Ayşe Gür Teke
Yönetici Yardımcısı

Sülale: Dervişler..

« Yanıtla #1 : 02 Şubat 2010, 20:37:17 »

paylaşım için teşekkürler kardeşim..

Güven tek kullanımlıktır
Karalar
Aliçerçili
*

Sülale: karalar

« Yanıtla #2 : 02 Şubat 2010, 22:24:13 »

Allah razı olsun.
Ali Rıza Özaslan
Aliçerçili
*

Sülale: Meyreli

« Yanıtla #3 : 03 Şubat 2010, 08:00:56 »

www.bozkırder.com sitesinde tavsiye edilen siteler bülümünde. aliçerçi sitemiz ikinci olarak gözükmektedir  bu www.aliçerçi org sitesinin bozkırın aktif gözde 11 site arasında daha aktif oludugunun bi göstergesidir site yüneticilerini kutlar sitemizin dahada geliştirilmesini bekler

siz site üyelerinden sitemizin dahada aktif olması için sitemize güncel yazılar yazmanızı bekliyorum evet bu yazımı okuyan herkezden bu siteye yani (aliçerçi org a.)herne kunuda yazı olursa olsun yazmanızı istıram ediyorum yazımı okumayanlara sözüm yok..bi teşekkürde olsa yazın lütfen.

Helal,haydi Aliçerçi'liler,yarışın paylaşımlarda,gündemi sizden öğrenilsin Köyünüz...

Kulluğun İdrakinde / Kul Olmadık Mevlaya
Sayfa: 1
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!