11 Haziran 2026, 16:46:41 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Bağlantılar Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: 1
  Yazdır  
Gönderen Konu: selam  (Okunma Sayısı 5608 defa)
Hasan Özdemir
Aliçerçili
*

Sülale: iskenderel

« : 04 Kasım 2006, 10:44:01 »

ben hasan .iskenderel lerin hasan ın torunu mulla mehmet in oğluyum.selçuk üniv. spor akademisi mezunuyum.7 yıldır beden eğitimi ögretmeniyim.ümraniye çekmeköy lisesin de görev yapıyorum.                        özellikle ramazan abiye teşekkür ediyorum.böyle güzel bir çalışma yaptığı için.
Mehmet Bütün
Aliçerçili
*

Sülale: hacı efendi

« Yanıtla #1 : 15 Ocak 2007, 23:08:01 »

slm ben hacı efendi mustafanın torunuyum adım mehmet bütün beni belki tanımazsınız ama buradaki amaç birbirimizi tanımak değilmi?ve diyorumki bizim köyümüzün 2 tane sitesi var bu neden böyle oldu?birisi www.alicerci.org diğeri ise www.alicercikoyu.com 2 side ayrı bir site bunu tek bir site yapsanız olmuyormu?çünkü ikiside kuruluş sebebi aynı isterseniz birde öbür sitemizi ziyaret ediniz iki tarafında gönlüm olsun demi ben öyle düşünüyorum siz nedersiniz bilmem herkeze  mutlu ve sağlıklı günler dilerim MEHMET BÜTÜN

dostluk denizin dibindeki inci tanesine benzer ikiside zor bulunur!!
Karalar
Aliçerçili
*

Sülale: karalar

« Yanıtla #2 : 17 Ocak 2007, 00:48:50 »

Mehmet kardesim oncelikle sitemize hos geldin.uzunca bir suredir kurula gelmis ve hatta dernegimizi temsil eden site www.alicerci.org dur!! sanirim bazi arkadaslar bunu bilerekten kendilerince ayrimcilik yapmak istiyorlar ve bu yuzden kendilerince kurulmus bir sitemiz varken bir site kurmak ihtiyaci duyuyorlar birlikten kuvvet dogar lafina katiliyorum ama kurulmus bir birlik varken ayrimcilik yapmak istiyenlere diyecek bilemiyorum.Saglicakla kal.
Alparslan 1907
Aliçerçili
*

Sülale: HACI EFENDİ

« Yanıtla #3 : 19 Ocak 2007, 20:01:49 »

selam
önce kim oldugumu söyleyeyim
ben muhammed alparslan şahin  hacı efendini en büyük torunuyum
istanbulda oturuyorum 26 senedir.
sitemizin yada sitelerimizin ayrı ayrı olması bi ayrımcılık değildir bi çeşitliliktir.farklı tarzlarlaa  yapılmış birer sitelerdir.amaç her ikisinde de köylülerimizlee tanışmak onlarlaa muhabbet etmek.köyümüzle ilgili haberleri bildirmektir.bunu bi ayrımcılık oldugu düşüncesine katılmıyorum.asıl böle konuşarak sizin ayrımcılık yaptıgınızı düşünüyorum.ben sizinyerinizde olsam bu na ayrımcılık olarak değil güzel bir amaç için yapılmış farklı açılardan bakış açısı derim.
lütfen bu sözlerimi bi tarafa yakın oldugumu düşünerek yorumlamayın.gayet tarafsızca söylenen sözler.
her iki site de benim için aynı degerdee

görüşmek üzere
saglıcakla kalın
Hakan Boran
Aliçerçili
*

Sülale: tunçalp

« Yanıtla #4 : 19 Ocak 2007, 22:02:32 »

muhammed kardeşim.

olay ,güzel bir amaç için yapılmış farklı açılardan bakış açısı değil.keşke öyle olsa.olay ayrımcılık.
bu site ilk kurulduğunda siteyi beğenmeyip, hatta dalga geçen arkadaşlar ,siteden ayrılıp kendilerine göre daha iyi ,daha "türkçe"(çünkü bizim site ilk başlarda ingilizce idi)daha başarılı bir site kurmak istediler ve ayrıldılar!
olayın özü bu.
bu arada bizim sitede fenerbahceli arkadaşların varlığı bizi mutlu eder.ilk mesajını yazarak bizleri sevindirdin.daha fazla yazilarını bekliyoruz .
selamlar!!!!!
Alparslan 1907
Aliçerçili
*

Sülale: HACI EFENDİ

« Yanıtla #5 : 20 Ocak 2007, 20:34:33 »

hakan kardeşim öncelikle merhaba
ben seni tanımıyorum bana kendini tanıtırmısınn
kimlerdensin nerde oturuyorsun madem amacımız bu tanışalım dimi

o site olayını uzatmaya gerek yok çok önemli şeylerr degil onlar yapmış siz yapmışsınız önemli değil. her iki tarafta birbirini sevmek zaorunda  değil.herkess birbirini oldugu gibi kabul edip baksın keyfinee dimi

bu arada fenerbahceli olarak tabikii msj atarımm zaman buldukcaa
görüşmek üzerre
hoşçakal
Hakan Boran
Aliçerçili
*

Sülale: tunçalp

« Yanıtla #6 : 20 Ocak 2007, 23:29:21 »

merhaba muhammed!
ben antalya da turizm le ugraşiyorum .
1973 te alicerci de dogdum .annem ahırlıdan .
bencede dogru söylüyorsun .bizim kimseyle sorunumuz yok .gül gibi sitede gecinip gidiyoruz.
görüşmek ümidiyle
selamlar
Hasan Özdemir
Aliçerçili
*

Sülale: iskenderel

« Yanıtla #7 : 28 Şubat 2008, 09:37:46 »

a
Sayfa: 1
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!