13 Haziran 2026, 18:39:15 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Bağlantılar Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: « 1 2 3
  Yazdır  
Gönderen Konu: üsteki üyeyi nasıl tanırsınız...??  (Okunma Sayısı 21764 defa)
Hasan Hüseyin Aktuna
Aliçerçili
*

Sülale: Meyre'liyim

Sevelim Sevilelim Dünya Kimseye Kalmaz.Yunus Emre

« Yanıtla #30 : 25 Kasım 2008, 11:55:56 »

Menzilli kardeşimizi ben önce bozkır netten yazılarından bilirim, sonra sitenize üye olunca burda hoşgeldin mesajından sonra daha iyi tanıma fırsatım oldu.Ben Meyre'liyim Menzilli kardeşin halası bizim belediye başkanımızın eşiymiş burda öğrenmiştim sanırım.
   Benimde burda akrabalarım var.
   Nazmi Soner,Ramazan Oğuz kardeşler ilk aklıma gelenler ve bildiklerim.

Önce düştüğümde kalkmayı öğrendim, sonra aleve dokunduğumda acıyı, sevmeyi öğrendim, sevilmeyi sonra terkedilip beklemeyi, sayende Rıza Raşa'm unutulmayıda ögrendim herseyi ögrendimde yalnız unutmayı öğrenemedim...

Her Ama'yı Kör Sanma,Göze Nur Gönülden Gelir,En Büyük Körlük Nankörlüktür.
Karalar
Aliçerçili
*

Sülale: karalar

« Yanıtla #31 : 25 Kasım 2008, 13:16:52 »

Ahha Hasan abiyi yakaladim
Hasan abimi taaa kucucukten bilirim rahmetli Asya halamizin bir tane oglu, anneme ya cok buyuk iyiligi dokunmus yada yakin akraba olsa gerek annem her bayram yada her dedeme ugradigimizda usenmeden kosa kosa elini opmeye giderdi Asya halamizin.Bende oradan bilirim Hasan abimi, Balkiye ablami, Fatma ablami.
Sonra Ankaradaki www.meyre.com un bir toplantisinda yillar sonra tekrar gorustuk ,sonra bizlerdeki gibi Hasan abi de bu sevdaya tutuldu.sanirim hergunde bu sevda katlanarak artiyor.
Iyki varsin Hasan abi,

Ali Rıza Özaslan
Aliçerçili
*

Sülale: Meyreli

« Yanıtla #32 : 25 Kasım 2008, 17:29:41 »

Önce düştüğümde kalkmayı öğrendim, sonra aleve dokunduğumda acıyı, sevmeyi öğrendim, sevilmeyi sonra terkedilip beklemeyi, sayende Rıza Raşa'm unutulmayıda ögrendim herseyi ögrendimde yalnız unutmayı öğrenemedim...

[/quote]

Meyre'ce bir mola verelim mi?

Sular "Çoban oluğunda!"

*

Sivriden esen yeller
Şimdi sizlere selam eyler
Koşsun bütün yürekler
Sevgimiz hepimize yeter

*
Ey Gözel Allah'ım!..

Bir birinden güzel,inci taneleri,mesajlar demeti,hüsnü niyetler klavyede dile gelmiş,
paylaşılmış bütün köylülerimizle.

Ahengimiz bozulmasın,daha da koyulaşsın,maya tutmuş,Camız yoğurtları gibi leziz mi,leziz!..

Kulluğun İdrakinde / Kul Olmadık Mevlaya
Muharrem Özkaya
Aliçerçili
*

Sülale: Topasanlar&araphocalar&gatıran

« Yanıtla #33 : 25 Kasım 2008, 18:18:28 »

inanmıyorum size... ;Do gün o plavı pişiren sizmiydiz yoksa..Elimde gördügünüz o bir poşet pilavı  taaa kurtuluşa kadar taşıdım ..hemde yazın sıcagında..nedenide  o kadar lezzetliydiki...komşularımla paylaşmazsam içime otururdu..biz o pilavı hala komşularla konuşuruz..ellerinize saglık abi....
yaaaaa ben neden kimseyi tanımıyorum herkes beni tanıyorr... Karizmatik Karizmatik Karizmatik

Yok yoookk.. ben o kadar marifetli değilim..  Sadece aşçıya yamaklık yaparım ben.. Aşçı Aliçerçi menşeeli sayılır..   Ama o gün zaten aşçıyı bile zor almışlar mutfağa, yamağın ne işi olabilir ki ??   Ben o gün sadece pilav yemeye ve Ankaradan gelmiş Soner arkadaşımızla ve Ramiz abimizle hasret gidermek için gelmiştim...  Pilav nirde biz ordayız... Kahkaha Kahkaha Kahkaha Kahkaha
Karalar
Aliçerçili
*

