26 Temmuz 2026, 23:21:33 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Bağlantılar Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: 1
  Yazdır  
Gönderen Konu: 1.Alicerci pilav gunu  (Okunma Sayısı 4050 defa)
Karalar
Aliçerçili
*

Sülale: karalar

« : 12 Ağustos 2007, 13:17:22 »

gitmeyi cok istedim ama nasip degilmis umarim cok guzel geciyordur , pilavda sanirim acayip guzeldir.bizede gonderin pilav!! Kahkaha
Ayşe Gür Teke
Yönetici Yardımcısı

Sülale: Dervişler..

« Yanıtla #1 : 13 Ağustos 2007, 12:32:14 »

bende üzülüyordum tek gidemeyen benim diye..sizin adınıza üzüldüm abi..ama sizde üzülmeyin yani yalnız degilsiniz..bende gidemedim..ahh..ahhh.pilavda valla burnumda tüttü...

Güven tek kullanımlıktır
Karalar
Aliçerçili
*

Sülale: karalar

« Yanıtla #2 : 13 Ağustos 2007, 22:43:15 »

valla bayaa guzel gecmis diye haberleri gelmeye basladi.sanirim yillar sonra harman o kadar insani bir arada gordu.nicelerine insallah.
Yasin Koçak
Aliçerçili
*

Sülale: memiler

« Yanıtla #3 : 14 Ağustos 2007, 08:59:52 »

Aliçerçi pilavını yemek bize nasip oldu.Pilav dağıtımında biraz sorunlar yaşansa da,köylülerimizle tanışmak güzel bi olay.Pilav gününün asıl amacı, bana sorarsanız hedefine ulaştı.Birbirini yıllardır görmeyen köylülerimiz, akrabalarını tanıma fırsatı olmayan yeni nesil genç kuşaklar,etkinlik sayesinde hasret giderdi.Bugünleri bize yaşatan saygıdeğer abilerimize teşekür ediyorum. Memiler
Ayşe Gür Teke
Yönetici Yardımcısı

Sülale: Dervişler..

« Yanıtla #4 : 18 Ağustos 2007, 16:45:33 »

Aliçerçi pilavını yemek bize nasip oldu.Pilav dağıtımında biraz sorunlar yaşansa da,köylülerimizle tanışmak güzel bi olay.Pilav gününün asıl amacı, bana sorarsanız hedefine ulaştı.Birbirini yıllardır görmeyen köylülerimiz, akrabalarını tanıma fırsatı olmayan yeni nesil genç kuşaklar,etkinlik sayesinde hasret giderdi.Bugünleri bize yaşatan saygıdeğer abilerimize teşekür ediyorum. Memiler

afiyet olsun yasin..bu yıl gidemeyen bi annen bide bendim galiba..bizişm sulale maşallah hep gitmişler..Ama seneyede inş hem annene hembana hemde gidemeyen herkese nasip olur..ben fatma halanın kızı ayşeyim..evdekilere selam...

Güven tek kullanımlıktır
Sayfa: 1
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!