13 Haziran 2026, 18:57:08 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Bağlantılar Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: 1
  Yazdır  
Gönderen Konu: Şaplak  (Okunma Sayısı 2730 defa)
Hüseyin Ertuğrul Oğuz
Aliçerçili
*

Sülale: Karalar

« : 02 Eylül 2007, 23:01:52 »

Şaplak

Adamın biri sinemaya gider. Tam sinemada film başlarken önüne saçını kazıtmış biri oturur ve sinemanın ışıkları bu saçını kazıtmış adamın kafasına vurur... Arkasındaki adam bir türlü filmi izleyemez. Adam içinden "şunun ensesine bi tane yapıştırayım" der sonra "Oğlum adam iri yarı.Ellese bile beni parçalar" diyip vazgeçerken yanına Temel oturur.. Adam Temel'e dönüp "Şu kafasını kazıtmış adamın ensesine bi tane vur sana 5 milyon verecem" der. Temel de dayanamaz adamın ensesine bi tane yapıştırır ve devam eder "Ulan Hasan sen burada mıydın" der. Adam dönüp "Ne Hasan'ı kardeşim" der Temel de "Pardon kardeşim karıştırdım" der ve adam önüne dönünce 5 milyonunu alır.Adam dayanamaz ve Temel'e dönüp "Kardeş bi tane daha yapıstır sana 10 milyon vereceğim" der. Temel bi tane daha adamın ensesine vurur ve ilave eder "Hasan sensin be yeme beni" Adam dönüp "Hasan değilim kardeşim be " diyip ön koltuklardan birine oturur.Temel'in yanındaki adam artık filmi bırakıp bu kafasını kazıtan adamı aramaya baslar ve bulur hemen Temel'e dönüp "Bak kardeşim işte oraya oturmuş. Git ensesine bi tane daha vur sana cebimdeki tüm parayı vereceğim" der. Temel hemen kafasını kazıtmış adamın arkasına geçip ensesine bi tane yapıstırıp "Ulan Hasan burda muydun da, ben de yarım saattir arkadaki adamı sen sanıp ensesine vuruyordum"... Kahkaha Kahkaha

« Son Düzenleme: 02 Eylül 2007, 23:03:53 Gönderen: Hüseyin Ertuğrul Oğuz » Logged
İbrahim Vural
Aliçerçili
*

Sülale: Vural

Galatasaraylı dogru yoldadır:D

« Yanıtla #1 : 21 Eylül 2007, 15:56:44 »

güselmiiş 
Sayfa: 1
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!