Sülale: karalar

« Yanıtla #34 : 25 Kasım 2008, 19:20:23 »

inanmıyorum size... ;Do gün o plavı pişiren sizmiydiz yoksa..Elimde gördügünüz o bir poşet pilavı  taaa kurtuluşa kadar taşıdım ..hemde yazın sıcagında..nedenide  o kadar lezzetliydiki...komşularımla paylaşmazsam içime otururdu..biz o pilavı hala komşularla konuşuruz..ellerinize saglık abi....
yaaaaa ben neden kimseyi tanımıyorum herkes beni tanıyorr... Karizmatik Karizmatik Karizmatik

Yok yoookk.. ben o kadar marifetli değilim..  Sadece aşçıya yamaklık yaparım ben.. Aşçı Aliçerçi menşeeli sayılır..   Ama o gün zaten aşçıyı bile zor almışlar mutfağa, yamağın ne işi olabilir ki ??   Ben o gün sadece pilav yemeye ve Ankaradan gelmiş Soner arkadaşımızla ve Ramiz abimizle hasret gidermek için gelmiştim...  Pilav nirde biz ordayız... Kahkaha Kahkaha Kahkaha Kahkaha
Zaten Muharrem pilavi hic sevmez bizi kirmamak icin oylesine 2 kasik aldi
 Hazir yakalamisken Muharremi' de anlatalim ;biz kendisine Meyre'de muhtar diyoruz, Muhtarmi ? degil , ama www.meyre.com da muhtar gibi kendisi. Kendisi ile Meyre.com da tanistik orada site yoneticisi Sitenin sevilmesinde bir yerlere gelmesinde en cok emegi gecen uyesi diyebilirim hic cekinmeden, gerci bu aralar biraz nadasta ama olsun. Muharremi anlat anlat bitiremeyiz  su bes satirlada anlatabildikmi? hayir tabikide , iyiki varsin muhtarim
Ali Rıza Özaslan
Aliçerçili
*

« Yanıtla #35 : 26 Kasım 2008, 17:25:55 »

Nazmi Soner Oğuz mu?

Taaaa Hüseyin dede,Hikmet-Dursun dayı iken bilirmişde bir Soner bilmezmiş mi bu fakiri?

Adnan'la tavsurumuz var Olukbaşında tığ gibi,Orhan'la tanışırız 1984'den beri,Ya bizim

denizciyle,Ramiz'le,ahbab olmuşuz piknilerde seneler öncesinden...

Hımmmm Soner'le mi?

Meyre com çayırlığında rast geldik,tuttuk güreşi,lakin eşşek düşmedik,kazananı olduk...

"FENERBAHÇE Mİ -Galatasaray mı?"

olmamıştı,haksızlıkdı..

Bir telgraf bulmuştu hak yerini,GS da büyüklüğünü

"FENERBAHÇE Mİ - GALATASARAY MI?"

Bu yeşillikli çayırlıkda çok çalımlar yaptık,estik,esiklettik,adeta resitaller icra eyledik.

Bırakın kartları,uyarı,ikaz yoktu lügatımızda...

Topu hep çayırlıkta,oyunda,oyun içinde tuttuk.Taça giden topa acırım,bizler adına...

Yetmedi "Aliçerçi harmanına" taşıdık çayırlığı,top koşturduk durduk,taca atmadan,hep oyunda tuttuk,atmadık topu "Suğla Gölüne" doğru,hep attık meyre-aliçerçiden içeri...

Bir gusuru varmış FB li olmakmış farkımız...

Vallah-Billah olmadım

İstanbul'a gelince..

Meyre yazılarında,yaylasında sevdam olmuştu

"SARI-KIRMIZI renkler,CİM BOM BOMUM"

Bilirim kanaryayı da,lakin Aslan kralıdır Koru ve Ormanların!..  Kahkaha

Çök be Sonerim hep birden Heeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.... Kahkaha Kahkaha Kahkaha

Arzu Buse Eraslan
Aliçerçili
*

Sülale: Tekegızıyil

« Yanıtla #36 : 26 Kasım 2008, 21:16:54 »

Amcaların amcası paşaların paşası konyalıların en konyalısı kadıköylü cana yakın konuk sever insanlara iyi yaklaşan kimseyi üzmeyen babacan her sorunu iyi şekilde halleden canıma canım amcam...

ELA DENİZ
Ali Rıza Özaslan
Aliçerçili
*

« Yanıtla #37 : 27 Kasım 2008, 11:45:55 »

Arzu Buse Eraslan mı?

Meyre com'un Prensesi,Şairesi,Arzu kızımız,Amiralimiz,zenginliğimiz,genç meyrelimiz...

Rahmetli Tekegızının Hüseyin abimizin gözünün nuru,sevgili torunu...

Bahtın ve zihnin açık olsun,gözlerinden öpüyorum,sevgili Arzu kızım,köylüm...

