10 Haziran 2026, 08:55:16 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Bağlantılar Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: 1
  Yazdır  
Gönderen Konu: <SeÇMeCe FıkRaLaR>  (Okunma Sayısı 1950 defa)
Hüseyin Bahadır Tosun
Yönetici Yardımcısı

Sülale: İhtiyarlar

« : 13 Haziran 2009, 12:29:57 »

İlk insan

Küçük kız annesine “İlk insan nasıl dünyaya geldi” diye sormuş, “Tanrı Adem ve Havva’yı yarattı, çocukları oldu ve insanoğlu yeryüzüne yayılmaya başladı yavrum” diye izah etmiş annesi..
Birkaç gün sonra küçük kız aynı soruyu babasına sormuş.. “Binlerce yıl önce maymunlar vardı” demiş babası, “Bizler de evrim geçirerek onlardan türedik..”
Farklı iki cevaptan aklı karışan kız annesine gidip “Nasıl olur anne” demiş “Sen bana insanın Tanrı tarafından yaratıldığını, babam da maymunlardan geldiğini söylüyor.. Karıştırıyorum..”
“Karıştırıcak bir şey yok” demiş annesi gülerek, “Ben sana kendi ailemin geçmişini anlattım. Baban da kendi ailesininkini anlatmış, bir tanem..!”

_____________________________________________________________________________________________

Beyazlama Makinesi

Amerika’da bir fuarda zencileri beyaza dönüştüren bir makine tanıtılıyordu. İş 10 dolara bitiyordu.. İki zenci makineyi denemeye karar verdiler. Birinin 11 doları diğerinin ise 9 doları çıktı.. 9 doları olan arkadaşına döndü. “Sen 1 dolarını bana ver. Gidip birlikte beyaz olalım.” Arkadaşı akıllıydı. “Önce ben gireyim, deneyeyim. Eğer memnun kalırsam sana 1 dolarımı veririm.” Anlaştılar. Zenci gidip makineye girdi ve bir süre sonra beyaz olarak çıktı. Dışarda kalan zenci duruma çok sevinmişti. “Hadi” dedi. “1 doları ver ben de beyaz olayım.” Arkadaşı yüzüne bile bakmadı.. “Hadi ordan pis zenci!“

_____________________________________________________________________________________________

Irkçılığa karşıyım.

Dişlerini Sakladm

2 yaşlı kadın çay içerken kocalarını çekiştirmeye başlamışlar.. “Kocamın tırnaklarını yemesi beni deli ediyor” demiş biri, “Benimkinde de ayni hastalık vardı..” demiş diğeri, “Ama ben onun bu kötü alışkanlığını kırdım..!” “Aa?.. Nasıl?..” “Dişlerini sakladım..!”

3 Zenci

3 tane zenci yolda giderken alaaddinin lambasını bulmuşlar ve ovuşturmuşlar içinden cin çıkıvermiş. Söyleyin hepiniz 1 hakkı var ne isterseniz.

1. Zenci : beni beyaz yap ( diğer zenciler hafiften gülerler) ve zenci beyaz olmuş.
2. Zenci : benide beyaz yap ( son zenci kahkalara boğulmuş) ve o zencide beyaz olmuş
gelmiş son zenciye söyle bakalım senin dileğin nedir. ?
3. Zenci : Şimdi bu ikisini tekrar zenci yap.

Gönlüm Razı Olmadı

Okula yeni gelen oğretmen ilk dersinde öğrencilere ilginc bir cağrida bulunmuş..
“kendini g.rizekalı hisseden varsa ayağa kalksın..”

Sınırta çıt yok. Nihayet biri kalkmış öğretmen sormuş:
“Sen kendini g.rizekalımı hissediyorsun?”
Çocuk cevap vermiş:
“Hayır ama sizin tek başınıza ayakta kalmanıza gönlüm razı olmadı.”

Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!