23 Nisan 2026, 02:02:48 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Bağlantılar Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: 1
  Yazdır  
Gönderen Konu: Nuri Yüceer Milletvekili Aday Adayı Oldu...  (Okunma Sayısı 7869 defa)
Ali Rıza Özaslan
Aliçerçili
*

Sülale: Meyreli

« : 28 Mart 2011, 13:10:04 »

MHP Aday belirleme komisyonunun dikkatine         24 Mart 2011 Perşembe,

Konu:İstanbul 2.ci Bölge Milletvekili aday adayı Nuri Yüceer hakkında bilgilendirme

Bizler Bozkır çevresi beldeleri,köyleri dernekleri olarak İstanbul gibi büyük bir şehirde yaşayıp,
yurt tutmuş,işyerleri v emesken sahipleri olmuş,büyük şehir de kaybolmamak için dernekler,
vakıflar kurmuş,gelenek,göreneklerimizi yaşayıp,sevinç,üzüntülerimizi birlikte paylaşan,
düğün,cenazelerini birlik içinde yapan,kaldıran,Anadolu’nun Bozkır’ının çocuklarıyız.

İstanbul’un Bozkır’ı,nüfus olarak 90 binlere yaklaşmış,22 adet vakıf ve dernekleri,sivil toplum kurumları ile yumruk olmuş,teşkilatlı Bozkır’lılarız…

Hemşerimiz Nuri Yüceer 1990 yılından beri Bozkır derneklerinin kurulmasında,yaşamasında,yaşatılmasında bizleri heyacanlandıran,motive eden kişi olmuştur.

Sayın Nuri Yüceer Bozkır’lılar dernek genel başkanlığı yapmış,halende derneğimizin denetleme kurulu başkanı olarak görev yapan,Bozkır kanaat önderlerimizdendir.

Hemşerimiz İstanbul 2.ci bölgeden milletvekili aday adayı olmuştur.Başkanımızın başarılı olması için biz derneklere düşen görevleri eksiksiz olarak yapılacaktır.

Hemşerimiz etrafında kenetlenmiş durumdayız,bu kararımız oy birliği ile alınmıştır.

Saygılarımızla…

Bozkır’lılar dernek başkanı  Ahmet AYYILDIZ 0532 284 04 50

Akçapınar     "        "      Hasan CİĞERCİ 0 532 602 27 83

Bağyurdu     vakfı    "      Recep DİNÇ      0 532 705 81 61

Sazlı        dernek     "      Hasan Hüseyin KESER 0 532 317 12 34

Dere           "        "      Ahmet ILGAZ 0 532

Harmanpınar     "        "    Mehmet SAYIN 0 532 241 64 75

Karacaardıç      "        "    Şevki ATAOĞLU 0 532 381 97 62

Çağlayan         "      "    Hasan GEYİK     0 535 715 61 03

Büyük Hisarlık     "        "    Mehmet PARLAK 0 535 737 05 75

Küçük Hisarlık     "        "    Mehmet GÜVEN   0 532 315 55 20

Yolören           "        "    Hasan Hüseyin ERDEMİR 0 532 267 27 71

Işıklar             "        "    Mustafa GÖKSU   0 532 267 27 71

Aliçerçi           "        "    Abdullah YÜKSEL 0 532 294 03 44

Tepe arası      "        "    Mehmet Ceylan 0 536 391 72 99

Bademli           "        "    Bahadır ŞAHİN 0 532 254 91 19

Karaca hisar     "          "    Harun TOPÇU     0 537 775 64 41

bozkirder.com haber merkezi

28 Mart 2011 Pazartesi

Kulluğun İdrakinde / Kul Olmadık Mevlaya
Ömer Gül
Aliçerçili
*

Sülale: Gül (haci Mehmet Sulalesi)

« Yanıtla #1 : 29 Mart 2011, 13:37:27 »

BU KARARINIZI
CANI GÖNÜLDEN DESDEKLIYORUM.
Sevil Ünal
Aliçerçili
*

« Yanıtla #2 : 29 Mart 2011, 16:15:36 »

konyadanda bazı hemşehrilerimiz akp den aday oldu. nolcak şimdi oylar akp yemi mhp yemi gitcek. oda hemşehri oda hemşehri...
Ahmet Uçar
Aliçerçili
*

Sülale: Hatiblar ..hatibel.davulcu Ahmet,in Son Oğlu.

« Yanıtla #3 : 30 Mart 2011, 15:11:03 »

Burda önemli olan A---partisi    B----partisi degildir hemşerilerimize nasıl yardımcı olabiliriz gerçekten hizmet yapacak olanlar önpilana alınmalı örnegin konyada iki ayrı partiden bozkırlı hemşerimiz aday olmuşsa hizmeti hangisi yapacagınıza inanıyorsanız oyunuzu ona veriniz  yok ben ikisinide begeniyorum diyorsanız iki oyunuz varsa iki tarafa bölüştüre bilirsiniz .

tüm adaylara başarılar diler seçilince hayırlı işler yapmalarını beklerim.

