26 Mayıs 2026, 20:22:29 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Bağlantılar Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: 1 2 »
  Yazdır  
Gönderen Konu: Bilal'imize Geçmiş Olsun  (Okunma Sayısı 11572 defa)
Ali Rıza Özaslan
Aliçerçili
*

Sülale: Meyreli

« : 29 Kasım 2008, 10:40:56 »

Köyümüz sakinlerinden,

Yönetici yardımcımız,

Menzilli hanımefendinin gözünün nuru,yavrusu Bilal'i;

uzun zamandır müzdarip olduğu rahatsızlıktan dolayı ızdırap içindeymiş.

Mevlam bir an önce, Şafi ismi celili hürmetine şifalar nasip etsin.

Eskimeyen sağlığına kavuştursun...

Bütün hastalarımıza,hastalıklarımıza da dermanlar Lutf eylesin...

Kulluğun İdrakinde / Kul Olmadık Mevlaya
Ali İhsan Çiçek
Aliçerçili
*

« Yanıtla #1 : 29 Kasım 2008, 15:52:07 »

Mevlam acil şifalar verir inşallah Amin
Ayşe Gür Teke
Yönetici Yardımcısı

Sülale: Dervişler..

« Yanıtla #2 : 29 Kasım 2008, 19:49:36 »

Abilerim..Allah razı olsun  çok duygulandım..sag olun..

Güven tek kullanımlıktır
Muharrem Özkaya
Aliçerçili
*

Sülale: Topasanlar&araphocalar&gatıran

« Yanıtla #3 : 29 Kasım 2008, 21:08:25 »

Bilal yiğenimize geçmiş olsun der, Allahtan acil şifalar dilerim.
Reşat ( Hüseyin Oğuz)
Aliçerçili
*

Sülale: Karalar

« Yanıtla #4 : 29 Kasım 2008, 21:59:26 »

Bilal'geçmiş olsun. Allah'tan acil şifalar dilerim.
H. Kübra Oğuz
Aliçerçili
*

« Yanıtla #5 : 29 Kasım 2008, 22:05:46 »

Bilal kardeşimize Allah'tan acil şifalar dilerim.
Hasan Hüseyin Aktuna
Aliçerçili
*

Sülale: Meyre'liyim

Sevelim Sevilelim Dünya Kimseye Kalmaz.Yunus Emre

« Yanıtla #6 : 29 Kasım 2008, 22:29:34 »

Çok geçmiş olsun Allah'tan acil şifalar dilerim.

Her Ama'yı Kör Sanma,Göze Nur Gönülden Gelir,En Büyük Körlük Nankörlüktür.
Mehmet Sayın
Aliçerçili
*

Sülale: Meyreli

« Yanıtla #7 : 29 Kasım 2008, 23:05:56 »

"Hastalandığım zaman bana şifa veren O'dur;" (Şuara Suresi, 80)

İnsanın acizliğini kavradığı ve ne kadar muhtaç konumda olduğunu en çok fark ettiği anlardan biri şüphesiz hasta olduğu andır. Allah insana bu duyguyu yaşatmak için hepsi birbirinden farklı yüzlerce hastalık yaratmıştır. Her hastalığın kişi üzerinde meydana getirdiği bedensel ve ruhsal etkiler birbirinden çok farklıdır. Ancak hepsi hikmetli bir yaratılışın delilidir. Gözle bile görülemeyen bir virüsün insanı tanınmayacak hale sokması, vücuda giren bir mikrobun kimi zaman teşhis dahi edilememesi, Allah'ın gücünün en açık delillerindendir. Bilim adamlarının tek bir virüsü ortadan kaldırmak için yaptıkları deneyler, araştırmalar Allah'ın yaratmadaki üstünlüğünü gözler önüne serer.

Hastalığı veren Allah olduğu için bu hastalığın geçmesi de ancak Allah'ın dilemesi ile olur. Allah dilediği takdirde Şafi sıfatı ile verdiği hastalığı ortadan kaldırır. Nitekim Allah dilemedikçe tüm dünyanın doktorları, en gelişmiş teknolojik aygıtlar, keşfedilen en son ilaçlar biraraya gelse yine de o kişinin hastalığının iyileşmesi imkansızdır. Kullanılan ilaçların hepsi, hastalığın iyileşmesi için birer vesiledir. Eğer Allah dilerse uygulanan tedaviyi vesile kılarak kişinin iyileşmesine izin verir.

Bu durumda insanın yapması gereken, kendi aczinin yanında Rabbimiz'in sonsuz gücünü görebilmek ve sıkıntı içinde olduğu her an O'ndan yardım dilemektir. Mümin bilmelidir ki, hiçbir zaman Allah'tan başka bir yardımcı ve veli bulamayacaktır. Hz. Eyüp bu konuda Kuran'da örnek gösterilen, Allah'a teslimiyetli tavrıyla övülen bir elçidir. Hz. Eyüb'ün şeytan tarafından kendisine dokundurulan sıkıntı karşısında gösterdiği güzel ahlak, sabır ve tevekkül tüm müminlere örnek olmuştur: Konuyla ilgili ayette şöyle buyrulmaktadır:

Eyüp de; hani o Rabbine çağrıda bulunmuştu: "Şüphesiz bu dert (ve hastalık) beni sarıverdi. Sen merhametlilerin en merhametli olanısın." (Enbiya Suresi, 83)

Bu çağrının ardından Allah onun duasına icabet etmiş ve onu bu sıkıntıdan kurtarmıştır. Hz. Eyüp ise sabretmenin ve yalnızca Allah'a yönelip dönmenin büyük ecrini almıştır.

