26 Temmuz 2026, 22:09:14 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Bağlantılar Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: 1
  Yazdır  
Gönderen Konu: israili kınımak imanımın geregidir  (Okunma Sayısı 3098 defa)
Abdulkadir
Yönetici Yardımcısı

Sülale: köy imamı

« : 31 Mayıs 2010, 13:46:08 »

Bugün sabaha karşı Filistin e yardım götüren insani yardım gemisine  israil saldırdı.
    aslında ezberimiz bozulmadı israil her zaman ki gibi  zalimliğini gaddarlığını hainliğini
    yaptı.Onlar için öldürmek sıradan bir olaydır. Küçük çocuklar yetim kalmış ,nice kadın
    lar dul kalmış ,canlar yanmış ,yuvalar yıkılmış İSRAİL İÇİN ÖNEMLİ DEGİLDİR.İSRAİL BU CESARETİNİ  MÜSLÜMANLARIN DUYARSIZLĞINDAN ALIYOR,BÖLÜK PÖRÇÜK OLMUŞ ,BAŞŞIZ KALMIŞ BİRBUÇUK MİLYAR İSLAM ALEMİ İSRAİLİ ETKİSİZ HALE GETİREMİYOR .BEŞ MİLYON İSRAİL AMERİKAYIDA ARKASINA ALARAK DÜNYANIN GÖZÜ ÖNÜNDE İNSAN KASAPLIGI YAPMAYA DEVAM EDİYOR...

MÜSLÜMAN BİR FERT OLARAK AGLAYARAK DUA EDİP, FİLİSTİN DAVASINA SAHİP ÇIKMAK
           MADDİ MANEVİ YARDIM ETMEK İMANIMIZIN GEREGİDİR
Ayşe Gür Teke
Yönetici Yardımcısı

Sülale: Dervişler..

« Yanıtla #1 : 01 Haziran 2010, 09:21:05 »

Yahudi mi dediniz ? Onlar, yumurtalarını pişirmek için dünyayı ateşe vermekten çekinmeyen LANETLİLERDİR!!

(NECİP FAZIL)

hala ürünlerini alıp kullanıyoruz malesef...hocam gibi bende kınıyorum lanet okuyorum zaten lanetlenmiş İSRAİLE!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Güven tek kullanımlıktır
Ahmet Uçar
Aliçerçili
*

Sülale: Hatiblar ..hatibel.davulcu Ahmet,in Son Oğlu.

« Yanıtla #2 : 01 Haziran 2010, 21:54:28 »

Günlerden pazar tarih 30.05 2010 saat 09:30 yer feshane eyüp,marmara gemisinden canlı baglantı ekranlarda İ.H.H başkanı Bülent YILDIRIM sözlerini naklen aktarıyorum kardeşlerim bizler bu gemide 500 ün üzerinde degişik dinler degişik  ırklardan insanlar bu gemiye binerek insani vazifemizi yerine getirmeye gidiyoruz!

Bu saat ten sonra israilden hertürlü kötülügü beklemekteyiz.bizler herne olursa olsun bu gemiyi gazyeli kardeşlerimize ulaştıracagız. Bizler bu ugurda 500 kişiyle birlikte ölümü göze almış bulunmaktayız. iyiki karşımızda israil gibi bi düşmanımızvar? cünkü hiçbi düşman onlar gibi acımasız olamaz onlar savunmasız mahsum insanları öldürmekten zevk alırlar biz onlara karşı bi tırnak çakısı bile taşımamak tayız onlar için bu bile degmez.  Sizlerden istegimiz bizler için bol bol dua etmeniz olacaktır Sizleri ALLAH a emanet ediyorum. israilden asla korkmuyoruz.
« Son Düzenleme: 01 Haziran 2010, 21:58:34 Gönderen: Ahmet Uçar » Logged

BİRGÜN GELECEK BİZDE BU DÜNYADAN GÖÇ EYLEYECEGİZ ELBET SANA GERİ DÖNECEGİZ YARAB...
Sayfa: 1
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!