12 Haziran 2026, 01:27:53 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Bağlantılar Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: 1
  Yazdır  
Gönderen Konu: Selam  (Okunma Sayısı 5705 defa)
Mehmet Sayın
Aliçerçili
*

Sülale: Meyreli

« : 23 Ocak 2008, 21:14:56 »

Sevgili Aliçerçili dostlar arnanıza  beni de kabul ettiginiz için teşekkür ederim soner kardeşimin davetini kıramadım sizlerle burdan tanışmak sitenizdeki güzel faydalı şeylerden faydalanmak ve karınca kararınca bizde yazmaya çalışırız ben de yabancı sayılmam Meyreli yim
tanıyanlarınız Ali Ergün Abiye Ömer Aydoğdu Abiye selamlarımı Söyleyin Ramazan ve Soner Oguz kardeşlerimiz zaten burdalar Bütün Aliçerçi li dostlara sevgiler saygılar Herşey Gönlünüzce olsun

Karalar
Aliçerçili
*

Sülale: karalar

« Yanıtla #1 : 23 Ocak 2008, 21:22:02 »

Mehmet abi beni kirmayarak Alicerci sitemize uye oldugun icin tesekkurler. sitemize hos geldin abi guzel yazilarini bekliyoruz .Allah a emanet ol.
Mehmet Sayın
Aliçerçili
*

« Yanıtla #2 : 23 Ocak 2008, 21:35:55 »

Mehmet abi beni kirmayarak Alicerci sitemize uye oldugun icin tesekkurler. sitemize hos geldin abi guzel yazilarini bekliyoruz .Allah a emanet ol.

Teşekkür ederim Soner Kardeşim

Ramazan Oğuz
Yönetici

Sülale: Karalar

« Yanıtla #3 : 23 Ocak 2008, 21:56:42 »

Mehmet abi aramıza hoş geldin.
Mehmet Sayın
Aliçerçili
*

« Yanıtla #4 : 23 Ocak 2008, 22:32:41 »

Mehmet abi aramıza hoş geldin.

Teşekkür ederim Ramazan kardeşim

Ayşe Gür Teke
Yönetici Yardımcısı

Sülale: Dervişler..

« Yanıtla #5 : 24 Ocak 2008, 12:19:18 »

MEHMET ABİ HOŞ GELDİN..ÇOK SEVİNDİM GELDİGİNİZE...GÜZEL PAYLAŞIMLARINIZ BURDADA DEVAM EDER İNŞ..BEN MERYEYİ FAZLA BİLMEM..AMA ADIGÜZEL  ELLİALTI BENİM CANIM HALAMIN EŞİDİR..ENİŞTEM YANİ..İNANIN ÇOK SEVİNDİM GELDİGİNİZE..YENİDEN HOŞ GELDİNİZ..

Güven tek kullanımlıktır
Mehmet Sayın
Aliçerçili
*

« Yanıtla #6 : 24 Ocak 2008, 12:40:32 »

MEHMET ABİ HOŞ GELDİN..ÇOK SEVİNDİM GELDİGİNİZE...GÜZEL PAYLAŞIMLARINIZ BURDADA DEVAM EDER İNŞ..BEN MERYEYİ FAZLA BİLMEM..AMA ADIGÜZEL  ELLİALTI BENİM CANIM HALAMIN EŞİDİR..ENİŞTEM YANİ..İNANIN ÇOK SEVİNDİM GELDİGİNİZE..YENİDEN HOŞ GELDİNİZ..

Çok teşekkür ederim menzilli kardeşim gülzel abi ile dostlugumuzun ayrı bir yeri var Dağmadı mehmet kardeşim kadar yakın seneler önce manisada otururlarken musafirleri olmuştuk halanızın da güzel musafir perverliginden ve güzel yemeklerinden yemek nasip olmuştu
karınca kararınca sizlerle bu siteyi paylaşmak güzelige güzellik katmak

senden ricam bozkır net te de güzel yazılarınıza devam etmeniz  dostlarımız sevinir herkeze selam

H. Kübra Oğuz
Aliçerçili
*

Sülale: Karalar

« Yanıtla #7 : 25 Ocak 2008, 19:23:36 »

Mehmet amca ile menzilli ablanın katılımıyla sitemize canlılık geldi. İnşallah herkes biraz daha duyarlı olursa çok güzel olacağına inanıyorum. Kendilerine ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum.
Ayşe Gür Teke
Yönetici Yardımcısı

Sülale: Dervişler..

« Yanıtla #8 : 25 Ocak 2008, 20:55:47 »

Mehmet amca ile menzilli ablanın katılımıyla sitemize canlılık geldi. İnşallah herkes biraz daha duyarlı olursa çok güzel olacağına inanıyorum. Kendilerine ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum.

ALLAH RAZI OLSUN KÜBRA KARDEŞİM..

Güven tek kullanımlıktır
Sayfa: 1
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!