Ramazan Oğuz
Yönetici

Sülale: Karalar

« Yanıtla #38 : 01 Aralık 2008, 22:48:51 »

Ali Rıza abi,
Kendisiyle önceden görüşürdük , selamlaşırdık. Daha sonra Meyre'liler için çalışan değreli bir abimiz , kendisiyle Bozkırlılar pikniklerinde ve meyre pikniklerinde görüşerek ilişkimizi kuvvetlendirdik. Daha sonra www.meyre.com'a ve meyre.com'cuların düzenlemiş oldukları günlere öncülük eden değerli bir abimiz. Gördüğünüz gibi bizim Aliçerçi sitesinde de ayırım yapmadan ve Aliçerçililerden çok katılım yapan saygı değer bir abimiz.
Memleket düşkünü bir abimiz.   
Muharrem Özkaya
Aliçerçili
*

Sülale: Topasanlar&araphocalar&gatıran

« Yanıtla #39 : 02 Aralık 2008, 05:46:00 »

Ramiz Abim ?
Sormayın ilk tanıştığımız gün nasıl heyecanlanmıştım..  www.meyre.comdan ismen çok iyi tanıdığım ama cismen bilmediğim bir abimizdi..  Bir gün çalışıyorum, bir abimiz geldi, selam verip
-Muharrem Özkaya ?
-Evet dedikten sonra
-Ben Ramazan Oğuz, tanıdın mı?
 deyince nasıl sevindim, nasıl heyecanlandım, nasıl içim kıpır kıpır oldu anlatılmaz....
Ondan sonra görüşmelerimiz devam etti, İstanbulun bir birinden uzak köşelerinde olsakda, Bozkırlıların düzenlemiş olduğu sosyal etkinliklerde görüşür, sanal alemde selmalaşır olduk...
Her zaman merhaba denilip hal hatır sorulacak, memleket ve memleketli canlısı bir dost olduğunu düşündüğüm Ramiz abimle bir süredir görüşemiyoz.. 
Ramiz abiiiiii !!!!!!   
bu yakaya geçince dolaş gel, borcum çoğaldı.. Birez muhabbet edip  yiyip çay içelim... 
Kısaca hasret gidereliiimmm....

« Son Düzenleme: 02 Aralık 2008, 08:19:13 Gönderen: Muharrem Özkaya » Logged
Ali Rıza Özaslan
Aliçerçili
*

« Yanıtla #40 : 02 Aralık 2008, 19:09:03 »

Muharrem mi?
Nerden,nasıl,ne desem?
Rahmetli,Gatıran Ali dedesini,Gocanasını,Babası Gambur Mustafa dayıyı hatırlarım,tanırım da guzuları Muharrem'i tanımam mı?
Doğduğu,doyduğu toprağa sevdalı,sosyal projelere olumlu yaklaşımlı,fahri Müdürü...
Kısacası tam bir Meyre Beyefendisi...

Bu yazılar güzel de,farkında mısınız yükümüzde bu oranda ağırlaşıyor..?

Tabiri yerindeyse ağdırmazsa iyi...

Ramazan Oğuz
Yönetici

Sülale: Karalar

« Yanıtla #41 : 07 Aralık 2008, 22:56:23 »

Ramiz Abim ?
Sormayın ilk tanıştığımız gün nasıl heyecanlanmıştım..  www.meyre.comdan ismen çok iyi tanıdığım ama cismen bilmediğim bir abimizdi..  Bir gün çalışıyorum, bir abimiz geldi, selam verip
-Muharrem Özkaya ?
-Evet dedikten sonra
-Ben Ramazan Oğuz, tanıdın mı?
 deyince nasıl sevindim, nasıl heyecanlandım, nasıl içim kıpır kıpır oldu anlatılmaz....
Ondan sonra görüşmelerimiz devam etti, İstanbulun bir birinden uzak köşelerinde olsakda, Bozkırlıların düzenlemiş olduğu sosyal etkinliklerde görüşür, sanal alemde selmalaşır olduk...
Her zaman merhaba denilip hal hatır sorulacak, memleket ve memleketli canlısı bir dost olduğunu düşündüğüm Ramiz abimle bir süredir görüşemiyoz.. 
Ramiz abiiiiii !!!!!!   
bu yakaya geçince dolaş gel, borcum çoğaldı.. Birez muhabbet edip  yiyip çay içelim... 
Kısaca hasret gidereliiimmm....

Muharrem kardeşim gerçekten çok değerli arkadaşlarımızdan birisi. Kendisi beni tarif ederken  kendini tarif etmiş. Gönüller bir olunca heryerde  buluşuyoruz.
İnşallah en kısa sürede ziyaret edeceğim.
Selamlar
Arzu Buse Eraslan
Aliçerçili
*

Sülale: Tekegızıyil

« Yanıtla #42 : 08 Aralık 2008, 11:26:03 »

Özel günleri unutmayan sitenin aktif üyelerinden mesafeli içten bir can uzaktanda olsa iyi biri olduğunu biliyorum...

ELA DENİZ
Sayfa: « 1 2 3
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!