26 Mayıs 2026, 20:30:05 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Bağlantılar Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: « 1 2
  Yazdır  
Gönderen Konu: Bilal'imize Geçmiş Olsun  (Okunma Sayısı 11575 defa)
Ali Rıza Özaslan
Aliçerçili
*

Sülale: Meyreli

« Yanıtla #15 : 25 Nisan 2009, 12:21:44 »

Şu konunun ilk açıldıgı günleri düşünüyorum şimdi..Rabbimin nasılda kullarını imtihan edişini...Hayatta verilen hayat rolünü nasıl dengeli tutabilmek için  arada aglatılmasını insan oglunun...Düşünüyorum..... Ve dualarla  oglumun nasılda  iyileşmesi ni düşünüyorum..kardeşin kardeşe duasını kendi sabrımı yavrumun sabrını düşünüyorum...Bugün öyle bi haber aldık ki zaten Rabbime teslimiyettenmi yoksa  şımarık bir kul oluşumdanmı,  yoksa naz yaptıgım için aynı şeyleri bana Rabbim yaşatmıycak deyipte  ona bagladıgım umudumdanmı,  yoksa seydamın bu aciz sofisine duasındanmı bilemem ama... D.r.   ameliyata gerek duymuyorum dedigi an  zaman durdu sanki..hastane  merdivenlerinden inerken ameliyatane kapılarında bekleyen hastalara o kadar yürekten aglayarak dualar ettim ki.....Rabbim  sevdiklerimizle  helede evlatlarımızla imtihan etmesin..Ama başımıza gelmişsede bilin ki Rabbim  seni  imtihana alıyor..ve durumuna göre notunu veriyor..Çok şey ögrendim son bir yıldır..Ama   hani bi hikaye var formumuzda ...BUDA GEÇER........ İşte en çok bunu ögrendim..hiç bir şey kalıcı degil hayatta... ne olumlu ne olumsuz...Haaa insan bide dostunu sevdiklerini biliyo böyle zamanda.....

sevgili stem..Ailem .... duygularımı paylaşmak istedim..hepiniz hakkınızı helal edin..Rabbim hepinizden razı olsun........

Hayatda bu olsa gerek."Karagün,kararıp kalmaz,hiç bir şey sebebsiz olmaz..."

Kulluğun İdrakinde / Kul Olmadık Mevlaya
Esra Sağlam
Aliçerçili
*

Sülale: Heseler Tosunlar

« Yanıtla #16 : 22 Haziran 2009, 17:07:06 »

ablacığım bilale geçmiş olsun diyorum allah acil şifalar versin
Sayfa: « 1 2
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!