10 Haziran 2026, 11:33:33 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Bağlantılar Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: 1
  Yazdır  
Gönderen Konu: SİTEMİZDE KÖŞE YAZARLIGI BÖLÜMÜ NİYE YOK?  (Okunma Sayısı 4464 defa)
Ahmet Uçar
Aliçerçili
*

Sülale: Hatiblar ..hatibel.davulcu Ahmet,in Son Oğlu.

« : 06 Haziran 2009, 10:57:52 »

sevgili aliçerçi org yönetiçileri ülkemizdeki   birçok köysitelerin de köşe yazarlık bölümü bulunmaktadır bizimde sitemizde böyle bi bölüm oluşturulsa okuyucularımız daha güzel yazılardan faydalanırlar diye düşünüyorum siz degerli site yöneticilerimizden bu bülümün oluşturulmasını enkısa zaman dilimi içerisinde bekliyor, degerli okuyucularımızın da bu konu hakkında düşünce ve görüş belirtmelerini rica ediyorum.. saygılarımla.
« Son Düzenleme: 20 Haziran 2009, 11:06:01 Gönderen: Ahmet Uçar » Logged

BİRGÜN GELECEK BİZDE BU DÜNYADAN GÖÇ EYLEYECEGİZ ELBET SANA GERİ DÖNECEGİZ YARAB...
Karalar
Aliçerçili
*

Sülale: karalar

« Yanıtla #1 : 06 Haziran 2009, 20:03:16 »

Ahmet bey ilk yazıyı siz yazın bence , hem öncü olmuş olursunuz bize.
Ahmet Uçar
Aliçerçili
*

« Yanıtla #2 : 08 Haziran 2009, 10:43:06 »

Ahmet bey ilk yazıyı siz yazın bence , hem öncü olmuş olursunuz bize.

abi bülüm oluşturulsun elimizden geldigince yazmaya çalışırım ALLAH, ın izniyle.

saygılar.

BİRGÜN GELECEK BİZDE BU DÜNYADAN GÖÇ EYLEYECEGİZ ELBET SANA GERİ DÖNECEGİZ YARAB...
İbrahim Vural
Aliçerçili
*

Sülale: Vural

Galatasaraylı dogru yoldadır:D

« Yanıtla #3 : 09 Haziran 2009, 23:17:38 »

Karalar abi:D nasılsın yaw??Kahkaha
Ahmet Uçar
Aliçerçili
*

« Yanıtla #4 : 10 Kasım 2009, 20:31:44 »

sevgili aliçerçi org yönetiçileri ülkemizdeki   birçok köysitelerin de köşe yazarlık bölümü bulunmaktadır bizimde sitemizde böyle bi bölüm oluşturulsa okuyucularımız daha güzel yazılardan faydalanırlar diye düşünüyorum siz degerli site yöneticilerimizden bu bülümün oluşturulmasını enkısa zaman dilimi içerisinde bekliyor, degerli okuyucularımızın da bu konu hakkında düşünce ve görüş belirtmelerini rica ediyorum.. saygılarımla.
aliçerçi org. yünetiçilerinden bu konu hakkında olumlu veya olumsuz bi cevap alamadıgımı belirtmek isterim..bizi mhtp alan yok galiba?  saygılar......

Sayfa: 1
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!