BİRGÜN GELECEK BİZDE BU DÜNYADAN GÖÇ EYLEYECEGİZ ELBET SANA GERİ DÖNECEGİZ YARAB...
Sevil Ünal
Aliçerçili
*

« Yanıtla #4 : 30 Mart 2011, 21:36:25 »

saçmalıosun. a partisi b partisi değilmiş. oyu kişiye veremiyoruz değilmi!!! partiye veriyoruz. ben bu iki partiyide desteklemiyorum ve milletvekili hemşerilerimde kırılmasın onlara oy kazandırma adınada sevmediğim bu iki partiye oyumu veremem. açıklayıcı olmuştur umarım.
Ahmet Uçar
Aliçerçili
*

« Yanıtla #5 : 31 Mart 2011, 10:48:26 »

üncelikle sizi seviyeli yazışmaya davet ederek saçmalıyorsunuz! kelimesini size iyade ediyor sizin takım tutar gibi parti tuttugunuz izlenimi kanaatindeyim. Size burdan neyassam boş onun için sizyine bildiginizden şaşmayacaksınız.

Benim memleketime benim tuttugum partiden bozkırdan aday yoksa bozkıra memleketimize nasıl faydalı olacaklar!
örnegin ALİÇERÇİDEN mücahit demir, bi partiden aday oldu bende o partiyi tutmuyorum diye mücahit demire oy vermeyeyimmi veya illede benim tuttugum partidenmi aday olsunlar.

BİRGÜN GELECEK BİZDE BU DÜNYADAN GÖÇ EYLEYECEGİZ ELBET SANA GERİ DÖNECEGİZ YARAB...
Sevil Ünal
Aliçerçili
*

« Yanıtla #6 : 31 Mart 2011, 12:32:41 »

mücahit demir bdp den aday olsa bdp ye verirmisiniz oyunuzu?
Ahmet Uçar
Aliçerçili
*

« Yanıtla #7 : 31 Mart 2011, 12:52:41 »

vatanını, milletini, seven  topragını seven bir insan hangi partiden aday olacagını iyibilir şimdiye kadar hangi bozkırlı ismini zikreddiginiz partiden  aday olmuş sorarım size hiçbir bozkırlı vatanına ihanet etmez işi başka yerlere çekmeye çalışmayın lütfen... dediginiz partiye abimde adaylıgını koysa oy vermem siz rahat olunuz.
« Son Düzenleme: 31 Mart 2011, 13:01:28 Gönderen: Ahmet Uçar » Logged

Ömer Gül
Aliçerçili
*

Sülale: Gül (haci Mehmet Sulalesi)

« Yanıtla #8 : 31 Mart 2011, 12:56:06 »

Saygi deger Sevil Ünal kardesim, hemserim,
tabiiki insanlarin hür düsüncesine ve iradesine kimse ipotek koyamaz.
Burada bu dernekler bir iyi niyet bildirisi yapmislar. Hosumuza gider ise desdekler, gitmez ise
okuruz geceriz.
Önemli olan Vatanimiz.
Vatana kim iyi hizmet edecegine inaniyor isek onu seceriz.
(VATAN icinde namus, din, dil, kültür, toprak birligini iceren yüce bir kavramdir.)
ILK ÖNCE VATAN
VATNANI OLMAYAN: DININI YASAYAMAZ, NAMUSUNU KURUYAMAZ, DILINI KORUYAMAZ.
Cenabu allah Devletimize zeval vermesin.
Sevil Ünal
Aliçerçili
*

« Yanıtla #9 : 31 Mart 2011, 14:30:47 »

ahmet uçar demişsinki dediğin partiye abimde aday olsa oy vermem. işte siz adaya değil partiye oy veriyosunuz. önce bu çelişkinizden kurtulun sonra yorum yazın. ayrıca demişsinizki vatanını milletini seven kişilerin öyle partilerde yeri olamaz. ne yani vatanını milletini seven insanların hepsi aynı partidemi yoğunlaşmış durumda. tmm bdp çok sivri bir örnek olsun diye verdim bu örneğide. örn:recep konuk u ele alalım. geçen seçimlerde demokrattan aday oldu milletvekili seçilemedi. şimdi akp den aday oldu ve göreceksiniz seçilecek. ben çokta yararlı olacağına inanıyorum. 2 seçimde ne değiştide (değişecekte) bu adam meclise girecek soruyorum ben size. eskiden vatanını milletini sevmiyo diyemi oy alamadıda şimdi akp den aday olunca alıcak???
siyasetten çok anlamam ama sizinde anlamadığınıza kanaat getirdim yaptığınız yorumlardan. yoksa ömer beye katılıyor teşekkür ediyorum...
Ahmet Uçar
Aliçerçili
*

« Yanıtla #10 : 31 Mart 2011, 15:06:00 »

Evet yukarda belirttigim gibi size ne söylense boş olacagını belirtmiştim  çünkü olaya farklı yerlere çekeceginizi ta yazınızın başanda belli etmiştiniz! hayata dar pencerelerden bakarak ufkunuzu genişletemeyeceginizin farkında bile degilsiniz.. recep konur bey nasıl birinsan bilemiyorum ancak bizim için önce can gelir. Herkez kendi iradesinde hürdür biz burdan sadece adayların kim oldugunu nereli oldugunu belirtmek için bilgilenmeniz çabası içerisindeyiz... Unutmayınızki bizim derdimizi bizim oralardan suyunu içmeyen, topragına,ayagına basıp ayakkabıları çamıra saplanıp kalmayan anlayamaz.. dediginiz gibi ben siyasetten anlamam ben memleketimize faydası dokunacak insanların bizim vekilligimizi yapmasından anlarım....

