11 Haziran 2026, 20:13:03 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Bağlantılar Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: 1
  Yazdır  
Gönderen Konu: Aydoğan Tümay  (Okunma Sayısı 4278 defa)
Aydoğan Tümay
Aliçerçili
*

Sülale: karalar , dervişel

« : 30 Mayıs 2008, 23:12:50 »

Merhaba sevgili hemşerilerim. Biz Çanakakale Bayramiçliyiz. Ama Dedem ve babaannem Aliçerçili.  Dedem Karalar sülalesinden , babaannemden Dervişel sülalesinden.
Hemşerilerime saygı ve sevgilerle.
Ayşe Gür Teke
Yönetici Yardımcısı

Sülale: Dervişler..

« Yanıtla #1 : 31 Mayıs 2008, 08:58:59 »

Merhaba sevgili hemşerilerim. Biz Çanakakale Bayramiçliyiz. Ama Dedem ve babaannem Aliçerçili.  Dedem Karalar sülalesinden , babaannemden Dervişel sülalesinden.
Hemşerilerime saygı ve sevgilerle.

çok ilginç ya..sizinle tanışmak isterdim..bu yıl inş köyde tanışmak nasip olur..annem hep söylerdi çanakkalede babanın akrabaları var diye..galiba onlar sizlersiniz..bende derviş mehmetin oglu adıgüzel gür  ün kızıyım..sitemize hoş geldiniz..paylaşımlarınızı bekleriz..

Güven tek kullanımlıktır
Karalar
Aliçerçili
*

Sülale: karalar

« Yanıtla #2 : 31 Mayıs 2008, 18:41:11 »

Merhaba Aydogan bey aramiza hos geldiniz.
Ayşe Gürarslan
Aliçerçili
*

Sülale: Iskenderel

« Yanıtla #3 : 15 Haziran 2008, 08:15:11 »

Aydoğan Bey, tanıştığımıza memnun olmakla birlikte şahsen bir hemşeri olarak Bayramiçli olduğunuza üzüldüm. Dedeniz ve babaanneniz Aliçerçili olduğuna göre babanız da Aliçerçili ve dolayısıyla sizde Aliçerçilisiniz. Bilmiyorum duygularım sizce nasıl değerlendirilecek ama herhalde milliyetçilik duyguları bende biraz daha ağır basıyor. Tabiki vatanımızın her bir karışı bizim memleketimizdir. Ama özellikle Aliçerçi sitesideki bu sözleriniz bir hemşeri olarak, bir Aliçerçili olarak beni yıktı. İnsanlar memleket olarak ya doğduğu ya da doyduğu yeri benimserlermiş. Anlaşılıyor ki siz doyduğu yeri tercih edenlerdensiniz.
Aydoğan Tümay
Aliçerçili
*

Sülale: karalar , dervişel

« Yanıtla #4 : 15 Haziran 2008, 17:49:16 »

Ayşe hanım,
Herhalde siz yanlış anladınız. Aliçerçili olmasam bu siteye üye olmazdım. Bayramiçliyim den kasıt dedelerim köyümüzden ayrılıp Bayramiçe yerleştikleri için dedim. Kimse aslını inkar edemez. Şimdi bende Bayramiç'te yaşamıyorum. İstanbulda yaşıyor ve çalışıyorum.
Selamlar
Sayfa: 1
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!