Hazret-i Âişe -radıyallahu anha-dan rivâyete göre Nebiyy-i Ekrem -sallallahu aleyhi ve sellem- kendilerine bir hasta getirildiğinde şöyle duâ ederlerdi;

"Bu hastalığı gider ey insanların Rabbi! Şifâ ver, çünkü şifâ verici sensin. Senin vereceğin şifâdan başka şifâ yoktur. Öyle şifâ ver ki hiç bir hastalık bırakmasın." Amin.

Menzilli kardeşim Evladınıza Geçmiş olsun  Allah acil şifalar versin

Sabiha Oğuz
Aliçerçili
*

« Yanıtla #8 : 30 Kasım 2008, 00:17:02 »

Geçmiş olsun. Allah'tan acil şifalar dilerim.
Ayşe Gürarslan
Aliçerçili
*

Sülale: Iskenderel

« Yanıtla #9 : 30 Kasım 2008, 21:52:13 »

Canım geçmiş olsun. Geçenlerde annenle Adana'da görüştük. Halimenin nişanında beraberdik. O zaman ona da sormuştum çocuklarını. Sana mail attım cevap vermedin. Annenden duyunca üzülmüştüm. Allah şifalar versin.
Ayşe Gür Teke
Yönetici Yardımcısı

« Yanıtla #10 : 30 Kasım 2008, 22:33:54 »

Canım geçmiş olsun. Geçenlerde annenle Adana'da görüştük. Halimenin nişanında beraberdik. O zaman ona da sormuştum çocuklarını. Sana mail attım cevap vermedin. Annenden duyunca üzülmüştüm. Allah şifalar versin.

Canım ablacım sag ol..Hepiniz sag olun..dua edin...Allah hepinizden razı olsun...İyki varsınız..

Güven tek kullanımlıktır
Mehmet Bütün
Aliçerçili
*

Sülale: hacı efendi

« Yanıtla #11 : 02 Aralık 2008, 22:19:47 »

RABBİM TÜM HASTALARA ACİL ŞİFALAR VERSİN

dostluk denizin dibindeki inci tanesine benzer ikiside zor bulunur!!
Ayşe Gür Teke
Yönetici Yardımcısı

« Yanıtla #12 : 23 Nisan 2009, 22:29:18 »

Şu konunun ilk açıldıgı günleri düşünüyorum şimdi..Rabbimin nasılda kullarını imtihan edişini...Hayatta verilen hayat rolünü nasıl dengeli tutabilmek için  arada aglatılmasını insan oglunun...Düşünüyorum..... Ve dualarla  oglumun nasılda  iyileşmesi ni düşünüyorum..kardeşin kardeşe duasını kendi sabrımı yavrumun sabrını düşünüyorum...Bugün öyle bi haber aldık ki zaten Rabbime teslimiyettenmi yoksa  şımarık bir kul oluşumdanmı,  yoksa naz yaptıgım için aynı şeyleri bana Rabbim yaşatmıycak deyipte  ona bagladıgım umudumdanmı,  yoksa seydamın bu aciz sofisine duasındanmı bilemem ama... D.r.   ameliyata gerek duymuyorum dedigi an  zaman durdu sanki..hastane  merdivenlerinden inerken ameliyatane kapılarında bekleyen hastalara o kadar yürekten aglayarak dualar ettim ki.....Rabbim  sevdiklerimizle  helede evlatlarımızla imtihan etmesin..Ama başımıza gelmişsede bilin ki Rabbim  seni  imtihana alıyor..ve durumuna göre notunu veriyor..Çok şey ögrendim son bir yıldır..Ama   hani bi hikaye var formumuzda ...BUDA GEÇER........ İşte en çok bunu ögrendim..hiç bir şey kalıcı degil hayatta... ne olumlu ne olumsuz...Haaa insan bide dostunu sevdiklerini biliyo böyle zamanda.....

sevgili stem..Ailem .... duygularımı paylaşmak istedim..hepiniz hakkınızı helal edin..Rabbim hepinizden razı olsun........
« Son Düzenleme: 23 Nisan 2009, 22:50:55 Gönderen: Menzilli » Logged

Güven tek kullanımlıktır
Ramazan Oğuz
Yönetici

« Yanıtla #13 : 23 Nisan 2009, 22:39:52 »

Bilal'in  iyileşmesi ailesi kadar bizleri de o kadar sevindirdiğine inanıyorum.

Bilale tekrar geçmiş olsun diyorum.
Karalar
Aliçerçili
*

Sülale: karalar

« Yanıtla #14 : 25 Nisan 2009, 10:44:36 »

Gecmis olsun. Allah'im kimseye dert verip derman aratmasin.
Sayfa: 1 2 »
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!