Ali Rıza Özaslan
Aliçerçili
*

Sülale: Meyreli

« Yanıtla #11 : 31 Mart 2011, 15:06:13 »

MHP Aday belirleme komisyonunun dikkatine         24 Mart 2011 Perşembe,

Konu:İstanbul 2.ci Bölge Milletvekili aday adayı Nuri Yüceer hakkında bilgilendirme

Bizler Bozkır çevresi beldeleri,köyleri dernekleri olarak İstanbul gibi büyük bir şehirde yaşayıp,
yurt tutmuş,işyerleri v emesken sahipleri olmuş,büyük şehir de kaybolmamak için dernekler,
vakıflar kurmuş,gelenek,göreneklerimizi yaşayıp,sevinç,üzüntülerimizi birlikte paylaşan,
düğün,cenazelerini birlik içinde yapan,kaldıran,Anadolu’nun Bozkır’ının çocuklarıyız.

İstanbul’un Bozkır’ı,nüfus olarak 90 binlere yaklaşmış,22 adet vakıf ve dernekleri,sivil toplum kurumları ile yumruk olmuş,teşkilatlı Bozkır’lılarız…

Hemşerimiz Nuri Yüceer 1990 yılından beri Bozkır derneklerinin kurulmasında,yaşamasında,yaşatılmasında bizleri heyacanlandıran,motive eden kişi olmuştur.

Sayın Nuri Yüceer Bozkır’lılar dernek genel başkanlığı yapmış,halende derneğimizin denetleme kurulu başkanı olarak görev yapan,Bozkır kanaat önderlerimizdendir.

Hemşerimiz İstanbul 2.ci bölgeden milletvekili aday adayı olmuştur.Başkanımızın başarılı olması için biz derneklere düşen görevleri eksiksiz olarak yapılacaktır.

Hemşerimiz etrafında kenetlenmiş durumdayız,bu kararımız oy birliği ile alınmıştır.

Saygılarımızla…

Bozkır’lılar dernek başkanı  Ahmet AYYILDIZ 0532 284 04 50

Akçapınar     "        "      Hasan CİĞERCİ 0 532 602 27 83

Bağyurdu     vakfı    "      Recep DİNÇ      0 532 705 81 61

Sazlı        dernek     "      Hasan Hüseyin KESER 0 532 317 12 34

Dere           "        "      Ahmet ILGAZ 0 532

Harmanpınar     "        "    Mehmet SAYIN 0 532 241 64 75

Karacaardıç      "        "    Şevki ATAOĞLU 0 532 381 97 62

Çağlayan         "      "    Hasan GEYİK     0 535 715 61 03

Büyük Hisarlık     "        "    Mehmet PARLAK 0 535 737 05 75

Küçük Hisarlık     "        "    Mehmet GÜVEN   0 532 315 55 20

Yolören           "        "    Hasan Hüseyin ERDEMİR 0 532 267 27 71

Işıklar             "        "    Mustafa GÖKSU   0 532 267 27 71

Aliçerçi           "        "    Abdullah YÜKSEL 0 532 294 03 44

Tepe arası      "        "    Mehmet Ceylan 0 536 391 72 99

Bademli           "        "    Bahadır ŞAHİN 0 532 254 91 19

Karaca hisar     "          "    Harun TOPÇU     0 537 775 64 41

bozkirder.com haber merkezi

28 Mart 2011 Pazartesi

Ufkun ve bahtın açık olsun.

Siyasi hayatını sürdürürken,İstanbul'un Konya-Bozkır'lılarına hizmet etmek nasip olur İnşaallah.

Hangi partiden olursa olsun,yeter ki Konya'lı aday adaylarımıza,kesin aday olmak nasip olsun.

Bütün aday adaylarımıza başarılar dilerim.

Aliçerçi'lice kalınız efendim...

Kulluğun İdrakinde / Kul Olmadık Mevlaya
Sevil Ünal
Aliçerçili
*

« Yanıtla #12 : 31 Mart 2011, 15:14:51 »

ay fenalık bastı. tmm size cvp vermiycem daha. ne önce can ından bahsediosanız. objektiflikten bahsetmeyin direk bozkırlı adaylarımıza oy vermemizi istiosunuz. yoksa bu adaylar içinde eminim bozkırlı olmayıp bozkırlı adaylardan daha iyi hizmet edecek olanlar vardır. iyi günler.
Karalar
Aliçerçili
*

Sülale: karalar

« Yanıtla #13 : 01 Nisan 2011, 23:08:34 »

Allah yardımcın olsun Nuri abi.
Sayfa: 1
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!