|
Konu Başlığı: Adana dan selamlar Gönderen: Ayşe Gürarslan üzerinde 04 Ocak 2008, 23:17:52 Merhaba, ben İskenderel sülalesinden Hasan Özdemir oğlu Süleyman Özdemir'in büyük kızı Ayşe Gürarslan. Öğretmenim ve onüç yıldır Adana'da ikamet etmekteyim. Evliyim ve Hayrullah Ziya, Meliha İrem isimlerinde iki çocuğum var.Ben köydeki teyze ve amcaları tanıyorum. Ama malesef onları da teker teker kaybetmekteyiz.Yeni nesli birarada olmadığımız için hiç tanımıyorum. Bu site Türkiye'nin dört bir yanında da olsak, bir araya gelmek için bizlere fırsatlar sunuyor.Gurbette yaşayan birisi olarak, siteye girdiğim zaman kendimi memleketimdeymiş gibi hissediyorum. Bize bu imkanı sunan ve siteye emeği geçen bütün hemşehrilerime teşekkür ederim. Büyüklerimin ellerinden öper, küçüklerimi sevgiyle kucaklarım.
Konu Başlığı: Ynt: Adana dan selamlar Gönderen: Ramazan Oğuz üzerinde 05 Ocak 2008, 20:34:51 Seni tanıdığımıza memnun olduk. Herkes senin gibi düşünüp burda kendini tanıtırsa, hemşerilerimiz birbirini daha iyi tanıyıp kaynaşacağına inanıyorum.
Konu Başlığı: Ynt: Adana dan selamlar Gönderen: Karalar üzerinde 05 Ocak 2008, 21:36:46 Ayşe hanım Aliçerçi ailesine hoş geldiniz.
Konu Başlığı: Ynt: Adana dan selamlar Gönderen: M. Gül üzerinde 08 Ocak 2008, 10:57:06 TOSUN AİLESİNE BAŞSAĞLIĞI VE SABIRLAR DİLERİM. MERHUMENİN MEKANI CENNET OLSUN.ALLAH RAHMET EYLESİN.
MEHMET GÜL PETKİM -ALİAĞA Konu Başlığı: Ynt: Adana dan selamlar Gönderen: M. Gül üzerinde 08 Ocak 2008, 11:05:06 KAYBETTİĞİMİZ, BENİM YAŞIMDAKİ HERKESİN SEVDİĞİ,BAYRAMLARDA ENİYİ SEKER VE LOKUMLARI ÇOCUKLARA DA İKRAM EDEN ŞEHRİYE HALAYA ALLAHTAN RAHMET,
YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİM. MEKANI CENNET OLSUN. MEHMET GÜL PETKİM-ALİAĞA Konu Başlığı: slm herkese Gönderen: muratgul üzerinde 14 Şubat 2008, 20:51:08 sıtemız cok guzel olmus emegı gecen kerkeze tskler murat gul ist
Konu Başlığı: Ynt: slm herkese Gönderen: Ayşe Gür Teke üzerinde 14 Şubat 2008, 21:40:25 sıtemız cok guzel olmus emegı gecen kerkeze tskler murat gul ist MURAT kardeşim katılımlarınız olursa dahada güzel olacak inş..BEKLERİZ.. |