Emine Oğuz
Aliçerçili
Sülale: Karalar
|
 |
« : 04 Temmuz 2009, 22:25:44 » |
|
Selam sevgili alicercili hemserilerim oncelikle bu siteyi kuranlarin ellerine saglik ramazan abi seninde emegin cok bu sitede sanada cok tskler ellerin dert gørmesin.Bende karalarin Ahmet Oguzun kizi Emine Oguz bende Norvecten katiliyorum 17 senedir gurbetteyim.Insan gurbette yanındayken kıymetini bilmediklerinin gurbette kıymetini ve ne kadar çok sevdiğini hisseder bence.Allah kimseyi gurbette fazla bırakmasın.bir an evvel sevdiklerine kavuştursun inşAllah... Gurbette bir garibiz... Halbuki biz dogduk dogali zaten gurbetteyiz...Garib geldik garip gidecegiz. Sevdiklerinde uzakta, baska biri dilin kiyisinda yasiyorsan, sabah kahveni icecek bir dostunun yoksa, dertlesebilecegin, saatlerce sohbet edebilcegin sevdiklerin kilometrelerce uzaktaysa senden gurbet acisi yakar yuregini... Ve aksamlari gunes turuncu bakislariyla gunden kacarken, gozlerin dolu dolu uzaklara bakiyorsan, icini isitacak sicak bir gulus ariyorsan, sarilamiyorsan birilerine, tum kalabaliklara ragmen kendini issiz bir colun ortasinda hissediyorsan, sokaklarda golgen yabanci golgelere karisiyorsa, insan yuzleri donuk geliyorsa gurbet acisi yakar yuregini... En sevdigin gunlerinde icindeki heyecani, mutlulugu cogaltacak bakislardan yoksunsan, en huzunlu gununde gøzyaslarini silecek kimsen yoksa, hastalandiginda nazlanacagin, corbani icirecek sefkat dolu gøzler yoksa gurbet acisi yakar yuregini... Gøk gurledigi zaman teselli edecek biri yoksa yanında, yagmurun her damlasiyla akiyorsa gøzyaslarin, icinde øzlem firtinalari esip kavuruyorsa seni, søzcuklerin hasret kokuyorsa gurbet acisi yakar yuregini... Ailemi o kadar cok øzledimki tutunacak dalim yok bir oglumdan baska gurbette olmak cok aci bu arada gøzyaslarimida tutamadim cok øzur dilerim burdan sevdiklerime kocaman kucak dolusu sevgiler kucuklerin gøzlerinden buyuklerin ellerinden øperim Allaha emanet olun hoscakalin gurbet kizi Emine bye. Gurbet o kadar acı ki, Ne varsa içimde, Hepsi bana yabancı, Hepsi başka bicimde. Eriyorum gitgide, Elveda her ümide! Gurbet benliğimi de Bitirdi bir içimde. Ne arzum, ne emelim.. Yaralanmış bir el'im... Ben gurbette değilim, Gurbet benim içimde.
|