27 Temmuz 2026, 13:58:19 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Bağlantılar Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: 1
  Yazdır  
Gönderen Konu: fıkralar  (Okunma Sayısı 2830 defa)
Münevver Çelebi
Aliçerçili
*

Sülale: Heseler Tosunlar

« : 26 Nisan 2007, 23:09:41 »

MARİFET                                                                                                           Bir adam,elinde çok karışık el yazması farsça yazılmış bir mektup hocam, şu mektubu bana bir okusana.der.Hoca bakmış el yazısı çok karışık evirmiş çevirmiş okuyamamış adama geri vermiş.Adam şaşırıp,hocanın okuması yok zannederek:ayıp hoca,ayıp!benden utanmıyorsan başındaki kavuğundan utan!.demişbunun üzerine hoca kavuğu çıkarıp adamın kafasına geçirerek:mademki iş kavuktadır haydi giyde şunu kendin oku bakalım mektubunu.         
Karalar
Aliçerçili
*

Sülale: karalar

« Yanıtla #1 : 27 Nisan 2007, 09:49:24 »

Guzelmis Kahkaha devamini bekliyoruz Munevver..
Münevver Çelebi
Aliçerçili
*

Sülale: Heseler Tosunlar

« Yanıtla #2 : 28 Nisan 2007, 15:23:36 »

KURBAN                                                                                                                               Hoca,bir sabah fırtına sesi ile uyanmış.Pencereden dışarı bakmış,ne görsün?Kuruması için ipe astıkları gömlek düşmüyor mu?!Başlamış bagırmaya:Hatun kalk kurban kesmemiz lazım.Sabah sabah neye ugradıgını şaşıran kadın telaşla sormuş:kurban nereden çıktı efendi.Gömleğim,ğömleğim ipten düştü.Ğömlek düştü diye kurban kesildigi nerede görülmüş?!Deme öyle hatun,ya içinde ben olsaydım!               
Sayfa: 1
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!